Quote Originally Posted by Caffrey View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Εντωμεταξυ μιας και ειμαστε στη φαση ξερασματος, γελαω που τα ποστ κραξιματος στον ubu απο μενα, Κασερινο, κομισαρ και αλλους ειχαν ΜΟΝΟ ΠΙΝΚΣ μεχρι το πρωι, και απο τοτε εχουν απο +2 εως +5 μουτζες, απλα δεν ξερω αν εβαλε ετεροδημοτες ο ουμπου για να ειναι πιο σεβαστη η εμετικη του σοβαροφανης αποψη ή αν επιασε δουλεια η Σταυρουλα και οι προσωπικοτητες της. Μενουμισιον δικια σου δουλεια ειναι αυτη, για πες μας? Μαλλον εσυ πρεπει να εισαι γιατι εγω τρωω τις περισσοτερες.
Σκέπτηκες τη πιθανότητα απλά να λες μαλακίες φίλε μου?
Καλά κάνουν και σε λένε αμερικανάκι, ανάγεις το θέμα σε φάση πολίτικαλ κορέκτνες, ενω δέν είπε κάτι τέτοιο ο ουμπου.
Ποιός θα το έκανε αυτό? Ένα αμερικανάκι. Και ένας ηλίθιος. Όπως εσένα δηλαδη, κατάλαβες?

Στη συνέχεια:
Α δηλαδή τι? Έχουμε το ελεύθερο να ποστάρουμε ψωλές και άνδρες να φιλιούνται μεταξύ τους και να φοράνε εσώρουχα?
Καταρχας εγω δε σε εβρισα, οποτε προσεχε πως μιλας.

Κατα δευτερον, αν διαβασεις προσεκτικα τα ποστ του ουμπου, θα δεις οτι γραφει πεντακαθαρα πως δεν τον ενοχλει τοσο το βρακακι της Κate Beckinsale, οσο το οτι μπορει να το βαζει καποιος στην υπογραφη του, ενω απαγορευονται τα ΚΑΥΛΙΑ. Γι αυτο πριν με χαρακτηρισεις ηλιθιο, βαλε γυαλια την επομενη φορα.