είχες αμφιβολίες ότι ζεις καλύτερα από το 70% του πλανήτη;
Vielen Dank für alles was mal war
Όχι, καμία. Αλλά όσο να'ναι οι εικόνες βάζουν τα πράγματα σε καλύτερη προοπτική.
δηλαδή μπορεί και να μη πας στο βουνό;
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Λοιπόν, ήρθα να σας ξεκαθαρίσω πόσο άσκημο είναι να λές τέτοια πράγματα, κυρίως γιατί δεν έχεις κανένα σοβαρό λόγο να το κάνεις.
Δηλαδή τι ακριβώς καταφέρνεται απο μια τέτοια ερώτηση? Να νιώσει ο άλλος άσκημα που δε γνώρισε οτι τα πράγματα κάπου είναι πολύ χειρότερα αποτι μπορούσε να φανταστεί? Μη σοβαρός λόγος. Να νιώσεις εσύ γαμάτος που ΞΕΡΕΙΣ τι γίνεται στο κόσμο ενω το άλλο το ζωαδι κοιμάται όρθιο? Μη σοβαρός λόγος + δεν έχεις πρεφάρει οτι η κουβέντα γίνεται για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, και όχι για το 70% του πλανήτη. Να μειώσεις τον άλλο που σοκάρεται με την ανθρώπινη δυστυχία? Μη σοβαρός λόγος + είσαι κρετίνος.
αν το να αναφερεις το προφανες ειναι ασκημο ..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Τράβα σε κανα πρωινάδικο ρε φρικ αγόρι μου.
ζεις καλύτερα από το 70% του πλανήτη
συγκεκριμένα εσύ μπορεί καλύτερα από το 80%
όλο το βράδυ να το σκέφτεσαι
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Σώπα ρε μαν.
Το θέμα είναι οτι όποιανου είναι αυτή η πρώτη αντίδραση στο βίντεο της προηγούμενης σελίδας, ή σε άνθρωπο που αντιδρά σαυτό το βίντεο, αυτόν εγώ τον θεωρώ μαλάκα. Μάλιστα, μαλάκα.
Αυριο στο πρωινο μας μαγκαζινο
Σοκ εχει προκαλεσει στον Καφρευ η δηλωση της χρηστριας Ενιθαρμον οτι στην Ελλαδα ζουμε καλυτερα απο το 70% των κατοικων του πλανητη.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Γουεητ γουατ. Τι στο πεο εννοείς? Οτι δεν έχει πολιτικό φορτίο το οτι το 70% των ανθρώπων ζουν πολύ ασκημα, ή οτι σε κάποια χώρα κάπου γίνονται τερατωδίες?
η χρήστρια ενίθαρμον υπερασπίζεται τον εαυτό της αποκλειστικά στο ελεκτρικ ρεκβιεμ πριν την πρωινη εκπομπη:
κατ'αρχήν η χρήστρια Drumsick δεν κοιμάται όρθια και δεν πιστεύω ότι με τη δήλωση μου της άνοιξα τα μάτια. Για να είμαι ειλικρινής θα μπορούσα να μαντέψω τα γεγονότα του βίντεο, αλλά δεν ήθελα με τίποτα να είναι η πραγματικότητα, οπότε έμαθα κι εγώ πράματα. Το ότι ζούμε καλύτερα από την πλειονότητα αυτού του κωλοπλανήτη είναι φακτ και χρησιμοποιείται ως δεδομένο μόνο ως υπενθύμιση όταν η ζωή στην οποιαδήποτε Ελλάδα παρομοιάζεται με κόλαση ή, όπως στην περίπτωση της χρήστριας Drumsick "σε σχέση με τη Λιβερία η Ελλάδα είναι παράδεισος". Ε, ναι, άμα συγκρίνεις αυτά τα δύο, είναι. Κρετινισμός χρήστη caffrey είναι να πας σε έναν απεργό της χαλυβουργικής, έναν 25αρη άνεργο με πτυχία, έναν ανάπηρο που του κόψαν το επίδομα και άλλα τέτοια και να του πεις "φίλε μη γκρινιάζεις, δες εκεί στην Αφρική τρώνε πτώματα, εσένα δε σε βίασε κανένας, τα παιδιά σου πάνε σχολείο και δεν είναι στρατιώτες, δε θα χρειαστεί πιθανόν ποτέ να σκοτώσεις ένα βρέφος, οπότε να είσαι ευγνώμων και δέξου την απόλυση, την αποζημίωση και το μειωμένο επίδομα και κυρίως να είσαι ευγνώμων (επανάληψη για έμφαση) που δεν πιάνει τόσο πάτο η ανθρώπινη ύπαρξή σου".
εντωμεταξύ τη φάση με το νυφικό ακόμα δεν την κατάλαβα, άμα ξέρει κάποιος να εξηγήσει
Vielen Dank für alles was mal war