αξιζει not. δε ξαναπινω τσιπουρο
μην κάνεις βιαστικές δηλώσεις![]()
Rock or Nothing
Μινμιν τι τους πότισες ρε θείο; Θα χουμε θύματα χριστουγεννιάτικα![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
σωτε ενα αλαφρυ 22αρι της τελευταιας στιγμης, το οποιο βεβαια πατησε για πλακα την Τυρναβιωτικη γκαζοζα που σερβιραν εκει...
και τωρα η ιστορια...
μολις τελειωνει το πανηγυρι βγαινομε οξω απο το μαγαζι και κανονιζει ο αλεξ με τον δικο του για να μεινω εκει
εδω παραδιπλα ειναι μας λεει ολα οκ
μενουμε τα δυο μας με τον τσιμπουκλανο και ανεβαινουμε τον δρομο προς την ΣΩΣΤΗ κατευθηνσις....
ρωταμε εναν περιπτερουχο που σκατα ειναι η μυκηνων, μας λεει ''ειστε χαιβανια απο την αλλη μερια ειναι'''
παμε προς τα κατω και ρωταμε αλλον περιπτερουχο, μας λεει ''ειστε χαιβανια απο την αλλη μερια ειναι''
ψιλοτιναναι εμεις...παμε πανω κατω ανευ αποτελεσματος
τοτε ο διαστημικος τσιμπουκλανος πεταει την ηρωικη ιδεα...''θα παρομε ΤΑΞΙ''
του λεμε του ταριφα ''κοιτα θειο επειδη δεν εστιαζουμε καλα, θελομε να μας πας στην ταδε οδο εδω διπλα ειναι, ναι ειμαστε για τον μπουτσο αλλα πανε μας''
διαφορα ειδη φεησπαλμ ο ταριφας αλλα τελικα μας πηγε και μαλιστα χωρις να μας δειρει
καθομαι λοιπον σημερα να δω που σκατα ηταν αυτος ο γαμημενος ο δρομος και...
Spoiler
(οταν το δεις θα χεσεις μπρικια...)
ειμαστε τα καλυτερα ΓΙΔΙΑ ρε πουστημ
χαχα κορδόνι γινάτε ρε σαπίδια...
Κρίμα που δούλευα αλλιώς θα ήμανε κι εγώ παρόντας (και είχα κι 1,5 λίτρο 22άρι "χωρίς" για μολότωφ)
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Δεν παίζει ρε να πηρατε ταξί...δεν υπάρχει....αχαχαχαχα
Ο Βασιλάκης με το που σας είδε τρομαξε, νόμιζε πως ηταν δική μου δουλειά, είναι συνηθισμένος στα καψώνια.
Στο Χιλτον σε είχα ρε Μαικ...
Υγ εγώ μετά πήγα να πάρω το στερεοφωνικό, προσπαθούσα να το συνδέσω (αφού φυσικά το κουβάλησα) μέχρι τις 7 το πρωι, εννοείται πως ΔΕΝ τα κατάφερα, και φυσικά με ξύπνησε ένας γείτονας στις 8:05 γιατι είχα "υποσχεθεί να τον βοηθήσω στην ανακαίνιση".....
Μου βγήκε η ψυχή....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
πενταστερος ο βασιλακης, ρε αμα εχει φεηκμπουκ πεστον να με κανει ενα αντ
α και τι εκπληξις...ξεχασα εκει τα βινυλια, μαζι με την τσαντα αυτην την φορα
βελτιωνομαι
Ναι...μου είπε ότι του είπες "πες τον Αλεξ να πάρει την τσάντα τώρα στο ταξίδι που θα πάει, θα του είναι χρήσιμη, και ας την γυρίσει μετά".
Έχει fb αλλά δεν μπαίνει ποτε-ιδεολογικό το ζήτημα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Κιόμως δεν την παλεύαμε, πάμε προς τα πάνω ρωτάμε τον περιπτέρα μας λέει πιο κάτω, πάμε κάτω ρωτάμε άλλον τύπο μας λέει πιο πάνω, και προφανώς μυκηνών στο ενδιάμεσο δεν υπήρχε. Ε περνούσε και ο ταξι ντράιβερ δίπλα μας (από μηχανής θεός αχέμ) το πήραμε. Ευτυχώς που περίμενε και ο Βασιλάκης απέξω, γιατί ακόμη κύκλους θα κάναμε.
Όταν ύστερα την έκανα από τον Βασιλάκη (δεν θυμάμαι καν αν χαιρέτησα μινμιν), δενξερωπωστομπούτσο έφτασα σπίτι. Mind gap.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.