ελα μωρε, η αλγεβρα ειναι ψιλο-προκατ πραγμα. παρε μια σακουλα και τραβα.
ελα μωρε, η αλγεβρα ειναι ψιλο-προκατ πραγμα. παρε μια σακουλα και τραβα.
this is radio freedom.
σε 24 ωρες αποφασιζεται το αν τελειωνω την ιουνη ή αν θα χρειαστει να κατεβω και τον σεπτεμβρη.
this is radio freedom.
Γράφω αύριο εργαστήριο και η ανακοίνωση βγήκε πριν δύο ώρες
![]()
προσπαθω να αντιγραψω εργασιες αλλων για να παραδωσω μεχρι παρασκευη, ωστε να μου δωθει η ευκαιρια να δωσω το μαθημα και δεν καταλαβαινω τι γραφουν γιατι ειναι χαλια τα γραμματα. κ βριζω.
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
έχω τίγκα παλιά θέματα,δίνω αύριο στις 11,και φέτος έχουν αλλάξει οι καθηγητές..... FML.
klasik. η ελπιδα πεθαινει τελευταια
ον τοπικ παπαρια και σημερα.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
εμενα πεθανε η ελπιδα. κοπηκα. παω να το ποσταρω στο μαι λαιφ ρου...ωπ...μπα...
1) e4, c5
2) Νf3
εμενα πεθαινει σημερα τ'απογεμα η ελπιδα.
και το χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ~!
this is radio freedom.
μιας κι εχω καθε_αλλο_παρα_κεφια. μιας και πηρα τον πουλο.
γι'αυτον που εβαλε το ταγκ "khalkji kourases": θα του γαμησω την μανα αν τον πετυχω. ετσι. επειδη μπορω.
this is radio freedom.
Την παρασκευή πολυμερή, τα οποία έχουν μια τερατώδη ύλη γαμώτοθεόμου, διαβάζεις για ώρες, μέρες και αντιλαμβάνεσαι ότι αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Και εκεί που θα 'πρεπε να ειναι αποκούμπι η ανακύκλωση παλαιών θεμάτων όπως συνέβαινε παλαιότερα, τα τελευταία 2-3 χρόνια βάζει όοοοοο,τι να 'ναι, οπότε fml.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Πήρα 3 στα ΣΑΕ (τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της εξεταστικής). Δύσκολος ο Φλεβάρης μπροστά μας, τα ξαναδίνω και από φέτος για πρώτη φορά με κλειστές σημειώσεις. Αν αυτή η εξεταστική δεν πετύχει πάω να ζητήσω δουλειά σε ρεμπετάδικο να παίζω καμιά συγχορδία.