μπαρμπ φοβερες φωτογραφιες
this is radio freedom.
ο άλλος από το ΚΚΕ είπε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" μέσα στη βουλή αφήστε ήσυχο τον κάλκι.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ακραιο; ωπα, συγγνωμη, ακραιο; απο που κι ως που καμαρι μου;
this is radio freedom.
κακοτραχαλο καλντεριμι
Γιατί ρε μλκ ο άλλος σου δείχνει καταστροφή, κι εσύ γράφεις υπέροχο. Και ναι στην πούτσα μας το κωλοκτήριο.
και γιατι καμαρι μου να μην λεω "υπεροχο" σε μια καταστροφη υλικης περιουσιας;
this is radio freedom.
Ενώ ρε σταμ, να ανοίξεις ολόκληρη συζήτηση για ένα σχόλιο που σου φάνηκε κάπως, τη στιγμή που 199 σου είπαν "τράβα ψόφα", δεν είναι γραφικό.
Ακόμη προσπαθώ να αφομοιώσω το τι έγινε σήμερα, αλλά από την άλλη δίνω την τρίτη και ούτως ή άλλως.
μπορει να 'σαι πυρομανης κι οχι με την εννοια του πυρ και μανια, υλικη κινητη περιουσια παντως αποτελουν και τα βιβλια, στην πυρα;
η φωτο τραβηχτηκε παντως απο υλικη κινητη περιουσια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Khalkji eisai pio xazos ki apo mena
καλά ρε άχρηστα ζώα, τι δεν καταλαβαίνετε στο "υπέροχα";
υπάρχει περίπτωση να εννοεί ο άνθρωπος, αχ τι υπέροχα να καίγονται τα κτίρια, μακάρι να ήτανε κι οι φίλοι μου μέσα
δλδ πώς το'χετε στο νου σας ότι ανατρέπονται τα καθεστώτα, ψήνοντας marshmellows γύρω απ' τη φωτιά και τραγουδώντας κουμπαγιά μαλορντ κουμπαγιά;
ή μήπως αυτό που συμβαίνει δεν είναι η (μπορεί και κύκνεια ή απέλπιδα) προσπάθεια της κοινωνίας για την ανατροπή της κοινοβουλευτικής και οικονομικής χούντας που έχει εμφυτευθεί από την ελίτ του καπιταλισμού;
αν δεν μπορείτε να καταλάβετε το συμβολισμό ενός φλεγόμενου κτιρίου - μνημείου της αστικής αθήνας ούτε για τη ζωή της άλλης δεν είστε, σβήστε τα επεισόδια τραβάτε να δείτε κάνα "είναι στιγμές" κι αυτό με το ζόρι, ή στριμάρετε τον μπραφ ξερωγώ γιατί μέχρι εκεί κόβει.
εκτός κι αν όντως ο κάλκης είναι κάνας πυρομανής που κάθε φορά που βλέπει φωτιές λέει "υπέροχο" και βαρεθήκατε, οπότε πάω πάσο
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
pink se gioulai kai thimio, moutza se attention whore ntramsik
meanwhile on anonymousGR headquarters
Spoiler
επιτέλους είχαμε ανθελληνικά μπάχαλα.
πάσης φύσεως ειρηνοποιοί, σπίτια σας.