για να καταλάβω γιατί "έλειπα" κάτι μέρες. έχουν φάει μπαν όσοι ψήφισαν να μείνει?
πάμε πάλι: παράλογο?!? δεν απαντάει..
για να καταλάβω γιατί "έλειπα" κάτι μέρες. έχουν φάει μπαν όσοι ψήφισαν να μείνει?
πάμε πάλι: παράλογο?!? δεν απαντάει..
I must have some booze. I demand to have some booze
giati ta pairnete ola toso sovara. xioumor den exete katholou?
tha grapsw tragoudi 49 deuteroleptwn gia to dragonlord kai ta ban tou
PARALOGO? DEN THA TO ELEGA. POLY LOGIKO OTAN KAPOIOS THELEI NA PROSTATEUSEI AUTO P EXTISE ME TOSO KOPO (?). ALLA AUTO DEN ARKEI. O EKLEKTOS DEN ANAGNWRIZEI ARXES. GELAEI ME TA BAN. THA PEITE OTI EINAI NO LIFER. KAI SAS RWTW POIOS EXEI EDW MESA TO DIKAIWMA NA KRINEI TON EKLEKTO? O MITSMANN? O AMNESIAC? O DRAGONLORD? O PHANTOM DUCK? ANDRES EINAI AUTOI? EISAI NYXOKOPTHS EINAI SPATHI.
εισαι λιγο πουστριγκος ομως. τι βοτκα μανταρινι και αρχιδιες. γινε λιγο αντρας μωρε
μά'ιστα
I must have some booze. I demand to have some booze
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Παντως ο Δρακοαρχοντας κατεφερνει να μας εκπλησσει και να μας ξεπερναει ολους ωρες ωρες! Του βγαζω το καπελο.
1) e4, c5
2) Νf3
Tρολλ θέλατε ρε πούστηδες και τώρα που κάποιος τρολλάρει πραγματικά, διαμαρτύρεστε σα θιγμένες αδερφές. Ε δεν τρώγεστε βρε αδερφάκι μου![]()
Τα ποστ της ενίθαρμον με ταρακούνησαν για τα καλά και με έκαναν να συνειδητοποιήσω το λάθος των τρόπων μου. Έβγαλα όλα τα μπαν. Χριστέ μου, τι πήγα να κάνω;; Τελικά η εξουσία μεθάει τον άνθρωπο!
Η μόνη λύση είναι η δημοκρατία βάσης.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Γρηγορα βγηκαν. Δεν προλαβε να τσουξει το κωλι.
θα βλεπαμε επικ σκηνικα σε πι εμ, εμεσεν, τουιττερ, γιαχου, σπιρτοκουτα.
ειστε απλα λιγοι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
προσωπικά είμαι τίγκα παρεξηγημένη
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Κοιτάξτε. Είναι αλήθεια πως αυτό που έγινε ήταν λάθος. Από την άλλη, νομίζω ότι έγινε σαφές σε όλους ότι χρειάζεται να φύγουν αρκετοί, καθώς χτες το φόρουμ ήταν αισθητά καλύτερο. Όμως αυτό μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο, πχ να ψηφίσουμε όλοι από 10 χρήστες που θέλουμε να φάνε μπαν και να φύγουν οι 20-30 που θα μαζέψουν τις περισσότερες ψήφους. Τέτοιες διαδικασίες, βασοδημοκρατικές, είναι δίκαιες και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν λυτρωτικά για το φόρουμ. Τι λέτε;
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;