Dythor σκάσε λίγο ρε φίλος.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Θενξ, αν και διαβαζοντας το κειμενο μου, εχω 3-4 λαθη τα οποια ορκιζομαι οτι χθες δεν υπηρχαν εκει περα, καθως και χθες το ξαναδιαβασα. Ειναι δυνατον λογω του οτι ποσταρα απο Μακ να πατηθηκαν αλλα γραμματα? Οχι ε. Παω να διορθωσω τα λαθη. Ε βασικα οσο το σκεφτομαι, τοσο καταλαβαινω και την τυπισσα, και τον τυπο (περισσοτερο αυτον βεβαια). Επισης να προσθεσω οτι το τελος που τη λεγαν Autumn την αλλην ηταν πολυ εξυπνο.
Ναι, το 'after Summer comes Autumn', το είπα και πιο πάνω, μ' άρεσε κι εμένα.
(\ /)
( . .)
c(")(")
Playing with the hand I was dealt - Playing to win.
If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?
θενκζ φάντανγκο
I'll bury you in your god's fucked garden
ήταν. Θέλω να παντρευτώ τον Τομ.
Αυτό. Τραγική ερμηνεία απο τον κλαψομούνη επίσης.
Κάθε φορά που θα έρχεσαι και θα λες «δήθεν» το παραμικρό, εγώ θα έρχομαι και θα σου θυμίζω το φινάλε του 500 Days of Summer!
Γενικώς αντιπαθέστατο φιλμ, πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που θέλει κάποιος να έχει επιχειρήματα για να σιχαίνεται την ευρύτερη "indie pop κουλτούρα", τα κλισέ και τις «αντι-κλισέ» της.
Last edited by ikonoklast; 07-07-2011 at 09:34.
Αγνοουμε το αποπανω ποστ που ειναι για πεταμα
Μετα απο ενα χρονο στον ΣΚΛΗΡΟ μου, εψαχνα smiths στο γιουτουμπ και μου βγαλε τη σκηνη στο ασανσερ που ειναι τελειως τραγικη ειρωνεια και γαμαει, αποφασισα να τη δω. Τη περιμενα πολυ πιο σοβαρη/ψυχολογικο δραμα που πιστευω θα ταν ακομα καλυτερη ετσι, τελικα ηταν αρκετα πιο ηπια και με πολυ καλο χιουμορ. Επισης αυτο το μπροςπισω στα γεγονοτα κουραζει πολυ, προτιμοτερο να ηταν γραμμικη η πορεια.
Αν και ταυτιζομαι με τον Τομ σχεδον σε ολα καθως ομοιοπαθης, δε μου κανε αισθηση, το χωνεψα πριν καιρο: Αβυσσος η ψυχη της γυναικας και η Μερα της Τελικης Κρισης (πχ τελευταια σκηνη στο παγκακι) ειναι αναποφευκτη, δε πα να παντρευτεις..........
Καλούτσικη η ταινία για το είδος, αλλά την είδα μ' ένα ηλίθιο που το παιζε ψαγμένος.
OWNED