Page 18 of 44 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 647

Thread: The official METALLICA topic

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Mustaine was fired in April 1983, just before the recording of Kill 'Em All. After Mustaine's departure, Metallica recruited Kirk Hammett, who previously played for Exodus
    To Die By His Hand ήταν ένα από τα κομμάτια των Exodus που ο Hammet είχε γράψει και έφερε στους Metallica για να εξελιχθεί τελικά σε Creeping Death.
    Νομίζω άλλο ένα κομμάτι των Exodus κατέληξε τελικά στο Ride the Lightning.

edit.

Quote Originally Posted by namiroth View Post

????

30/2 ??
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!
    Άλλη μια απόδειξη πόσο ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ήταν η προσθήκη του Χάμετ στους Μετάλικα
    Last edited by Leech; 07-02-2012 at 12:58.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Το πετυχατε κι οι δυο, στις 6 το απογευμα ειναι, αλλα μην περιμενετε τιποτα ιδιαιτερο.
    Ειτε θα ανακοινωσουν παρομοια φαση με αυτη του Δεκεμβριου για το fan club αλλα στη Νεα Υορκη, ειτε μια ταινια 3D.

Ela entaxei mia malakia eipame ki emeis, den eida oti elege Pacific Time, ara einai ontos 9 ora elladas, kai 2 ora to mesimeri edo poy eimai. Tora diladi.
    Gia megali malakia murizomai pantos tin oli fasi, klasiko hype poy xekinane oi Metallica gia diafimistikous logous kai sto telos einai mia paparia. Gelao me to apopano.

http://orionmusicandmore.com/ E mallon ekei.
    Last edited by FIXXXER; 07-02-2012 at 21:22.

Vic Ford Prefect's Avatar

Μαλακιάρα. Ένα χιπστεροφεστιβάλ με $225 είσοδο.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

νταξ νομιζω πιο πολυ με καιει που δεν ημουν στο φιλμορ παρα που δεν θα ειμαι εκει το καλοκαιρι
    ο νεος δισκος μαλλον αργει ΠΟΛΥ!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    στα φωνητικα , Κανακης Καλυβατσης?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Dlaczego spadam? >Redeemer<'s Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Και λιγα λες...
    DEFEAT YOUR ENEMIES WITH SUCCESS!!
    Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die Menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Fovero, mono pou to eisitirio gia duo meres exei $125 an eisai melos tou fan club kai $150 an den eisai.
    Den eimai antithetos tou na krazoume otan prepei, alla an mpainoume gia na kraxoume kai de diabazoume kan ti grafei, tote ginomaste grafikoi.
    De nomizo pos gia opoion thelei na dei Metallica gia 2 meres ta $75 einai polla gia mia mera, eidika an skefteis amerikanikous misthous kai kostos genikotera edo pera. Alla esy itheles na peis ti malakia sou xoris kan na diabaseis, den einai i proti fora alloste =)

Πόιντ. Δεν είδα καλά την τιμή. Το μεγαλύτερο κίνητρο για το κράξιμο όμως ήταν το "χιπστεροφεστιβάλ", που είμαι σίγουρος ότι τα διάβασα καλά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Anti-Hero Reject's Avatar

Γιατί τα μουσικά γούστα του Vic, ορίζουν το underground....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Πόιντ. Δεν είδα καλά την τιμή. Το μεγαλύτερο κίνητρο για το κράξιμο όμως ήταν το "χιπστεροφεστιβάλ", που είμαι σίγουρος ότι τα διάβασα καλά.
    Ναι ρε παιδι μου, παιζει να μη με ενδιαφερει ουτε μια μπαντα απο τις αλλες.
    Οπως και να χει, θα ειναι ενα τεραστιο φεστιβαλ στο Atlantic City (που εχω παει και ειναι απλα ΓΑΜΩ), με παραλιες, με καζινα, με καταστροφη καθε ειδους για οσους εχουν μια μετρια ποσοτητα χρηματων να διαθεσουν για ενα διημερο, στο οποιο αν τυχαινει να ειναι φανς Metallica, θα δουν 3 ωρες την αγαπημενη τους μπαντα καθε μια απο τις δυο μερες, και εκτος απο το οτι θα παιξουν ολο το Metallica, θα εχουν κι αλλες εκπληξεις και μαλακιες. Δεν ειναι ασχημη φαση. Τις αλλες μπαντες απλα τις γραφω σταρχιδια μου.

Τρομερό line-up για φεστιβάλ πάντως.

Anti-Hero Reject's Avatar

Έλα μωρέ μαλάκα τώρα.
    Hot Snakes, Fucked up, Roky Erickson.

Να παίζαν οι Metallica headliners και από κάτω οι Flotsam and Jetsam και οι Heathen, αυτό θα ήταν μεγάλο φεστιβάλ.
    Και αντεργκράου πάνω απ όλα!

Βλέπω Vic η παρέα με Χαμμεράδες αρχίζει και έχει αποτελέσματα

Υγ: Ανάθεμα και αν ο Vic έχει ακούσει έστω μία από τις 3 παραπάνω μπάντες που παίζουν στο φεστιβάλ, για να βγάλει το συμπέρασμα ως "χιπστεράδικο".
    Last edited by Reject; 08-02-2012 at 16:42.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Βαρέθηκα να ακούω τον ανυπόστατο όρο χίπστερ έτσι κι αλλιώς, τώρα θα τον ακούμε και από τους μονολιθικούς (πλήρως τεκμηριωμένος όρος). Σόρρυ Βικ, είσαι λάθος, αλλά ξέρω ότι το πέταξες έτσι ελαφρά τη καρδία οπότε γιατί να γίνεται θέμα.

Λοιπόν, όχι, δεν έχω ακούσει τις περισσότερες μπάντες. Το πρώτο πράγμα που έκανα, εκτός από το να κατατάξω στο καιάδα του χιπστερισμού τα μέταλ του φεστιβάλ - σουξέ AX7 και χιπ Sword/Liturgy (πωπω επικίνδυνα πράματα) - ήταν να κάνω ένα google για αυτούς που δεν ήξερα. Γίδι είμαι, τον ξέρω τον Roky Erikson όμως, δεν τον έψαξα.

Και ανακάλυψα την χαρά του pitchfork και του rolling stone. Γενικά, μιλάμε για ένα φεστιβάλ το οποίο δεν απευθύνεται στους οπαδούς των Metallica, απευθύνεται στο κοινό που μια γαμημένη ζωή από το '96 και μετά θέλουν να πιστεύουν οι Metallica ότι έχουν ή θα ήθελαν να έχουν.

Χαίρομαι που την βρίσκετε εσείς, proves my fucking point: Οι τύποι που δεν γουστάρουν Metallica και τους κράζουν ως γίδια, επικροτούν. Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με πείθει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι ένα μείγμα εμπορικού ανοίγματος και κλασσική λαρσογενής φανφάρα. Ποιοι διαλέγουν αυτά τα ονόματα και με ποια κριτήρια; Με την εξαίρεση 3-4 ονομάτων που είτε έχουν δηλώσει οπαδοί ή τους έχουν πάρει περιοδεία (ή και τα δύο), δεν βλέπω κάτι που να τους συνδέει με τους Metallica.

Αντιπαθώ τον όρο χιπστερισμός, αλλά στην προκειμένη περίπτωση κάνει ΚΡΑ.

Αλλά, ΟΚ. Όσο για τα αντεργκράου και λοιπές προβοκατόρικες μπρίζες πάνκη, δεν ξέρω τι θες να πεις. Φεστιβάλ κάνουν οι Metallica, τέτοια φάση έχει κάνει ο Ozzy (Οzzfest), οι Megadeth (Gigantour) μέχρι και οι Blind Guardian. Από το lineup βγαίνει και το ύφος του φεστιβάλ, δίνει στίγμα. Ε, εγώ είπα τι στίγμα και βάιμπ μου βγάζει και δεν έχει καμία σχέση με τους Metallica. Μουσικά. Αλλιώς έχει σχέση αλλά δεν το θεωρώ κολακευτικό.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος