Πέθανε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος
Παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στην Δραπετσώνα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων
![]()
Πέθανε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος
Παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στην Δραπετσώνα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων
![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ο σκηνοθέτης βρισκόταν στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας σε γυρίσματα ταινίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ενώ επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και φέρει και αυτός τραύματα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον σκηνοθέτη, μεταφέροντάς τον σε νοσοκομείο του Φαλήρου, όπου και νοσηλεύεται. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος.
http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ell...s.1589176.html
Κρίμας. 'ηλπιζα να τη γιτώσει.![]()
I don't do drugs. I am drugs.
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ένας φίλος μου κάνει το σκριπτ για την ταινία του που γυρίζεται τώρα (προφανώς θα'πρεπε να χρησιμοποιώ παρελθοντικούς χρόνους ήδη, άλλα δε μου κολλάεi) και τις προάλλες τον είχα συναντήσει τυχαία μαζί με μια Γαλλίδα κοπελίτσα που γράφει ένα βιβλίο για τα γυρίσματα της ταινίας και σχολίαζε πόσο o "Theo" είναι φουλ δραστήριος και μέσα στη ζωντάνια, ότι πλέον κινηματογραφεί πολύ αυθόρμητα και τραβάει μικρά πλάνα κλπ, κι εμείς της λέγαμε ότι παλιά ήταν ανέκδοτο το πόσο αργές είναι οι ταινίες του. Η ειρωνία είναι ότι σχολιάζαμε πως διάφοροι μεγάλοι σκηνοθέτες όπως ο Woody Allen ή ο Εastwood, τα τελευταία χρόνια που έχουν γεράσει πολύ έχουν γίνει πολύ πιο παραγωγικοί από παλιά και λέγαμε ότι μάλλον είναι ο φόβος του θανάτου. Η 2η ειρωνία είναι πως επειδή τους πήγαιναν πολλά πράγματα στραβά με τα γυρίσματα, έλεγαν αστειευόμενοι ότι η ταινία μπορεί να μην τελειώσει ποτέ και η κοπέλα απλά να γράψει το χρονικό της καταστροφής, σαν εκείνο το ντοκιμαντέρ για την ταινία του Terry Gilliam με τον Johnny Depp...
Last edited by adam; 25-01-2012 at 00:23.
λαφρύ το χώμα. Μεγάλος.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Και πάνω απ' όλα:
Ταινιάρα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
γιατί τόσο άδικος θάνατος ρε γαμώτο.
μεγάλη απώλεια.
Πραγματικά κρίμα.
Αφήνει πίσω του μια τεράστια κληρονομιά μέσα από την οποία θα τον θυμούνται πολλές γενιές ακόμα.
υ.γ.: η παραπάνω φωτογραφία, ΠΟΣΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ρε πούστη μου..
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
77 e?
ρε τον γκαργιολη....
RIP
Νομίζω πρώτη αναφορά του ατυχήματος έγινε από δημοσιογράφο του Real FM στην εκπομπή του Γεωργίου λίγα λεπτά αφότου συνέβη. Ο Γεωργίου μάλιστα έκανε χιούμορ με μια λέξη που χρησιμοποίησε η δημοσιογράφος και έφαγε κράξιμο στη συνέχεια από τους ακροατές επειδή διακωμώδησε το ατύχημα. Πάντως η δημοσιογράφος πρόσθεσε πως μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε έρθει ακόμα ασθενοφόρο και σήμερα διαβάζουμε για τραγική καθυστέρησή του.
τι 'theo' ρε μαλάκα.
νόμιζα οτι πέθανε ο Ζαγοράκης