Μετά από 6 χρόνια πλύσης εγκεφάλου, μπορώ περήφανα να πω ότι τα καθαρά μαθηματικά και φυσική είναι εξίσου βαρετές μαλακίες.
Μετά από 6 χρόνια πλύσης εγκεφάλου, μπορώ περήφανα να πω ότι τα καθαρά μαθηματικά και φυσική είναι εξίσου βαρετές μαλακίες.
ενισταμαι. τα καθαρα μαθηματικα ειναι το μονο ενδιαφερον πραγμα που εχω βρει στο πανεπιστημιο.
this is radio freedom.
πφφφ και τα δυο εχουν τον απαλεφτο. ζητειται φοιτητρια του φυσικου να ρθει να γραψει στη θεση μου στις 9 φλεβαρη
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
τουλαχιστον να ξερει τα βασικα. ενα 5 θελω να τελειωνω
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
κανεις δεν με καταλαβαινει![]()
this is radio freedom.
1) e4, c5
2) Νf3
σοβαρολογεις τωρα;
this is radio freedom.
thnx. Σοβαρα μιλαω. 12 ωρες σερι διαβασματακι για να τελειωνουμε με αυτο. (Μετα μονο PhD. Σειρα μου να εξεταζω!λεεεεμε τωρα.)
1) e4, c5
2) Νf3
αφιερωμένο στα αδέρφια που προσπαθούν να τελειώσουν μια κωλοσχολή
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
καλη μας επιτυχια!
![]()
from godspeed you! black emperor to last days of humanity
ειναι καπως παρηγορο παντως να ακους σε ραδιοσταθμο να λενε οτι στηριζουνε τον αγωνα σου να σταματησεις να ειναι φοιτητης
this is radio freedom.
δινω στις 12 θεωρια συνολων - αλγεβρα - γενικα το εχω το μαθημα και ξυπνησα μολις με πυρετο 38,5 και εμετους - γιεαααα
Last edited by R & R; 31-01-2012 at 06:19.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!