E σιγά το νέο, και στο Oblivion είχε το Morrowind αν ήξερες από που να σκαρφαλώσεις για να βρεις το πέρασμα. Η γραμμή τότε ήταν πως επειδή τα TES είναι mod-friendly έβαζαν land mass που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι modders για custom content. Λογικά το ίδιο ισχύει και τώρα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Spoiler
Όποιος ξέρει πως να το λύσω, ας βοηθήσει.![]()
Мама Люба давай, давай, давай
Known bug, αφού έχεις μόνο ένα είσαι καλά, enjoy.
Το inventory είναι ένα χάος, ειδικά με τα potions. Το Better Sorting Mod κάπως φτιάχνει την κατάσταση.
Το έπαιξα όταν πρωτοβγήκε, καμιά ώρα και δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Το ΣΚ που πέρασε είδα ένα χαρακτήρα φίλης, lvl30+ με full Daedric και έμαθα ότι είναι το καλύτερο armoUr του παιχνιδιού. Γενικά είχα ασχοληθεί ελάχιστα με το παιχνίδι και δεν είχα ιδέα. Αλλά αυτό έπρεπε να γίνει δικό μου. Ένιγουει προχτές, λοιπόν, αποφάσισα να το ξαναρχίσω. Σκοπός μου - κυρίως - ήταν να φτιάξω το armour. Διάβασα, έψαξα και το μόνο που έκανα ήταν να μαζεύω mats και να ανεβάζω smithing, κάνοντας κανά questάκι που και που. Μερικές ώρες και 24 levels αργότερα είχα full upgraded Daedric και ήμουν ευτυχισμένος. Αποφάσισα, λοιπόν, να σταματήσω για την ημέρα.
ΥΓ. Έγινα κι εγώ λυκάνθρωπος και το ψιλομετάνιωσα. Δε μου έχει χρησιμεύσει πουθενά. Το zerker rage συνήθως είναι αρκετό όπου δυσκολεύομαι. Α παίζω orc warrior.
Life begins at 45°.
Δεν είναι μόνο αυτό που λέει ο Σπίριτ που ισχύει, είναι ότι αν δεν το δεις και στο νετ ξέρω γω σου δίνω λίγες πιθανότητες έως τίποτα να το "φανταστείς" για να 100ρίσεις smithing σε πολύ μικρό level, πράγμα το οποίο "σπάει" και το game.
Επίσης Shirime, τι να την κάνω το στυλ αν είναι χειρότερη από την daedric σε armor rating? Επίσης ποια bonus? Πιο διασκεδαστικό να την αποκτήσεις????