LINSANITY
μόνο Νικς από 'δω και πέρα.
LINSANITY
μόνο Νικς από 'δω και πέρα.
Last edited by Kelldorain; 11-02-2012 at 12:06.
Συμπαθέστατος ο Λιν, Φίσερ ψόφα επιτέλους.
η φάση με τον σχιστομάτη είναι από ταινία, απλά δεν παίζει. σίγουρα ξέραν από πριν ότι γαμάει και το έστησαν έτσι για να βρεθεί ο νέος ήρωας του nba και να ξανανιώσουν οι νιξ.
![]()
Last edited by Phantom Duck; 11-02-2012 at 16:40.
Έχω την εντύπωση ότι είχε περάσει από κάτι trials στο Golden State, αλλά τον απέρριψαν.
Bonus :
Spoiler
Last edited by Nasum; 14-02-2012 at 00:43.
Мама Люба давай, давай, давай
Νταξει, εντελως ταινια η φαση με τον Lin ε, και συνεχιζει.
Σερι 6-0 νικες εχουν με τον Lin βασικο οι Knicks, ο οποιος σημερα εβαλε τριποντο μισο δευτερολεπτο πριν τη ληξη του αγωνα, buzzerbeater δηλαδη ουσιαστικα, και εκανε το 90-87, κι ενω οι Knicks εχανα με 12 στην αρχη της τεταρτης περιοδου. 27 ποντους και 11 ασιστ λεει.
Σικαγαρα χωρις Rose δινει μαθηματα μπασκετ, Boozer και Noah κανουν οτι θελουν στη ρακετα, ο Taj Gibson εχει 7/8 διποντα, ο Korver εχει βαλει 3/3 τριποντακια, παρε κι αλλους 21 απο Luol DENG ε και ειναι στο +17 αυτη τη στιγμη. Το Miami ισοπεδωσε για πλακα την Ιντιανα, και εγινε η πρωτη ομαδα μετα τους Suns το 1980, που κερδισε τρεις συνεχομενες βραδιες σε τρεις εκτος εδρας αγωνες. Το San Antonio κερδισε μεσα στο Detroit, και η Οκλαχομα ειναι στο +17 με τη Γιουτα, ε θα το παρει ευκολα.
Last edited by FIXXXER; 15-02-2012 at 05:24.
και στην μαπα του γαμημενου ισπανου
σωληνας-βαλτο αγορι μου συριγος και η υπολοιπη μασονια θα βαραει μαλακια 3 ωρες
Αυτό με τον Λιν πάντως είναι και λίγο αστείο, λες και τον ανακάλυψαν ξαφνικά.
Εντελώς τυχαία η ασιατική αγορά θα βρει ξανά λόγο να βλέπει ΝΒΑ μετά το Γιάο.
μπας και γυρνάνε καμιά ταινία; μπας και παίζει κανένα ριάλιτι;
Anthony Morrow, Mario Chalmers, James Jones, Kevin Love, Joe Johnson, Ryan Anderson στα τρίποντα.
Πάμε ρε J-J-J-Joe Johnson![]()
Ματσάρα ολκής χτες το κλιππερς-σαν αντόνιο.
Μία παράταση,5-6 ανατροπές,τεράστιος πάρκερ.
Στα των ομάδων κλίππερς νεανική,ενθουσιώδης,εντυπωσιακή ομάδα αλλά απαράδεκτος πάγκος και ακόμα πιο απαράδεκτος προπονητής.Αν δεν πάρουν κάποιον να ξεκουράζει τον πολ δύσκολα τα πράγματα.
Σπερς ορίζουν την έννοια της ομάδας.Φέτος παίρνουν πολλά από τους ρολίστες τους τύπου neal και φυσικά από πάρκερ που κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.Ο μανού μόλις γύρισε από τραυματισμό μπαίνει σιγά-σιγά,το μεγάλο τους θέμα είναι αν η φριχτή μέχρι τώρα απόδοση του ντάνκαν οφείλεται στο μεγάλο της ηλικίας ή αν ο τιμμυ κρατάει δυνάμεις για play-offs.Aν ισχύει το δεύτερο έχουν την δυνατότητα και το μέταλλο να πιάσουν ταβάνι.
Σε άλλα νέα επιστροφή jr στο πρωτάθλημα που επιβάλλεται να παίζει και συγκεκριμένα στους knicks.Mε μέλο γνωρίζονται άριστα από ντένβερ οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στην προσαρμογή.Το θέμα και εδώ είναι ο πάγκος οπότε δύσκολα τους κόβω για πάνω από πρώτο γύρο.Θα δούμε.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Έχω την αίσθηση ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει με βεβαιότητα τα φαβορί για φέτος. Εντάξει, ίσως οι Heat αλλά με τον Spoelstra δεν γάμησε κανείς και εύχομαι να επιβεβαιωθώ. Εδώ οι Bulls χάσανε στο ρελαντί από τους Nets χωρίς Scalabrine - εντάξει και χωρίς Rose - μέσα στο United Center.
Τον Del Negro δεν τον έχω για τόσο μυρωδιά να σου πω την αλήθεια, άλλωστε μην ξεχνάς ότι οι Clippers ήταν μέχρι πρόσφατα πουθενάδες. Όσο για τους Spurs, που δεν τους συμπαθώ ιδιαίτερα, ήταν ανέκαθεν ομάδα που είχε πραγματικά καλούς παίχτες να πλαισιώνουν τους superstars. Jefferson, Blair και ο δικός μου ο Matt Bonnerείναι μια χαρά, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τους βλέπω για πολλά. Θα δείξει.