λοιπον.. για να μαθεις αξιζουν? και με 300ευρα παιρνω κατι αξιοπρεπες? για μεταχειρισμενα μιλαω..
λοιπον.. για να μαθεις αξιζουν? και με 300ευρα παιρνω κατι αξιοπρεπες? για μεταχειρισμενα μιλαω..
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
για δες κ εδω: http://www.electricrequiem.com/forum...CF%84%CE%BB...
don't break the fucking circle
δεν εχω αδερφάκι,ξαδερφάκι,βαφτιστήρι κτλ...
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
αντικειμενικα μιλωντας, οχι δεν παιρνεις. συμβιβασμους μπορεις να κανεις. αλλα αν ηδη ξερεις οτι ναι, θελεις να μαθεις και θα κανεις μαθηματα και θα συνεχισεις, και και και, η τιμη ενος καλου μεταχειρισμενου σετ (αξιοπρεπεστατου) ειναι γυρω στα 600 ευρω με 700. οτιδηποτε πιο πανω εχει να κανει με τη μουρλα τουθ καθενος. μπορει να βρεις και τιποτα πιο φθηνο αλλαχλωμο. γενικα να κοιτας για ρολαντ td-4. αν βρεις σε καλη τιμη χτυπα.
αν παλι απλα θελεις ετσι για να πσολαρεις μονος σου, και δε προκειται να κανεις μαθηματα, ξαναδες το δευτερο ποστ. σοβαρα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Το παιδί θέλει να μάθει ντραμς και σεις του λέτε να πάρει guitar hero?!?
Με 300 ευρώ πρέπει να φανείς τυχερός για να βρεις κάτι καλό. Οτιδήποτε γράφει πάνω roland v-drums σε εκείνες τις τιμές εννοείται να το πάρεις, αν και δύσκολο. Έχω παίξει και σε 2-3 άλλες μάρκες ηλεκτρονικών και ίσως να ήταν απλά κακές περιπτώσεις, αλλά δεν θα έδινα ούτε 100 για να τα πάρω. Φυσικά τα ντραμς δεν είναι το όργανο μου, αλλά γενικά προτίμα v-drums.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
re koumbare Donn, tha pw kati tha me kraksete kai fusika starxidia mou. H mousikh einai hxos kai aftos o hxos emas mas efkaristei, giafto kai akoume / paizoume. Otan ksekinas me th PAPARIA, pou oxi mono einai ftiniarikh kai tha exei ta 1002 provlhmata se thema hxou kai afhs, alla den boreis oute kan na noiwseis thn kavla pou noiwthei kapoios pou paizei afto to gamistero organo pou legetai drum set, tote ti na matheis kai ti na apolafseis kai gamhse ta.
perimenw ton eksupnakia pou tha gurisei na pei "e tote an den agorasw tubana pou kanoun 2030534509454 euro etc etc "
xtikio δεν διαφωνώ,σίγουρα τα edrums χάνουν σε αίσθηση,σίγουρα δεν μαθαίνεις καλές δυναμικές,σίγουρα δεν μαθαίνεις να βαράς για να βγάλεις τον ήχο.. αλλά δεν μπορείς να πεις σε κάποιον που θέλει να μάθει,και είτε μένει σε πολυκατοικία,είτε δεν έχει τα φράγκα για ακουστικά (αν και συνήθως είναι πιο φτηνά),ή και τα 2 μαζί(~ 75+ % των περιπτώσεων),να μην πάρει ηλεκτρονικά.
Έχει κάβλα,και πρέπει να πάρει κάτι να ξεκαβλώσει. Ακουστικά δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους,γκιτάρ χήροου γελάω,οπότε μόνη λύση ηλεκτρονικά,ή εναλλακτικά σε σετ με pads. Αν κάποιος θέλει να μάθει,θα μάθει,κι ας παίζει και σε τάπερ. Και θα παίζει και καλύτερα μη σου πω από τον μάγκα που του πήρε dw ο μπαμπάκας...σαν κάτι αμερικανάκια κουλάδια,με reference,στο youtube...
my 2 drachmas.
με ελαχιστα ευρα μπορει να χτισει το ντραμσετ των ονειρων του...αθορυβο, ανθεκτικο και σε διαφορα χρωματα αναλογα το ειδος του μεταλ που θελει να παιξει
παραθετω ντραμσετ για παουερμεταλς...
![]()
egw se milaw gia sunestima kiesu me les gia texnikh
ειχα παρει και εγω ηλεκτονικα ντραμς. κοστιζανε 330 ευρω απο τομαν. οντως δεν ηταν κατι το τελειο ΑΛΛΑ οτι εμαθα σε αυτα το εμαθα.σιγουρα τα ακουστικα δεν συγκρινονται, αλλα οταν μενεις σε διαμερισμα ειναι η καλυτερη λυση. εγω θα σου ελεγα τσιμπα ηλεκτρονικα για να εχεις κατι να ασχολεισαι, βρες και κανα φιλο που να παιζει κανα αλλο οργανο και πηγαινε στουντιο να τζαμαρεις οποτε σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου να παιζεις σε ακουστικα και να ξεκαβλωνεις.
from godspeed you! black emperor to last days of humanity