Page 38 of 67 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 1001

Thread: Eksetastikokatathlipsi.

Senior Member rottenside's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ελαφρως οφ τοπικ, αλλα εχει να κανει με σχολες και καταθλιψη.

Επεστρεψα στην Πολυτεχνειουπολη σημερα μετα απο 2.5 χρονια (τοτε ηταν για την παραλαβη του αντιγραφου του πτυχιου), αφου ειχα ορκιστει τοτε οτι ο μονος λογος για να ξαναπατησω εκει περα θα ειναι να αφησω καμια πυρηνικη βομβα ή να καψω το αμαξι κανενος αρχιδιου καθηγητη. Παραδοξως δεν ενιωσα τοση μιζερια οση περιμενα, ειχε ωραια μερα και οι πρασιναδες της Πολυτεχνειουπολης βοηθανε στο να ξεχασεις τη σαπιλα λιγακι. Ισα ισα που εχει αναβαθμιστει η κατασταση, μου φανηκαν ολα πολυ πιο οργανωμενα στις Γενικες Εδρες και εκανα τη δουλεια μου πολυ γρηγορα (οκ, μια αναλυτικη βαθμολογια ηθελα απλα, αλλα και παλι). Ειχαμε βεβαια και μινι στιγμη συγκινησης, αφου εδωσα 5 ευρω για 4.57 στο λογιστηριο και μου ειπε η αλλη οτι πρεπει να παω να κανω ψιλα γιατι δεν εχει ρεστα, και οταν της ειπα "ε κρατηστε τα δε με πειραζει" μου ειπε "α δε μπορω να το κανω αυτο" και στραβωσε κιολας
    μιας και αναφερεσαι σε καψιμο αμαξιου καθηγητη κ τετοια, 6 χρονια τωρα εχω παρατηρησει , οτι αυτοι που βριζουν τους καθηγητες και απειλουν οτι οταν παρουν πτυχιο θα τους καψουν το αμαξι, το γραφειο κτλ. ειναι αυτοι που τους σφιγγουν πιο θερμα το χερι και τα ευχαριστω τους δεν εχουν τελος , οταν παρουν στο τελος το πτυχιο. ψιλοακυρο αλλα μου ρθε.
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Καλως, δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με το ποστ μου.
    Σιχαινομαι περιπου 4-5 καθηγητες απο τους 50 που αντιμετωπισα στην πολυετη μου φοιτηση, και οι υπολοιποι μου ειναι σχεδον ολοι αδιαφοροι, οπως ειμαι κι εγω σε αυτους αφου ποτε δεν επεδιωξα ουτε καν την παραμικρη τυπικη σχεση με κανεναν, αλλωστε δεν παταγα και πολυ στη σχολη. Και εννοειται εχω ευχαριστησει καθηγητη επειδη μου δωσε χαριστικη ή επειδη μου εβαλε ενα 5αρι που ισως να μην το πολυαξιζα. Αυτο δε σημαινει οτι δε θαθελα να καψω το αμαξι των 4-5 που σιχαινομαι. Ολοι το ιδιο ειναι?

Senior Member rottenside's Avatar

δεν εχει σχεση με το ποστ σου. νομιζω οτι ηταν προφανες οτι αναφερομουν σε κατι που ειπες κ οχι σε σενα. χαλαρωσε δεν σε ξερω !
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ενταξει δε σου ειπα και τιποτα! Ερωτηξη εκανα, αλλωστε αν με ηξερες δε θα τα λεγαμε απο φορουμ.

Γράψαμε μάθημα που διαβάζεται και περνιέται γενικά εύκολα (σε συνδιασμό με εργασία, το 9-10 ειναι εφικτότατο), αλλά φέτος γαμήθηκε και μας πήδηξε στο τέλος. Τελικός βαθμός, μαζί με την εργασία, 7,5. Και η απορία ειναι η εξής: να το κρατήσω ή να το κόψω;

Γενικά, σ'αυτήν την εξεταστική μαζεύω μαθήματα από πρώτα έτη (φυσικομαθηματικά κλπ) και αυτά του έτους, οπότε με μια πρώτη σκέψη λες, το κρατώ ώστε να μην μαζεύονται παραπάνω μαθήματα. Όμως γαμώτο ένας καλός βαθμός -που αντικειμενικά τον τσιμπάς, αν δεν έχουμε χουνέρι και τον σεπτέμβρη- ίσως αργότερα παίξει τον ρόλο του.

υ.γ.: μαλακα fixxxer η υπογραφή σου μού 'χει πετάξει τα μάτια έξω
    Last edited by tsimpouklano; 27-01-2012 at 03:49.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

πέρνα έξω ρε μπούλη

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Πήρα 5 στην εξέταση της C στην επαναληπτική και νοιώθω ακριβώς το ίδιο, δηλαδή wtf, περίμενα ότι έχω γράψει ένα 8 στο νερό. Φυσικά και θα το κρατήσω.

Η διαφορά με το αποπάνω ποστ ειναι ότι, άλλο να νομίζεις ότι έγραψες καλά γύρω στο 8, και τελικά πήρες 5, και άλλο, ενώ το 9-10 ειναι βαθμοι που γράφονται για την πλάκα (γνώση που προκύπτει από παλιότερες βαθμολογήσεις), να γράψεις 7,5 από μαλακίες.
    All alone, or in twos,
    Some hand in hand
    Make their stand.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Έτσι κι αλλιώς άνεργοι θα καταλήξετε, μην το κουράζετε.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Η διαφορά με το αποπάνω ποστ ειναι ότι, άλλο να νομίζεις ότι έγραψες καλά γύρω στο 8, και τελικά πήρες 5, και άλλο, ενώ το 9-10 ειναι βαθμοι που γράφονται για την πλάκα (γνώση που προκύπτει από παλιότερες βαθμολογήσεις), να γράψεις 7,5 από μαλακίες.
    Το 7.5 δε γινεται 8 στην αναλυτιηκ βαθμολογια?
    Αν γινεται 8, δεν ειναι μαλακια να το ξαναδωσεις για ενα βαθμο παραπανω ή στην καλυτερη για 2 βαθμους παραπανω (τραγικο το να θεωρεις το 10 σιγουρο)?
    Στον τελικο βαθμο, δε θα μετρησει ξερω γω για το 1/40 ξερω γω ποσα μαθηματα εχετε?
    Απλα κρατα το (σε πινκαρα εγω)

Μπα δεν νομίζω, εφτάμισο θα μεινει.

Το άλλο με το 1/40 τι είναι;
    All alone, or in twos,
    Some hand in hand
    Make their stand.

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

οσοι γαμημενοι εχετε παρει πτυχιο, παρτε πουλο απο το θρεντ. πλιζ.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

τσιμπουκλανο 7,5 πηρες δεν πηρες 5.
    καταλαβαινεις οτι δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να κοψεις μαθημα για να κερδισεις 0,01 βαθμο παραπανω στο πτυχιο.

υγ. στο μαυροκοκκινο πολυτεχνειο κρητης επαναστατικα υποκειμενα απαιτησαν σημερα το πρωι απο τη συγκλητο εμβολιμη εξεταστικη και την κερδισαν.2 μηνες καταληψη και το νοεμβρη κανονικα εξεταστικη σεπτεμβριου,εξαμηνο,εξεταστικη ιανουαριου και τωρα και προσθετη.OLR

pioneer of aerodynamics adam's Avatar

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post

Το άλλο με το 1/40 τι είναι;
    Έστω ότι θέλετε 40 μαθήματα για πτυχίο στη σχολή σου. Αν το κόψεις και το ξαναδώσεις και πάρεις π.χ 9, η διαφορά στο βαθμό του πτυχίου σου θα είναι (9-7,5)/40 = 1,5/40 = 0.0375 παραπάνω. Ε.

κατεβαινω χθες σε σοβαρο μαθημα με ελαχιστο διαβασμα και σημειωσεις απο παλια θεματα,ασκησεις κ.λ.π.Συνηθως δεν ανακυκλωνεται τιποτα,αλλα χθες πεφτω στη περιπτωση.2ο θεμα ασκησεων με το που το βλεπω, ολοιδιο με προπερσινο.Ψαχνω στη τσαντα τις σημειωσεις(γραφουμε με ανοιχτα τα παντα) ομως η κολλα που το ειχα λυμενο ηταν ξεχασμενη σπιτι ενω ειχα παρει μαζι ΟΤΙ αλλη μαλακια θες.Ποσο πιο φακ μαι λαιφ δλδ,και ποσο καλος λογος για να γαμηθει η ψυχολογια σου και να μη περασεις τιποτα μετα.

Tags for this Thread