rantebou edw to 2018
εγώ πάντως την τελευταία φορά που βρέθηκα Θεσσαλονίκη, παρήγγειλα 2 σουβλάκια (με πίτα) σ'ένα μαγάζι, πρόσεξα να μην τα πω και σουβλάκια γιατί ξέρω ότι υπάρχει ευαισθησία στο ζήτημα και απλά ρε φίλε οι τύποι τα αποκαλούσαν συνεχώς, με προκλητικό σχεδόν τρόπο ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.
"μάλιστα, 2 σάντουιτς"
"ρε διονύση τι θα γίνει με τα 2 σάντουιτς"
"ορίστε τα 2 σάντουιτς"
πολύ περίεργη φάση
Αφού είναι κομπλεξικά τα άτομα ρε!
ο ικονοκλαστς το θετει στην σωστη βαση...
εξαλλου τι ποιο κομπλεξικο να αντιδρα καποιος (κομπλεξικος) στον κομπλεξισμο καποιου ο οποιος αν και οχι κομπλεξικος φερετε ως σαλονικιος κομπλεξικος και σχολιαζει ενα γαμημενο χωριο ρε πουστημ
ΕΡ εισαι γκαυλα
ανταμ...οποτε ερθεις εδω πανω να σε κερασω βυσιννιτα μαναμ
εντιτ...ΠΑΟΚ
παίζει ότι τη λέξη βυσιννίτα την έχω ξανακούσει μόνο από μια φίλη μου σερραία λολ.
(θενξ)
φιλη σερραια δεν υφιστατε...την γαμησες και ασε τα σαπια
την είχα φασώσει μια φορά είναι η αλήθεια.
ψηνότανε και για το σεξ αλλά της έριξα άκυρο ο εκλεκτικός.
πάντως η ίδια μου' μαθε και την έκφραση "πιάσε γκόμενα σερραία να γαμάει όλη η παρέα'
anyway δεν ειμαι καν σαλονικιος λολ...
παω να δω ζομπιζ και μετα δουλεια...καλη συνεχεια αρβανιτες
ελα ρε ξηγα για τον ΠΑΟΚ. Να μην μενουν σκοτεινες πτυχες και παραπληροφορουμαστε!
Στην Κρητη δεν νομιζω να βραζαν πετρες οπως και στην Ορεινη Πινδο (εκει βραζαν χορτα..) Οποτε αλλος ειναι απο πυργο...
Και παλι δεν πιανω την διαφορα περι σουβλακιου και καλαμακιου; καλαμι το μικρο, καλαμακι. καποτες λεει τα φτιαχναν απο καλαμια και γι αυτο η ονομασια. οτι αυτο που λεει ο ανταμ ισχυει φανταζομαι δεν θα εχεις αντίρρηση οτι αποτελει κομπλεξ. Σαντουιτς! Ενταξει η αναγκη για διαφοροποιηση φτανει στην γελοιοτητα.
Αιγαλεωτης απο τα καρακατσουλια κολλητα της Αθηνας. Οπερ ταυτιζομαστε. Αν μου λεγες διπλα στον Πειραια πχ θα σου λεγα οτι Εγω δεν εχω καμια σχεση με το λιμανι.
υγ. Ειτε πατσα πεις είτε ποδαρακια εγω δεν αγγιζω αυτες τις αηδιες.
1) e4, c5
2) Νf3
Σάντουιτς το λέμε επειδή στον Βορρά πολλοί προτιμάμε το ψωμάκι και όχι την πίτα αν και πιάνει και αυτήν. Οπότε κανένα λάθος με την ονομασία. Μην αρχίσουμε να λέμε τί είναι το σάντουιτς τώρα.
Αυτό με το καλάμι πρώτη φορά το ακούω.
Το λάθος είναι στο να λες sandwich κάτι το οποίο έχει αραβική πίτα.
Γενικώς μη πιάσουμε το φαί, το παίζετε ειδήμονες με το τι σημαίνει μπουγάτσα (που κι αυτό τούρκικο είναι) αλλά όλα τα σοβαρά φαγιά σας είναι πολίτικα. Η νεο-βλάχικη πολιτιστική προσθήκη στο ζήτημα είναι το «ψωμάκι» (αμερικανόφερτο αρτοσκεύασμα), το κετσαπ/μουστάρδα (τυποποιημένο fast-food) και ο φραπές (δεν είναι καν καφές, λυοφιλιζέ σκατά είναι).
Αυτό το γαμημένο κόμπλεξ φταίει για όλα. πριν μερικά χρόνια ήξερα όλη τη πόλη, ήμασταν ένα τεράστιο χωριό ΑΦΟύ. ήταν τέρμα γοητεία. τελευταία, βάλθηκαν να γαμήσουν τα πάντα και παίζει τέτοια μετάλλαξη σε σημείο που προκαλεί μόνο θλίψη και οργή.