αγριο φονικο...
ρε τον ''μαραντονα''...δεν περιμενε να περασει τα 100 ο πατερας του και τον σκοτωσε στο ξυλο στα 97 του
κριμα
Για πείτε αν ξέρει κάποιος. Στη δουλειά που βρίσκομαι τώρα, ας την πούμε εταιρία Χ, έχω εργαστεί με τις παρακάτω συμβάσεις:
4/2/09-21/9/09 2-3 φορές τη βδομάδα 8ωρο
1/9/09-31/8/10 καθημερινά 8ωρο
1/10/10-31/1/11 καθημερινά 6ωρο
1/2/11-31/1/12 καθημερινά 6ωρο
Από 1/1/11 έχουμε συγχωνευτεί (δια απορροφήσεως) με άλλες 2 εταιρίες. Σύμφωνα με νομοσχέδιο όλο το προσωπικό έχει μεταβιβαστεί στη νέα (απορροφώσα) εταιρία, ας την πούμε εταιρία Ψ.
Όπως καταλαβαίνετε, η σύμβασή μου λήγει σε 2 βδομάδες. Ο παπάρας διευθυντής της εταιρίας Χ κάνει την πάπια, βγάζει την ουρά του απ'έξω, και λέει πως δε γνωρίζει τι θα γίνει κι οτι το θέμα αφορά πλέον την εταιρία Ψ. Με άλλα λόγια αν δεν υπάρξει κάποιο νέο μες τις επόμενες 2 βδομάδες (δεν θα υπάρξει), παίρνω το μπούλο. Υπάρχει κανένα παραθυράκι που να με προστατεύει νομικά ή είναι καλυμένοι και στ'αρχίδια τους? Έχει νόημα να ρωτήσω σε καμιά επιθεώρηση εργασίας?
αφού η σύμβασή σου λήγει τότε που είναι η παρανομία γι'αυτούς; Στο χέρι τους δεν είναι να μη σου ανανεώσουν;
Ή χάνω κάτι στο όλο θέμα;
Δηλαδή αφού δεν υπάρχει παρατυπία-παρανομία, ποιός να σε προστατέψει και από τι;
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 17-01-2012 at 21:14.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Ε ρωτάω ρε μαν γιατί θεωρητικά είμαι 3 χρόνια εκεί μέσα και δεν έχω μονιμοποιηθεί επειδή με γαμήσανε με διαφορετικές συμβάσεις. Μου φαίνεται πολύ άδικο απλά και εξετάζω μπας κι έχω χάσει εγώ κάτι.
edit: ουσιαστικά ρωτάω αν υπάρχει κάποια παρατυπία που δε βλέπω.
Last edited by Drumsick; 18-01-2012 at 09:45.
Μονιμοποίηση σε ιδιωτικό τομέα?
Δηλαδή αν είχες εξαρχής σύμβαση για τρία χρόνια και έληγε σε δύο εβδομάδες, και με την δεδομένη κατάσταση της απορρόφήσης της εταιρίας από μια άλλη, θα στην ανανεώνανε? Η σύμβαση σου εξασφαλίζει εργασία καθόλη τη διαρκειά της και θεωητικά σε προστατεύει από αυθαίρετη και αναίτια απόλυση. Στην ανανέωση σου δεν παίζει κανα ρόλο. Τι χαρακτήρα έχει η εταιρεία?
I don't do drugs. I am drugs.
Για ΔΕΚΟ μιλάμε.
Ιδιωτικού δικαίου είναι, ναι. Αυτό υποψιαζόμουν, αλλά έλεγα μπας και. Θενκς.
Ξεκίνησα με 840 αλλά στο 4μηνο σκάσανε τα νομοσχέδια με τις περικοπές και έπεσα στα 750.
εχεις 4 διαδοχικες συμβασεις σωστα? με τους ίδιους όρους? γιατί βλέπω ότι το ωραριο ήταν διαφορετικό...είναι λίγο δύσκολο να σου πω αν θα πας για 5η σύμβαση..μπορώ να σου πω ότι μπορείς να πας δικαστικά ...προσωρινή διαταγή και αν την κερδίσεις τότε μπάινεις πάλι άμεσα και μετά ασφαλιστικά μέτρα (βέβαια δε ξω τι θα γίνει με τη μισθοδοσία σου)...αν δεις ότι δε σου ανανεώνουν τη σύμβαση προσπάθησε να βρεις άλλους που δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους σε παρόμοιες θέσεις σε ΔΕΚΟ...και πρόσεξε το δικηγόρο και μην τον πληρώσεις προκαταβολικά
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
πως μας παίρνει ο ύπνος όταν έχουμε αυτές τις γαμημένες αυπνίες είπαμε?
I must have some booze. I demand to have some booze
ηρωινη