Quote Originally Posted by Marillion View Post
φίξξξερ, βαριέμαι να εξηγήσω πως το αν και το θα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που γράφω και πως δεν έχω να απαντήσω τπτ στο 'τα μεγαλα κλισέ εγκεν' ποστ σου οπότε παραιτούμαι και σου δίνω την νικη. πριν σκαλίσεις στον τάφο μου ο Νευτωνας σου έδωσε πούτσα,, αναλογίσου πως και αυτός, όπως και πολλοί άλλοι ''επιστήμονες'' επίκαιροι και μη, μεγάλοι ή μικροί, είχαν έχουν θεολογικό και φιλοσοφικό υπόβαθρο και ανεπτυγμένη πνευματικότητα που δεν περιοριζεται απ'τα επιστημονικά τεκταινόμενα. Ο συγκεκριμένος ήταν Αγγλικανός αλλά μπορείς να το δικαιολογήσεις λέγοντας πως η μοντέρνα επιστήμη τότε έπαιρνε μπρος και είχαμε πολλά να δούμε. Μικρή σημασία όλα αυτά πάντως, εδώ παίζει και να νομίζεις πως βγάζω μελέτες θέρμανσης φορώντας μπλουζάκι What would jesus do!
Μαριλιε, οσο βαζεις τον καθε συνομιλητη σου σε πλαισια και σε καλουπια, οσο υποθετεις τι αλλες αποψεις εχουν γενικοτερα και οσο δειχνεις να γνωριζεις τι φιλοσοφικο, θεολογικο και κοινωνικο υποβαθρο εχουν, αλλο τοσο δε μπορω να σε παρω στα σοβαρα σαν συνομιλητη. Σου απαντησα ΠΟΛΥ συγκεκριμενα σε πραγματα τα οποια εγραψες, εγραψα την αποψη μου, με την οποια φυσικα εχεις δικαιωμα να συμφωνεις ή να διαφωνεις, και δεν ειπα τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο. Απο κει και περα, ασε το Νευτωνα να κουρευεται, τον Καντ να πσολαρει και τον Αηνσταιν να παιζει με τη γατα του Σρεντινγκερ οσο θελει, δε με πολυαπασχολει. Επισης, δε με νοιαζει αν θεωρεις καποια αποψη μου κλισε ή οχι, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να προσπαθω να εχω τη σωστη αποψη, ειτε το λενε αλλοι 3 δις ανθρωποι, ειτε αλλος ενας. Τις χιψτεριες ας τις αφησουμε εξω απο την κουβεντα.