Βρήκαμε τραγουδιάρη. Βρήκαμε και drummer. Και γράψαμε αυτό:
www.youtube.com/watch?v=294rKBFwGlc
Και το σπαμάρουμε όπου μπορεί να ακουστεί.![]()
Βρήκαμε τραγουδιάρη. Βρήκαμε και drummer. Και γράψαμε αυτό:
www.youtube.com/watch?v=294rKBFwGlc
Και το σπαμάρουμε όπου μπορεί να ακουστεί.![]()
Every time I climbed a mountain and it turned into a hill, I promised me that I'd move on. And I will.
και μονο για την περιγραφη ΑΘΕΝΣ ΘΡΑΣ ΜΕΤΑΛ σας στηριζω.
τωρα θ ακουσω κιολα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Στο mid tempo μέρος στο 1.40 δίνει ρέστα και ο Michael που χορεύει στο tempo...
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
www.facebook.com/einmyria
Like this shit ^
Every time I climbed a mountain and it turned into a hill, I promised me that I'd move on. And I will.
gamaei. polu iced earth thumizete. kamia sxesh me thras vevaia (sta autia mou) alla polu wraia pragmata. mpravo
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
kala de xreiazetai na kolame stis tampeles. wraia mousikh. mpravo sas kai sunexiste etsi
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ετσι έλεγα κι εγώ στην αρχή, αλλά για κάποιο λόγο ειδικά για τις νέες μπάντες τη ζητάνε πολύ την ταμπέλα.
Και λογικό είναι, σιγά μην έρθω εγώ να σου πω "μη μου βάζεις όρια, είμαι καλλιτέχνης εγώ".
Δεύτερο κομμάτι. Και τελευταίο μέχρι να ξαναβρούμε λεφτά να γράψουμε. Καλό πάσχα δηλαδής.
Last edited by wartooth; 12-01-2012 at 03:41.