βοήθειά μας
βοήθειά μας
αχ, κι εχω βαλει πλαφον οτι εχω σε σιντι να μην το αγοραζω και σε ελπι, αλλα τι να κανεις για τον καλυτερο δισκο πασης μουσικης.
Expect poison from the standing water
Δισκάρα. Μπορεί η αρχή του να μην ειναι η κατάλληλη, αλλά καθώς προχωρά κορυφώνεται. Τεράστιος. Μαγικός.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ulver‘s Roadburn EP includes I Had Too Much To Dream (Last Night), a cover of The Electric Prunes, originally recorded in 1967. Some of you might have heard Ulver‘s hypnotic version before, as it was streamed online in 2009.
The B side sees Ulver covering 13th Floor Elevators‘ classic track Reverberation (Doubt), written by Tommy Hall, Stacy Sutherland and Roky Erikson in 1966. Ulver‘s take features special guests including Virus‘ Czral on bass.
Δηλωση Garm στον Τολαρα για ακουστικη επανηχογραφηση του Nattens μονο εγω την θυμαμαι?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
όχι ακουστική
η φάση ήταν πως θα το έπαιζαν με βιολιά, με τη βοήθεια κάποιου κουαρτέτου
μαλακια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Αυτό το πράγμα από όταν πρωτοακούστηκε σαν σκέψη κάθε χρόνο πάει πίσω λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της μπάντας.
Ε καποια στιγμή θα έρθει η πλανητική ευθυγράμμιση και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση.
I don't do drugs. I am drugs.