Αφού λοιπόν δεν 'σε ξέρουν ολοι' εδω μέσα, δεν ειστε φιλαράκια, ειδικα με τους άντρακλες των ταγκς τους σιχαμερούς, ισως να περισσεύει το χιουμορ, αυτο το χιούμορ το οποιο δημιουργεί την ατμόσφαιρα στην οποια γραφει ταγκ ο καθενας οτι κομπλεξικο του κατσει. Γενικα, εμεις τα καλα παιδια, που πανω-κατω συμφωνούμε, που ειμαστε γαματοι, να αρχίζουμε να τσεκάρουμε τους γυρω μας λιγο παραπανω και να δεχομαστε να μας τσεκαρουν οι ακομα λιγο πιο γαματοι.
Ο Λοκι μπορει να το εχει κανει αυτο χιλιες και μια φορες και να εχει κουραστει σημερα. Εγω το εχω κανει λιγοτερες και αντεχω αλλη μια, αυτο ειναι ολο.
Δεν ξέρω αν συμφωνούμε. Πρακτικά, εγώ ποτέ δεν θα έψαχνα κορίτσια στο φεισμπουκ με ξεκωλα προφιλ φώτος να τα ποσταρω στο ER προς βρώσιν όπως νομίζω έχεις κάνει. Αν θες να μιλάμε σοβαρά, έχουν και αυτά τα πράγματα αντίκτυπο.
Ηρθε αναθεση παντως (ο κουκουλοφόρος που καταστρέφει την πορεία!!!!) και παω να δουλεψω. Δεσμεύομαι για απαντήσεις και περισυλλογή (ελπιζω με ανάποδη σειρά) σε ό,τι πεις στο ενδιάμεσο.