Φίλε τσιμπούκλανε μόλις περιέγραψες το αποκρουστικότερο φαί που έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου.
Με τη πρώτη επαφή νιώθεις τη λαδίλα της πίτας να κατακλύει τη στοματική σου κοιλότητα... έπειτα σου λέει HI ο θανατηφόρος συνδιασμός κέτσαπ-μουστάρδας μαζί με μια τζούρα βρώμικου χοιρινού.
Επρόκειτο ήδη για μια γευστική πανδαισία οπότε κάνεις ένα διάλλειμα για τις πατάτες που πέφτουν απο την άλλη μεριά και ετοιμάζεσαι για τη μπουκια-endofworld: ΚρεμμύδιΜουστάρδαΛάδιαΠατάτεςΓάταΚέτσαπΧοιρινόΛάδιαΜουστάρδαΣκύλοςΚρεμμύδιΠίταΛάδιαΧοιρινό, το party είναι τόσο ξέφρενο που αργάήγρήγορα ΞΕΡΝΑΣ. Σε περίπτωση που ακόμα αντέχεις, το κρεμμύδι θα σου δημιουργήσει τέτοιες καούρες στο στομάχι όπου αναγκαστικά θα βγάλεις ότι έβαλες. Όπως και οτιδήποτε ζωντανό γύρω σου σε ακτίνα 50 μέτρων. Το τζατζίκι μετριάζει τη κατάσταση αλλά στο βορρά είναι προαιρετικό.
Πείτε μου τώρα, γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να τρώνε τέτοιο πράγμα;
Ποιός ο λόγος για έναν τόσο απεχθή default συνδυασμό;
Γιατί κάθε φορά που παραγγέλνεις και σε ρωτάει "ΑΠ'ΟΛΑ;" με τόση σιγουριά να πρέπει να τη διορθώνεις;
Είναι ανάγκη να επιβαρύνουν οι Θεσσαλονικείς τόσο πολύ τα στομάχια τους;
Βρίσκετε τυχαίο το γεγονός που στην Αθήνα η προεπιλογή είναι πολύ πιο ανθρώπινη;
Το συμπέρασμα μπορεί να είναι μονάχα ένα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ=ΚΟΜΠΛΕΞ