Results 1 to 15 of 218

Thread: Κωνσταντινούπολη - Istanbul

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

ρε συ σταμ δε θελω να αντικρουσω τα βιωματα σου ξερω γω, εγω σου λεω αυτα που ειδα σε 4 μερες που εκατσα. σιγουρα δεν εινα ιαντιπροσωπευτικες αλλα για τις δικες μου εντυπωσεις σου γραφω τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο
    το οτι εψαχνα την πρωτη μερα κατι στο κινητο, ενα χαρτη, και ερχεται γερακος και μου λεει, να σε βοηθησω που θες να πας, του λεω εγω ευγενικα, δε χρειαζεται σε ευχαριστω εχω το χαρτη στο κινητο, και μου λεει αυτα ειναι βλακειες ρωτα εμενα μη ντρεπεσαι και μου μιλαγε για κανα πενταλεπτο για τις διαδρομες κιετς, ε δε γινεται να μη με κανει να λεω οτι εινα ιευγενικοι. και δεν ηταν ο μονος. οι οδηγοι λεωφορειων ρε συ ηταν απιστευτα τυπακια. καμια σχεση με τους δικους μας. καΙ ΕΝΑς ΤΑΡΙΦΑς που μιλησα...προφανως υπαρχουν και μαλακες οπως παντου.

οσον αφορα ο μετρο εχου ν2 γραμμες οπως και εμεις απλα εινα ιυπεργειες.παντως μια χαρα ηταν και μου αρεσε πολυ , εβλεπες κιολας που πηγαινεις. μια χαρα συγκοινωνια ειχαν

ασε που στο παζαρι τυπακι χωρις να παρουμε τιποτα, τουρκος, με κερασε τσαι επειδη λεει γουσταρει ελληνες. και δεν πηραμε κατι, αλλα με το ετσι θελω μας κρατησε εκει. ευγενικοτατος
    Last edited by BURNIN AMBITION; 01-01-2012 at 20:44.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Tags for this Thread