Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 218

Thread: Κωνσταντινούπολη - Istanbul

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

(δυστυχώς ήταν ένα ανέμπνευστο ποστ, μόνο για τα πρακτικά της υπόθεσης, συγγνώμη!)
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

μια χαρά ήταν
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member atom_smasher's Avatar

Το χοστελ που εμεινα ειναι 2 λεπτα απο σταση τραμ και 7 απο ταξιμ και ιστικλαλ. http://straycat-hostel.blogspot.com/ Μιλανε και ελληνικα αν σε ενδιαφερει. Φτηνο και πολυ βολικο. Η ιστικλαλ περπατιεται.γινεται ναι...Το σεραι ειναι επανω της στην αρχη.κατεβαινωντας στο αριστερο σου χερι. Γενικα χασου στα στενα τριγυρω της. εχει μπαρακια και ταβερνακια και καφετεριες. Αν θες αξιοθεατα Αγια Σοφια κλπ, κανε και μια βαρκαδα στο βοσπορο ή εναλλακτικα απλα περνα απεναντι με το πρωτο φερυ και κανε μια βολτουλα. Εγω αντι Αξιοθεατων προτιμησα τα παζαρια (κυριολεκτικα και μεταφορικα). Ταξι δεν χρειαστηκε, το τραμ ειναι φιλος σου. Απο αεροδρομιο ΑΝΕΤΑ το λεωφορειο καρφι ταξιμ. Καλα, φαε τα πρωινα στα πιατινια, αλλα την υπολοιπη μερα φαε οτιδηποτε αλλο τρωγεται και πινεται!
    1) e4, c5
    2) Νf3

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

θα ηθελα εδω να δηλωσω ερωτευμενος με το ταμαγκοθι. και ας μη το εχω δει ποτε (νομιζω). και ας εινα ιπαντρεμενο
    ρε κουκλα μου τι πηγες και εκανες?
    ποσα πινκ και καρδουλες να ποσταρω!
    εισαι θεα
    δηλαδη πραγματικα μου ελυσες τα χερια και τα ξεκαθαρισα ολα στο ξερο μου το κεφαλι

τωρα παω να διαβασω κανα ολα τα θρεντ απο διαφορα φορουμ που εχω βρει για κβνσταντινουπολη (μουσικα φοουμ) και να καταλαβω καλυτερα τι παιζει. θα επανελθω

ξανα ομως χιλια ευχαριστω.
    νομιζω πρεπει ολα τα ποστ του ταμαγκοθιου πρεπει να γινουν στικυ
    ταμαγκοθι πες μου που εχεις παει νααρχινισω νεα ταξιδια. αν δεν εχεις παει δεν παω. κανε κα ιενα ταξιδιωτικο οδηγο!!!
    υγ. ψησε τον πανο να κανει παρτυ να κερασω μπυρες

υγ2 κατι σημαντικο που ηθελα να ρωτησω
    για να κανονισω με τα εργοστασια πιατινιων , θα πρεπει να τους παρω απο εκει τηλεφωνο. οι πιο πολλοι εχουν σταθερα, ενας εχει και κινητο.
    υπαρχει καποιου ειδους τηλεκαρτα και καρτοτηλεφωνα να παρω? να κανω το κινητο μου να παιρνει εξωτερικο και να παιρνω απο αυτο? τι με συμφερει? δεν εχω ιδεα. μια φιλη μου ειπε οτι αν παρω απο το ξενοδοχειο, ακομα και αν ειναι απλο αστικο θα με ξεπαραδιασουν...μπορει να λεει και βλακεις.
    θενξ
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Το χοστελ που εμεινα ειναι 2 λεπτα απο σταση τραμ και 7 απο ταξιμ και ιστικλαλ. http://straycat-hostel.blogspot.com/ Μιλανε και ελληνικα αν σε ενδιαφερει. Φτηνο και πολυ βολικο. Η ιστικλαλ περπατιεται.γινεται ναι...Το σεραι ειναι επανω της στην αρχη.κατεβαινωντας στο αριστερο σου χερι. Γενικα χασου στα στενα τριγυρω της. εχει μπαρακια και ταβερνακια και καφετεριες. Αν θες αξιοθεατα Αγια Σοφια κλπ, κανε και μια βαρκαδα στο βοσπορο ή εναλλακτικα απλα περνα απεναντι με το πρωτο φερυ και κανε μια βολτουλα. Εγω αντι Αξιοθεατων προτιμησα τα παζαρια (κυριολεκτικα και μεταφορικα). Ταξι δεν χρειαστηκε, το τραμ ειναι φιλος σου. Απο αεροδρομιο ΑΝΕΤΑ το λεωφορειο καρφι ταξιμ. Καλα, φαε τα πρωινα στα πιατινια, αλλα την υπολοιπη μερα φαε οτιδηποτε αλλο τρωγεται και πινεται!
    θενξ αλλα θα παω με την κοπελια και δεν εινα ιτοσο εναλλακτικουρα και μετσαλ για χοστελ. αλλιως εγω αν πηγαινα μονος, μαλλον για καουτςσερφιν θα την εψαχνα..θενξ παντως
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

bosch scheducktion Yanqui's Avatar

όποιος πηγαίνει ταξίδι με tamagothi πρέπει να χάνει καμιά 20αριά κιλά.
    σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
    στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    θενξ αλλα θα παω με την κοπελια και δεν εινα ιτοσο εναλλακτικουρα και μετσαλ για χοστελ. αλλιως εγω αν πηγαινα μονος, μαλλον για καουτςσερφιν θα την εψαχνα..θενξ παντως
    μειναμε σε ενα δωματιο μονοι μας φυσικα, με διπλο κρεββατι. φτηνα και μονο την τουαλετα και το μπανιο μοιραστηκαμε με αλλα 2 δωματια , τους οποιους και δεν ειδαμε ποτε. αλλα οκ ειναι λιγο εναλλακτικο το σκηνικο και λιτο επισης.
    1) e4, c5
    2) Νf3

off we go
    enjoy it while you can
    3 days without bernie

thanx se olous gia tis sumvoules plerofories ktl

pwpwpw ti exw na agorasw
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

off we go
    enjoy it while you can
    3 days without bernie

thanx se olous gia tis sumvoules plerofories ktl

pwpwpw ti exw na agorasw
    Μην τυχον και δεν φας τον πατο σου! θα το μετανιωσεις.
    1) e4, c5
    2) Νf3

ας αρχισουμε. μαλλον θα ειναι πιο συντομο αποτι θα ηθελα για ριβιου, αλλα...
    κλασσικα απο τη συγκινηση πεταω χωρις σταλα υπνου. φτανουμε στο ερπορτ και ηδη αισθανεται κανεις το ανατολιτικο-εξαρχιωτικο- μεταλ χαλαρο μαυρο στυλ.
    μας περιμενει εκει ο μπουρχαν. ερχεται το βανακι και παμε για κανα μισαωρο διαδρομη απο περιφερειακους δρομους στο καλυβι. σπιτια απιστευτα, εικονα πολης απο ψηλα αλλα και απο το δρομο σουπερ. γραφικα μεχρι εκει που δεν παει. πολυ με ρυμοτομια με αποψη με οτι θες. μιναρεδες παντου. οχι οτι με πειραζε, αλλα νομιζω οτι παραηταν πολλοι.θαλεγα πολυ πιο πολλοι απο τις εκκλησιες μας και με πολυ πιο εντονη την παρουσια τους. ενα πραγμα που κανει εντυπωση ειναι τα αμαξια που ειχαν. ολα τα ταξι ηταν φιατ. γιαταξι, αμαξια που χαλαν πιο γρηγορα και απο κασσετοφωνα aiwa,λεει πολλα. παντου τουρκικες σημαιες. πρασαμε απο περιοχες πολυ αντεργκραουντ και στεναχωρες. γενικα οπως μας ελεγε και ο μπουρχαν τρελη φτωχειαα εκει, αλλα με τοσες κρτισειςπου εχουν περασει, εχουν συνηθισει να ζουν ετσι. χαμογελαστοι ανθρωποι ολοι τους. και ειδικα οι μεροκαματιαρηδες, πολυ ευγενικοι. γιατι νομιζω οι πιο ευκαταστατοι ειχαν ενα στυλακι, καπως περιεργο.
    μετα το εργοστασιο παμε στο ξενοδοχειο. τετοια ευγενεια παιδια δεν εχω ξαναδει, τρομεροι. παραταμε πραγματρα και μετα απο λιγο αρχιζουμε να κατεβαινουμε ιστικλαλ. απειρα μαγαζια. απειρα. απο μανγκο μεχρι μπερσκα και ντιζελ. 15 φορες πιο γαμω απο την ερμου. ΑΛΛΑ. τα μαγαζια τιποτα ποιοτικο. νομιζω οτι παρολο που μιλαμε για ιδιες επωνυμιες, τα προιοντα ηταν αρκετα διαφορετικα(σταρχιδια μας βεβαια). κοντεψα σε ενα μαγαζι να κοιμηθω καθιστος απο την κουραση...
    οι τουρκοι και τουρκαλες γενικα πολλοι ασχημοι., ειχε και γκομεναρες αλλα οι πιο πολλες και πολλοι δε λεγαν μια. νομιζω οτι ευκολα αν ειχα παει σολο ειχα ριξει πολλες γκομενες. γενικα δειχναν ολες ακι ολοι ομως πολυ ακομπλεξαριστοι.
    αγγλικα γαμησε τα δε μιλαγε κανεις. πολυ μποντι λανγκουιτζ επαιζε.πρωτη μερα φαγαμε σκατα σε μια στοα με φαγιταδικα, νομιζω λεγοταν cicek ή καπως ετσι, χαμηλα στην ιστικλαλ. ηπιαμε και ενα τσαι στη γωνιακη καφετερια στο τερμα της τουρκικης ερμου και πηγαμε για ποτο εκει χαμηλα στη ιστικλαλ που ειναι ολα τα μπαρακια μαζεμενα. καλα ηταν, αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δε προλαβαινες να τελειωσεις, το πιατο σου, το ποτο σου, το τσαι σου, και στο ειχαν παρει κατευθειαν. καμια σχεση με εδω. μαλλον ειναι χαρακτηριστικο τους. με χαλασε λιγο αλλα νταξ...
    εφες πιλσεν γαματη μπυρα. το μεγαλο σφαλμα ηταν που πρωτη μερα φοραγα ολσταρ. γαμησαν τα ποδια μου και παρολο που αλλαξα παπουτσια τις επομενες μερες, ειχα θεμα μεγαλο. τουνελι και φουνικουλερ ποτε δε πιραμε. δε χρειαζεται. με τα ποδια απο τερμα ιστικλαλ για γεφυρα γαλατα ειναι 5 λεπτα. χαλαρα.
    δευτερη μερα επαιξε σουλταναχμετ, τριτη μερα μικρο παζαρι και εκει τριγυρω, τριτη μερα μεγαλο παζαρι και τεταρτη μερα ορτακοι. αυτα χοντρικα καναμε. πολυ περπατημα 6-7 ωρες τη μερα.
    δυστυχως την απολυτη μαγαζαρα την εμαθα το τελευταιο βραδυ
    dorock
    liveαδικο μευταλ, με τρομερο κοσμο ομορφες πιπιτσες που λεει ο μινμιν και γενικα τερμα ακομπλεξαριστο κοσμο. τρομεροι και ευγενικοτατοι ολοι. παιξαν και wickerman .λιωσιμο. αγια σοφια δε με αγγιξε ειμαι καραγκιοζης μαλλον, το υδραγωγειο ειναι οτι πιο τελειοτεροτερο υπαρχει. ορτακου καλο αλλα νταξ δεν ειναι δα και κατι που πρεπει να το δεις ντε και σονι. κρουαζιερες δεν πηγαμε. γενικα απο φαγητα δεν τρρελαθηκα. εφαγα και στα μαγειρια τους αλλα δεν. το καλυτερο που εφαγα ηταν ενα ντονερ μετα απο αλκοολ τρελο βραδυατικα, που εκοβε τον κοσμο. απο γλυκα παλι δεν τρελαθηκα. και δε βρηκα ολα αυτα τα γαματα που ειχατε ποσταρει φωτος πιο παλια. λες και ταχαν εξαφανισει.
    για τις καφετεριες κατω απο τη γεφυρα του γαλατα που λεγατε, περασαμε και δεν αγγιξαν...
    γενικα γαμω τις πολεις,ανετα ζουσα εκει. ενιωθα οτι ολοι εικει ειναι αδερφια μου, ευκολα εγλκιματιστηκα, ευκολα ξαναπηγαινα. δε θα μπορουσα ομως ποτε να οδηγησω εκει. αυτο το πραγμα δεν υπηρχε ρε σεις. δεν υπηρχε. και οσοι ξερουν πως οδηγαω, καταλαβαινουν το μεγεθος της εκπληξης που βιωσα...τουρκοι πολυ μπροστα σε παρα πολλα θεματα. πολυ μπροστα ομως.

ηθελα να κανω πολυ καλυτερο ριβιου, αλλα δεν ειμαι σε φαση. αν καποιος θελει να του πω κατι ειδικο ας πει
    , α το κουμπιρ δε με τρελανε. ο συνδυασμος ζεστης πατατας με κρυα γεμιση με χαλασε πολυ
    ποτε μα ποτε μη κανετε συναλλαγμα στο αεροδρομιο. μεγαλοι κλεφτες. στην ιστικλαλ φδγ
    αργοτερα θα ανεβασω φωτος που γαμαν

Spoiler

Last edited by BURNIN AMBITION; 31-12-2011 at 20:43.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

untitled unmastered tssks's Avatar

κρουαζιερες δεν πηγαμε.
    κακώς
    αγια σοφια δε με αγγιξε
    δεν είσαι ο μόνος
    τουρκοι πολυ μπροστα σε παρα πολλα θεματα. πολυ μπροστα ομως.
    τρου

Senior Member Daffy's Avatar

οι τουρκοι και τουρκαλες γενικα πολλοι ασχημοι., ειχε και γκομεναρες αλλα οι πιο πολλες και πολλοι δε λεγαν μια. νομιζω οτι ευκολα αν ειχα παει σολο ειχα ριξει πολλες γκομενες]
    egine man

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

πες γιατί το φαί cicek ήταν χάλια
    Vielen Dank für alles was mal war

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

δεν ξερω αν εσεις οι αθηναίοι έχετε μεταλλαχθεί αλλά τελευταία φορά που πήγα κωνσταντινούπολή οι τούρκοι είχαν τις ιδιες σκατόφατσες με τις δικές μας (σκατόφατσες). επισης αν πήγαινες σολο στην καλύτερη θα έριχνες μια φοβερή και τρομερή μαλακία.
    σε πάω μπερνη μην με παρεξηγείς

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ρε κουβεντα κανουμε μη με παρεξηγειτε, γουσταρω να εχετε διαφορετικες αποψεις.
    στο δρομο ρε σεις σοβαρα ειδα πολυ ασχημο κοσμο. πολυ ομως. και πολλους γκει (δεν εχω κατι μαζι τους σαν παρατηρηση το λεω). η αναλογια κοσμου ηταν πιο ομορφη στο μεταλλαδικο. ναι δε σας κανω πλακα.
    στο σισεκ κατσαμε σε ενα μαγαζι με μουφο κρυα φαγητα κεμπαμπ κτλ κατι ανοστα ντολμαδακια κατι αλλες παπαριες, τι να πω χαλι. χαλι. το χειροτερο απο ολες τις μερες που φαγαμε. βεβαια εκει εχει 5-6 εστιατορια μαζεμενα, ισως ημασταν ατυχοι. τα μαγειρεια παντως γαμανε
    μπαι δε γουει δε ξερω αν το ειπα πριν αλλα ολοι με περναγαν για τουρκο!
    επισης μπακλαβας με παγωτο ποσο γαμαει. το παγωτο καιμακι τους, δε μου ειπε κατι ιδιαιτερο
    υγ η ιστανμπουλκαρντ γαμαει
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Tags for this Thread