Eπίσης με τα χαρτάκια περιορισμένης αναφλεξιμότητας έχει γίνει θέμα με τα μισά πακέτα τσιγάρων.
Οσο για τα ρίζλα,όταν υπάρχουν 3-4 μάρκες που ποιοτικά τα αφήνουν πίσω,τι άλλο να τα πω πέρα από "χρυσή μετριότητα" διάολε;
Eπίσης με τα χαρτάκια περιορισμένης αναφλεξιμότητας έχει γίνει θέμα με τα μισά πακέτα τσιγάρων.
Οσο για τα ρίζλα,όταν υπάρχουν 3-4 μάρκες που ποιοτικά τα αφήνουν πίσω,τι άλλο να τα πω πέρα από "χρυσή μετριότητα" διάολε;
Οcb μαύρο,καπνοπαραγωγών,Gizeh μπλε και οριακά τα Raw αλλά ειναι ακριβή φάση και δε πολυσυμφέρει.
Το καπνοπαραγωγών έχει πάχος απο μπλέ και πάνω, τα ocb σιγά τη διαφορά και τα άλλα άμα τα ζητάς όντως σε περίπτερο είσαι μαλάκας.
Πλην των Raw τα άλλα βρίσκονται χαλαρά σε περίπτερα στην Αθηνα,τώρα αν μένεις Μυθική υπερβόρεια πάσο.
Καπνοπαραγωγών υπάρχει και σε μέγεθος ultra thin ("μπλε" λέει ο άλλος),για ocb γελάω.
Δε πειράζει,και το ασημί Ριζλα καλό είναι,άσε εμας να φαινόμαστε μαλάκες.![]()
Α, δεν το 'ξερα για το ultra thin καπνοπαραγωγών, σε ευχαριστώ πολύ θα τα δοκιμάσω.
Τι καπνό καπνίζεις; Davidoff Slim;
Μπα,χόλμπορν κίτρινο αυστηρά γιατί είναι τρέντυ, για πασάρισμα σε ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ στις εξόδους![]()
που μπορω να βρω αθηνα βιολογικο χυμα? ( κατα προτιμηση αγρινιωτικο)
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
ροττενσαιντ θα σε απαντουσα αλλα εισαι χαιβανας...ακου αγρινιο...γελαν και τα λιπασματα
λοιπον δοκιμαστε Lucky Strike καπινο...μαλακουρα, ξεκουραστος καπνος ελαφρυς
Που εχει Αθηνα καπνο Lucky Strike? Εγω 2 χρονια ρωταω στα περιπτερα και δεν εχει κανεις.
εχει γεμισει ο τοπος φιλιτρα!!!
απ όταν άρχισα αυτόνόλοι οι άλλοι μ φαίινονται αδιάφοροι.
κι ο λακυ στραηκ καλούτσικος αλλά δε ψήθηκα ν αλλάξω
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
O Lucky γαμάει. ευχαριστιέσαι να παθαίνεις καρκίνο που λέω κιόλας. Τώρα που βρίσκεται και εύκολα.
Ο από πάνω με χάλασε λίγο γιατί μου αφήνει γεύση πολύ ώρα.
I don't do drugs. I am drugs.
καπνό Αγρινιώτικο,αν λέμε για αρωματικό (τσεμπέλια) δεν νομίζω να βάζει κανείς πλέον...
μου είχε βρει ένας φίλος μου burley ή virginia από Αγρίνιο (πιθανολογώ γιατί αυτός δεν έχει ιδέα από ποικιλίες),με 20 το κιλό,αλλά από τότε έχουμε να μιλήσουμε με το παληκάρι...
για χύμα καπνό από Έλληνα παραγωγό πουλούσε ένα περίπτερο,με λίγο ψάξιμο στο νετ,ίσως και να το βρει κάποιος,αλλιώς θα το πάρει το ποτάμι...