Έπεσες και σε μαλακία ιστορία και σε μαλακία περίοδο του αναν. Ήδη απο τα τέλη βαβελ είχε κουραστεί. Στα demo του βέβαια είναι πολύ ωραίος.
Έπεσες και σε μαλακία ιστορία και σε μαλακία περίοδο του αναν. Ήδη απο τα τέλη βαβελ είχε κουραστεί. Στα demo του βέβαια είναι πολύ ωραίος.
σιγουρα μαλακια ιστορια, αν θες να σου στειλω μαιλ με την τεχνη της αφοδευσης, εναν 20σελιδο υμνο στο χεσιμο που την εχω σε doc και που παλι δεν ειναι το καλυτερο του και δεν ξερω αν ειναι κ το στυλ σου αλλα εγω τουλαχιστον δακρυσα οταν το ειδα στη βαβελ μετα το και καλα τελευταιο γραμμα του πως θα σταματαγε και τη διμηνη απουσια του.
Και τι θα γινει με το μωβ γαμωτημπουταναμου που εχει αφησει την ιστορια του αναν στη μεση και σταματησε;
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
ναι αλλα περασαν 10 μηνεεεεες
enjoy!ειναι σκαναρισμενο απτη βαβελ σε word οποτε μπορει τιποτα α και ο ναναι λαθος αλλα θαναι ελαχισταCode:http://www.mediafire.com/?rs042zl362sg4t6
Last edited by pixies; 20-01-2012 at 02:01.
Με έπεισε τελικά
Για να πω κι εγώ για τον Κωστάκη πάντως, ο τύπος έχει σαφέστατα ταλέντο αλλά κατά τη γνώμη μου πάσχει όσον αφορά την ουσία η οποία είναι η ιστορία. Βέβαια μάλλον λέω μαλακίες για κάποιους αφού ο τύπος απλά γράφει αυτοτελείς ιστοριούλες από καθημερινά ερεθίσματα τις οποίες διανθίζει με τον δικό του τρόπο. Όταν υπήρχε η Βαβέλ τον παρακολουθούσα και λίγες σελίδες το μήνα ήταν αρκετή δόση. Το βιβλίο, όσο γέλιο και να έριχνα συχνά, μου φάνηκε πολύ οverdose για το είδος και με κούρασε κάπως μέχρι να το τελειώσω. But that's just me.