Ισχυει, και γω με τους φιλους μου χρονια τωρα οποτε παμε εξωτερικο κλεβουμε σαχλαμαρες, διακοσμητικά απο καφετερειες, ποτηρια απο παμπ κλπ παιζοντας με την πιθανοτητα να περασουμε το βραδυ στο κρατητηριο.
Καλα ειναι!
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
ναι στο εξωτερικό να προσέχετε όμως, δε χαρίζουν κάστανα. εμάς για ένα σοκολατένιο αη βασίλη μας ρίξανε ροχάλα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
o πορτιέρης. ήμασταν σ'ενα κλαμπ στη βουδαπέστη και είχαμε κάτι μαλακισμένες γκόμενες στην παρέα και μια απ'αυτές θεώρησε καλή ιδέα να κλέψει τον αη-βασίλη. ε αυτός άρχισε να λέει τα δικά του στα ούγκρικα, μαντεύω ρατσιστικά (ήταν και ινδή η τύπισσα) και έφτυσε προς τη γενική μας κατεύθυνση. good times.
μετά ευτυχώς πήγαμε σ'ένα jazz bar όπου χωρίς υπερβολή δούλευε η ομορφότερη γυναίκα που'χω δει ποτέ οπότε χαλβάδιασα να την κοιτάω και το ξεπέρασα.
Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και πρότελευταίο βράδυ κομμάρες. Επόμενη μέρα ανέβασα και 39, αμυγδαλές να, κρεβάτι και ταλαιπωρία. Βέβαια καλή παρέα, οπότε δεν είναι αυτό το FML.
Επόμενη μέρα, ξυπνάω 10 το πρωί, 12 είμαι στο τρένο, 5ωρη διαδρομή στην οποία δε βολεύομαι να κοιμηθώ, και μετά λέω να πάω σε κανένα νοσοκομείο να με δουν (γιατί γιατρό που αλλού να βρεις Σάββατο βράδυ). Δυόμισι ώρες στο νοσοκομείο, με διάφορες μαλακίες. Φτάνει πια 9 η ώρα για να φτάσω στο κρεββάτι μου να ξεραθώ. Όλη μέρα όρθιος και εξαντλημένος από το πρώτο λεπτό.
ΦΑΚ ΜΑΗ ΝΤΕΗ
Μείωση μισθών, λέει, από το νέο έτος, επειδή τα κέρδη είναι -60% σε σχέση με πέρσι. Πέρσι, λοιπόν, που ήταν +60% σε σχέση με φέτος, ο μισθός μου ήταν μόλις +13% σε σχέση με τον νέο μειωμένο. Κακοί στα μαθηματικά ή απλά καθυστερημένοι. Πούτσα, όπως και να χει.
Life begins at 45°.
ε ναι-επρεπε να πει και ευχαριστω για την μειωση
Το γεγονός πως κάποιος που δεν έχει καν δουλειά τρώει μεγαλύτερη πούτσα, δε σημαίνει πως όσοι δουλεύουν πρέπει να κάνουν τουμπεκί.
fmlΜελομακάρονα - Θερμίδες. 1 κομμάτι Μελομακάρονα έχει 140 θερμίδες
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away