Κατ αρχήν να πώ οτι η πρώτη μου σκέψη μόλις είδα το τόπικ ήταν να σας βρίσω και τους μπλαουμαχενζ και εσας που τους διαβάζετε γιατι ασχολείστε με πράγματα οπως το αν η μετάβαση στον κομουνισμό γίνεται αυτόματα η αν απαιτείται μια σοσιαλιστική προσαρμογή, πράγματα δηλαδή που απάντησαν επαρκέστατα οι μαρξ/ενγκελσ/μπακουνιν/λενιν και στα οποία ενας καθυστέρας στην ελλάδα του 2011 δεν έχει τίποτα ουσιώδες να προσθέσει. Και το γεγονός οτι οι απόψεις που παραθέτονται στο παραπάνω σαιτ παρουσιάζονται σαν απόψεις των αρθρογράφων του σάιτ, χωρις μια εστω για δείγμα αναφορά στα βιβλία οπου τις διάβασαν ετσι για να δώσουν το γαμημένο κρέντιτ σε αυτόν που είχε πρώτος την ιδέα ρε αδερφέ, με κάνει να θέλω να ξεράσω πάνω τους. Για να μην αρχίσω ενα ακόμα πιο ανούσιο φλέημ για το πόσο ξέρασμα είναι οι εν λόγω γελοίοι τύποι κράτησα το βρωμόστομά μου κλειστό, αλλα δεν πειράζει, απάντησε επαρκώς ο Ικόνοκλαστ.

Τωρα λοιπόν που βγήκε το ξέρασμα κατά λογοκλόπων επαναστατών της πούτσας απο τη μέση , θα αναφερθώ στο σίγκνατουρ του κάλκι, για να πώ οτι ναι μεν ΔΕΝ είναι απο μόνο του άχρηστο και καθυστερημένο, αλλα όταν ο επαναστάτης χρησιμοποιεί ως απάντηση σε κάθε ερώτημα ενα τέτοιο κατασκεύασμα, το καταντά άχρηστο και καθυστερημένο. Θέλω να πώ, όταν ρωτάω πχ. εναν "επαναστάτη" για το πως σκοπεύει να παράγει το αγαθό Χ μετά την επανάσταση, στην καλύτερη περίπτωση μου απαντάει οτι "το αγαθό Χ είναι προιόν που με έπεισε ο καπιταλισμός οτι χρειάζομαι και δεν χρειάζομαι πραγματικά" και στην χειρότερη μου απαντάει ασυναρτησίες περι παρόντος και μέλλοντος.

Ποιό το νόημα να κάνετε ενα τόπικ για θεωρητική συζήτηση περι του κομουνισμού οταν οι ίδιοι οι κομμουνιστές δεν έχετε την διανοητική επάρκεια για να απαντήσετε στο απλούστατο ερώτημα τι σκατά θα κάνετε διαφορετικά απο τις προηγούμενες επαναστάσεις ωστε να μη χρειάζεστε να κανετε τους μισούς πολίτες στρατιώτες για να εμποδίζουν τους άλλους μισούς απο το να μεταναστεύσουν σε καπιταλιστικές χώρες?

Θέλω να πω, απο το να σφάζεστε για ζητήματα που απάντησαν επαρκώς ο λενιν και ο μπακούνιν (συχνα χωρις καν να τους δινετε το κρέντιτ), γιατί δεν ασχολείστε με το να δώσετε μια απάντηση σε ερωτήματα όπως το παραπάνω που ο λενιν η και ο μαρξ δεντό ασχολήθηκαν (γιατι θεωρούσαν οτι οι εργατες στις καπιταλιστικές χωρες θα εφευγαν για τους σοσιαλιστικούς παραδείσους και οχι το αντίθετο)?