xexe.. καταραμένα ναρκωτικά πρωι πρωι
xexe.. καταραμένα ναρκωτικά πρωι πρωι
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
thaxei kiallh sezon xeroume? i einai i teleutaia?>
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
δεν εχω δει walking dead,το επεισοδιο μου εφερνε μια ατμοσφαιρα κατι σε silent hill.
Kαι επισημα ξαναγαμεί η σειρά. Πεταξε στα σκουπίδια την αρχή την σεζόν βέβαια.
Kill the wise one!
εγω γιατί βρίσκω βαρετά τα επεισόδια εκτός από το τέλος κάθε επεισοδίου? το υπόλοιπο 38λεπτο μου ειναι σχεδόν αδιάφορο.
τι κάνω λάθος? έχει να με ενθουσιάσει η σειρά από τα μέσα της τρίτης σεζόν, με παρένθεση το τέλος της τρίτης σεζόν.
πειτε καμια θεωρια για το τελος του επεισοδιου ρε.
Όταν κάτι δε βασίζεται στη λογική, έχεις 1000 τρόπους να το πας εκεί που θέλεις και μπορεί να σου κάνει την πλοκή ό,τι γουστάρει. Και εκεί που λες αμαν ρε φίλε τι έγινε εδώ πώς θα ξεμπερδευτεί το θέμα, σου πετάει μια διαστημική συμπαντοπαπαριά και όλα καλά ξερωγώ.
Εγώ λέω πάντως οτι δε θα φύγει από αυτό το σύμπαν-ταιμλαιν, άμα πέσει και ο πουτσαρίνγκος που να πάει το παλληκάρι.
Spoiler
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
όλα μπορούν
γαμησε το επ.μονο και μονο επειδη μαθαμε επιτελους τι ρολο βαρανε οι observers.
Σταθερά πλέον πχιοτικά επεισόδια και επίσης
τι σε ένα μήνα γαμώτηνμπαναγίατους?
Kill the wise one!