Πείτε μου ότι τα υπολόγισα λάθος. Είναι 380 ευρώ ο βασικός μισθός για τους κάτω των 25 ετών;
edit: άκυρον, 32% κάτω από τον προηγούμενο βασικό, όχι τον καινούργιο.
Πείτε μου ότι τα υπολόγισα λάθος. Είναι 380 ευρώ ο βασικός μισθός για τους κάτω των 25 ετών;
edit: άκυρον, 32% κάτω από τον προηγούμενο βασικό, όχι τον καινούργιο.
Last edited by stam and the witches; 08-02-2012 at 23:13.
εγω με 6 ωρο παιρνω πριν το 20% 450 καθαρα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Όχι μάγκα μου, αυτά τα κάνουν οι φίλοι σου. Το ότι κάποιος δε διαφημίζει στα φορουμς την πολιτική του δράση δε σημαίνει πως δεν την κάνει. Μη λέμε τώρα για θεάματα κλπ και κάνουμε φορτική τη συζήτηση. Επίσης 5 λεπτά σ' ένα φόρουμ δεν είναι σοβαρή ποσότητα χρόνου, συμφωνείς;
Τα περί φρικιών μπορείτε να τα βάλετε όλοι στις πατριωτικές κωλάρες σας, δε θυμάμαι να υποτίμησα τις απόψεις κανενός εδώ μέσα με τέτοιους φτηνούς χαρακτηρισμούς.
(φρικιά λέγανε τους μαοϊκούς κάποτε...)
επίσης, πόσο στ αρχίδια μας ρε σταμ το εθνικό σας νόμισμα, όταν είτε με ευρώ είτε με δραχμή, είτε μέσα στην εε είτε έξω, είναι με πασοκ είτε με νδ (είτε με κκε), θα υφίσταται η ΙΔΙΑ εκμετάλλευση;
Last edited by Γκουλαγκ; 08-02-2012 at 23:10.
Θα ήθελα να γράψω πολλά και άλλα τόσα παραδείγματα για να τα στήριξω αλλά θα πλατιάσω και δεν έχω όρεξη. Ένα πράγμα θα σου πω: δεν είπες ότι θα υφίσταται η ίδια εκμετάλλευση (που το βάζεις και με κεφαλαία), είπες ότι θα είναι χειρότερη. Αυτό φαινομενικά το είπες σε μία υπερένταση στην προσπάθεια να πετάξεις την κλασική ανατρεπτική εκτός τόπου και χρόνου αναρχική παπάτζα σου, αλλά να ξέρεις ότι η παραπάνω θέση κρίνεται.
χμμμ όχι σοφέ μου, το είπα με βάση την ολοένα εντεινόμενη κίνηση των αφεντικών να υποτιμούν την εργασία.
κάτι που δε θα πάψουν να κάνουν, είτε με ευρώ, είτε με δραχμή.
επίσης τι "κρίνεται" ρε παπατζή, στο ερ γράφω για να τα βλέπεις εσύ κι άλλοι 5-6, σίγα μην πέσει φωτιά να με κάψει.
μλκ ικονοκλαστ σε συμπαθώ για ένα λόγο: παραείσαι έξυπνος για αριστερός.
πουθενά δεν το είδα, το πέταξα για να δω αν θα τσιμπήσετε.
Αχ! Αλλοι το θεωρούν πολύ νόστιμο κοπλιμάν αυτό!
Και είμαι έξυπνος επειδή... τσίμπησα![]()
Εκτός από τον Χρυσοχοΐδη που δεν γνώριζε τι λέει το μνημόνιο και το ψήφισε, η συνέχεια με το αγαπημένο μας τσίρκο
«Δεν θα ψηφίσουμε εάν δεν έχουμε έγγραφες διαβεβαιώσεις για την νομιμότητα των μέτρων» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο Mega o βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ.Αϊβαλιώτης, παραπέμποντας στο αίτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ για διαβεβαιώσεις από την Τράπεζα της Ελλάδας, το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()