Page 128 of 353 FirstFirst ... 2878118126127128129130138178228 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 5289

Thread: The...

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

κοίτα, λατρεύω τους σκύλους και θα ήθελα να σπάσω κι εγώ το κεφάλι του τύπου που λέει ο πάνκης. απλά η λογική δε λέει αυτό στο οποίο καταλήγεις, γιατί από τη μία λατρεύω τα σκυλιά, από την άλλη έχω φάει τόσες αγελάδες και γουρούνια που οκ δε νομίζω ότι γενικά ο άλλος είναι κτήνος επειδή βαράει και δυο φάπες στο ζώο (καθυστερημένος σίγουρα). και οι αρουραίοι μια χαρά ζώα και θηλαστικά είναι αλλά στο εργαστήριο έχω σκοτώσει μερικά με βασανιστικό θάνατο επειδή έπρεπε να γίνει το πείραμα, αν έβλεπα ένα αντίστοιχο ζώο, πες χαμστεράκι φίλου, θα έκανα όλο χαρές και νάζια και θα έφτυνα όποιον το στριφογύριζε από την ουρά.

η λογική λέει ότι είμαστε μαλάκες γιατί κάνουμε διαχωρισμούς με καθαρά τυχαία κριτήρια όπως το ποιο ζώο έχει πιο ωραία μύτη (πιο πιθανό είναι να σε ξεσκίσει σκύλος παρά ένα ποντίκι), αυτό ήθελα να θέσω και να πω ότι η κακομεταχείριση σε άνθρωπο είναι διαφορετικής ποιότητας, μην τρελαθούμε.

Senior Member

Ζετέμ =)
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Η λογική λέει ότι είμαστε μαλάκες, επειδή πέρα από ότι εμπεριέχει 986459236 επεξηγημένες αναπαραστάσεις που δεν έχουμε βιώσει, πνίγει ένστικτα, διαιωνίζοντας τέτοιες καταστάσεις. Αφού επικίνδυνο ή "κακό" είναι αυτό που δεν έχουμε ή δε μπορούμε να εξουσιάσουμε και έτσι το μετατρέπουμε σε κάτι αναλώσιμο. Για αυτό τη θεωρώ κατάρα.

Ως προς το ότι η κακομεταχείριση σε άνθρωπο είναι διαφορετικής ποιότητας, δε διαφωνώ, αλλά δε μου λέει και κάτι. Ίδιοι μηχανισμοί, ίδια σαπίλα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    To πεπτικό σύστημα του ανθρώπου πάντως, καθώς και τα δόντια του, μαρτυρούν φυτοφάγο ζώο, λένε. Λένε επίσης πως επειδή οι παγετώνες γάμησαν τα πάντα στο πέρασμά τους, στράφηκε ο άνθρωπος στα ζώα σε αναζήτηση τροφής.
    ανακρίβεια. η στροφή προς το κρέας έγινε πολύ πολύ πριν εξελιχθεί ο homo sapiens και μάλιστα συνέβαλε και η ίδια στην ανάπτυξη του εγκεφάλου των ανθρωπιδών.
    Rock or Nothing

A rock, an island Drumsick's Avatar

Εγώ είπα τι λένε. Άλλοι. Όχι εγώ. Κρεατοφάγος είμαι, μη μουτζώνετε!

Senior Member ion_storm's Avatar

Ε τότε όταν αυτοί οι άλλοι τα ξαναπούν πες τους και εσύ το είδος των ατιδράσεων που προκάλεσαν αυτά, τα οποία λένε, σε ένα φορουμ στο ιντερνετ.
    I don't do drugs. I am drugs.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Το μεγαλύτερο έγκλημα του σπισισμού πάντως (γιατί έχει κάνει πολλά!) είναι σίγουρα η απενοχοποίηση των ιδιοκτητών. Εγώ σιχαίνομαι εξίσου τις κωλοθείες με τα σκυλάκια τους όσο και τα ίδια τα γαμώσκυλα. Κατί τέτοια μπασμένα, σιχαμένα, με ηλίθιες φάτσες, περνάνε τη θλιβερή ζωή τους σε ένα μπαλκόνι όπου κλαίνε, σε ένα σπίτι όπου μπλέκονται στα πόδια και αφήνουν τρίχες ή στο δρόμο που χέζουν και κατουράνε ό,τι βρούνε. Εγώ όποτε βρω ευκαιρία ναι, τα κλωτσάω. Τι; Αμφιβάλλεις; Ναι, τα κλωτσάω. Στοχευμένα, να σπάσουν κάνα πόδι να τα έχουν τουλάχιστον κλεισμένα στα κωλόσπιτα τους. Το ίδιο κάνω και με τις θείτσες: κλωτσιές. Να καθαρίσει η γειτονιά, να ξεβρωμίσει ο τόπος.

314222 Mitsmann's Avatar

αν το κανες με γατα θα σε πινκαρα τωρα αυτη η λογοτεχνικη σου προσπαθεια με την εξαρση κρεσεντο στη μεση και λιγο στο τελος με αφησε αδιαφορο.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Το μεγαλύτερο έγκλημα του σπισισμού πάντως (γιατί έχει κάνει πολλά!) είναι σίγουρα η απενοχοποίηση των ιδιοκτητών. Εγώ σιχαίνομαι εξίσου τις κωλοθείες με τα σκυλάκια τους όσο και τα ίδια τα γαμώσκυλα. Κατί τέτοια μπασμένα, σιχαμένα, με ηλίθιες φάτσες, περνάνε τη θλιβερή ζωή τους σε ένα μπαλκόνι όπου κλαίνε, σε ένα σπίτι όπου μπλέκονται στα πόδια και αφήνουν τρίχες ή στο δρόμο που χέζουν και κατουράνε ό,τι βρούνε. Εγώ όποτε βρω ευκαιρία ναι, τα κλωτσάω. Τι; Αμφιβάλλεις; Ναι, τα κλωτσάω. Στοχευμένα, να σπάσουν κάνα πόδι να τα έχουν τουλάχιστον κλεισμένα στα κωλόσπιτα τους. Το ίδιο κάνω και με τις θείτσες: κλωτσιές. Να καθαρίσει η γειτονιά, να ξεβρωμίσει ο τόπος.
    Διάβαζα το ποστ και σκεφτόμουν το Firestorm.

Subliminal messages.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Señor Member Art In Haste's Avatar

Σε μέγιστο βλάκα Ιρλανδό στο ebay διαβάζουμε...

'Postage not only includes the postage rate but it also includes the materials used to pack the items envelopes, bubble wrap etc. and my time used to wrap up / bring the parcel to the post office this takes a lot of time.'

και λίγο πιο κάτω....

'I live around the corner from the post office so the item will be dispatched as soon as payment is received.'
    Last edited by Art In Haste; 13-01-2012 at 14:26.

Senior Member 00i00's Avatar

ποσα φραγκα θελει να πας απο στο ριο στο αντιριο? για κουρσα λεμε

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    ποσα φραγκα θελει να πας απο στο ριο στο αντιριο? για κουρσα λεμε
    12,90 με τη γέφυρα, γύρω στα 6 νομίζω το φέρρυ

/edit 6,50
    tt0274518

The Patient H.'s Avatar

Θέλω μια βοήθεια, κυρίως από τους παλιούς που ήταν και IRC.

Υπήρχε τότε (εποχή που μόλις άρχιζαν να επεκτείνονται οι οικιακές ADSL) ένα clipάκι ενός Έλληνα πιτσιρίκου, φοιτητή στην Αγγλία, που ηχογραφούσε ένα βιντεάκι για την κοπέλα του στην Ελλάδα, εντός του οποίου έπεφτε τρελό σιρόπι και σε μια φάση, για να θυμηθείτε, σταματούσε να είναι μπρος στο pc και της έβαζε ένα τραγουδάκι ενώ από πίσω έσιαχνε κάτι ρούχα (ή τα φορούσε? Κάτι τέτοιο).

Αντίστοιχα το "υλικό" αυτό έπεσε αν θυμάμαι καλά στο Πλοκάμι του Καρχαρία που κάναν ένα αντι-βίντεο για αυτό, σκέτη καφρίλα.

Ξέρει κανείς που μπορούμε να τα βρούμε αυτά?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary