Page 22 of 30 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 446

Thread: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    Το καινουριο του σας αρεσε ? Εμενα οχι.

Επισης,

http://wxra.blogspot.com/2008/02/blog-post.html
    Ανύπαρκτο είναι το τελευταίο, με εξαίρεση καναδυο στιγμές η μία είναι ο σανμικέλε. Κατατάλλα δίκιο έχει ο παρασάητ ρε μαν, έρχεσαι φρέσκος σε ένα φορουμ με ένα μύριο ποστς που υπάρχει 8 χρόνια και κάνεις 100 ποστς σε δύο μέρες.
    Τσέκαρε λίγο τη φάση, δες τι τοπικς παίζουνε, μπες στο κλίμα, μη γαμάς τα πάντα. Και το παράδοξο είναι ότι ενω τα 90% που ποστάρεις είναι μαλακίες, θίγεις και ενδιαφέροντα πράγματα, κάνε κράτει.

Το κείμενο τώρα, δε λέει τίποτα. Έχει δύο ποιντς το ένα είναι ότι: «Η επιλογή του Θανάση Παπακωνσταντίνου ήταν η σαφής απόρριψη οποιασδήπτε τέτοιας προσδοκίας». Απο που βγαίνει αυτό; Έπρεπε να αρχίσει να τραγουδάει το πάθος για τη λευτεριά δηλαδή για να «στηρίξει»; Ολόκληρο πανηγυρτζίδικο αντιφα κομματάκι έχει το καινούριο CD, πόσο πιο πολύ να χαιδέψει; Το δεύτερο είναι το παράθεμα της συνέντευξης του Θανάση για το Σαββόπουλο που λέει κάτι πολύ σωστό, απο που προκύπτει δηλαδή ότι ο ίδιος θέλει να είναι μέρος της σάπιας περιόδου του Σαββόπουλου με τις άνισες δουλειές και όχι της πρώτης που είναι κλασική και είναι ο ήρωας των παιδικών του χρόνων; Γενικά, όσο κούρασε το ντεμεκ αναρχοκοινό του Θανάση, τόσο κούρασαν και οι επικριτές του. Και έχω τον φόβο ότι όλα αυτά είναι που δημιουργούν ένα ζοφερό κλίμα στο οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει και ο ίδιος ο Θανάσης, οι προσδοκίες εκατερωθεν μεγαλώνουν και τον πνίγουν, καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθεί τελείως για ένα διάστημα ή να δοκιμάσει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό (οι δουλειές με Night on Earth για μένα ήταν πολύ καλή προσπάθεια).

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Τσέκαρε λίγο τη φάση, δες τι τοπικς παίζουνε, μπες στο κλίμα, μη γαμάς τα πάντα. Και το παράδοξο είναι ότι ενω τα 90% που ποστάρεις είναι μαλακίες, θίγεις και ενδιαφέροντα πράγματα, κάνε κράτει.
    Ελα μορε μην τρολλαρεις ακομα, ποιο 90% ειναι μαλακιες, το 10% ειναι μαλακιες. Και ρε γμτ το ξαναλεω το λετε αυτο σε μενα οταν η συντριπτικη πλειοψηφια των ποστς σας ειναι τρολλιν' η παρακμιακο ιντερνετικο αποτυχημενο χιουμορ?

Δηλαδη πχ στο θρεντ για την σαι τρανς εχω ποσταρει σεντονακια συνεκτικα κ τελικα περα απο τις αρχικες δυσκολιες καταφεραμε να κανουμε παραγωγικη κουβεντα πιστευω
    Let The Freak Flag Fly!

Είναι τρολλινγκ στον «καινούριο» βρε παιδί μου, άμα ποστάρεις για νευροχειρουργικά και εκατό ποστς για ηλεκτρονική σε μεταλ φόρουμ τι περιμένες, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Και καλοκαίρι είναι, όλο το κάψιμο τώρα θα το δεις.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Είναι τρολλινγκ στον «καινούριο» βρε παιδί μου, άμα ποστάρεις για νευροχειρουργικά και εκατό ποστς για ηλεκτρονική σε μεταλ φόρουμ τι περιμένες, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Και καλοκαίρι είναι, όλο το κάψιμο τώρα θα το δεις.
    Point taken αλλα υπερβαλλεις, ποσταρα μονο στα ηλεκτρονικοπεριεργα και στη Psytrance για ηλεκτρονικη,
    το μεγαλυτερο αισχος παντως ηταν στο σουηδικο HCPUNK που ποσταρα στα αλμπουμς ... : http://www.electricrequiem.com/forum...t-Edge-HC-Punk
    Last edited by VidnaObmana; 03-08-2011 at 03:10.
    Let The Freak Flag Fly!

bi-curious The Good Son's Avatar

Άμα θες την άποψη μου, έπρεπε να το παίξεις ότι είσαι γκομενάκι και να μην αλλάξεις άβαταρ και τώρα θα σε είχαν όλοι στα ωπα ωπα.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

1ον, http://www.lifo.gr/mag/features/3058 Τουλάχιστον είναι συνεπής, αυτά έλεγε πάντα και εμμένει.

2ον, πήγα το Σάββατο στο Γυάλινο και νομίζω ότι αρχίζω να προσεγγίζω κι εγώ τις απόψεις ikonoklast/carheart για τον Θανάση και το κοινό του. Έλεος, κάποιοι τον έβλεπαν 5η φορά μέσα σε 6 μήνες ξέρω γω. Επίσης, το τετράστιχο "όσες κι αν χτίζουν φυλακές κλπ" ο Φώτης το επανέλαβε επί τούτου 6-7 φορές τουλάχιστον. Νομίζω ότι δε θέλω να ξαναδώ live του Θανάση για 1-2 χρόνια τουλάχιστον, ίσως εκτός από σχεδόν παραμεθόρια μέρη στην επαρχία όπου δεν έρχονται συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι μετά από αυτό, αλλά νομίζω πια ότι αν έχεις δει ένα live του στην Αθήνα, τα υπόλοιπα είναι καρμπόν (συνθήματα για μετανάστες, εργατιά κλπ). Τεσπα κανείς δεν είναι τέλειος και όλα αυτά, κρατάμε τα καλά και δε βαριέσαι.

. Ghoul's Avatar

συνέντευξη στην ελληνοφρένεια

http://dl.dropbox.com/u/2048359/audi...inofreneia.mp3

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

σεξιστής cybernaut's Avatar

κοκαλίδης - μετα απο το 7.00
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Spoiler

Senior Member freak brother's Avatar

το ξεφτίλισε το κομματι .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

αυτές τις ακομπλεξάριστες τα-πάχη-μου-τα-κάλη μου ΧΟΝΤΡΕΣ τσαούσες, πες το θεσσαλανικιώτικο κόμπλεξ, αλλα δεν τις πάω

Όλες οι ΣΚΑΤΙΧΟΝΤΡΕΣ βλάχες είναι ρε μαλάκα. Ζαμάνη, Τρίκαλα. Κατερίνα Ζαρίφη, Θήβα. Βίκυ Σταυροπούλου, Αφρική.

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Spoiler
    γαμω τον χριστο της
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

σεξιστής cybernaut's Avatar

22 Απριλίου 1993
    η πρώτη συνέντευξη του Θανάση Παπακωνσταντίνου
    σε Ελληνικό ραδιόφωνο
    λίγες μέρες μετά την έκδοση
    του πρώτου του δίσκου με τίτλο
    "ΑΓΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ".
    περιέχονται, ζωντανά εκτελεσμένα στον αέρα του 902 αριστερά στα fm,
    τα μετέπειτα εκδοθέντα τραγούδια του τραγουδοποιου: "ΚΑΡΤΕΣ, ΝΥΧΤΕΡΙ, ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ", συνοδεία της μακρυμάνικης μπουζουκομάννας, κατασκεύη του Ισίδωρου Παπαδάμου των Χειμερινών Κολυμβητών.
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr