Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 294

Thread: Europa League 2011-2012

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

3 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αν η ομάδα σε προσδιορίζει σαν άτομο η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.
    εγώ το καλοκαίρι θα είμαι, ότι είμαι και τώρα. ούτε έναστρος ουρανός, ούτε πρωταθλητής.
    εκτός αν μας δώσει δύναμη ο thor και η ομαδάρα η heavy metal united το σηκώσει φέτος, αλλά δεν το βλέπω.
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

2 στους 24 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Βρε δεν πας στο διάολο ρε ηλίθιε
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member MaX Payne's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    δεν σαφηνουμε να παρεις πρωταθλημα εννοεις;

πηρες 2 κυπελλα τι αλλο θες ο αρης ακομα παλευει 40 χρονια
    4 κυπελλα 2 πρωταθληματα
    τα κυπελλα τα επαιρνα κατω στις εδρες σας με την ψευδη αιτιολογια οτι ηταν τα μεγαλυτερα σε χωρητικοτις
    τα πρωταθληματα και κυπελλα που ΔΕΝ πηρα τα εχασε η καλυτερη κατα γενικη ομολογια ομαδα που περασε απο το ελληνικο ποδοσφαιρο, κι αυτο σε μια δεκαετια με δυνατες ΟΛΕΣ τις ομαδες, γαυρος γαμηστερος, αεξ στα τελη πετουσε, βαζελα αξια, ως και το σκουληκι επαιζε μπαλα τοτε και η γιαγια
    90s 00s που τα εχουμε ζησει ποτε ειχες σοβαρη ομαδα για να παρεις πρωταθλημα αν εξαιρεσεις 1 χρονια το 09-10
    εδω 15 χρονια εχουμε παρει εμεις 2 και η Αεκ εχει να παρει 17 πως θαπαιρνε πρωταθλημα ο Παοκ

για δεκαετια 70 δεν τα εχω μελετησει να ξερω αν αδικηθηκες πρωταθλημα οτι ακουγετε αοριστα μπορει νατα χετε φουσκωσει στην πολη

στο κυπελλο να το δεχτω οτι ηταν αδικια να κατεβαινεις καθε φορα Αθηνα αλλα εχεις χασει κι απο τη Λαρισα στην Αθηνα και απο τον Αρη στο Καυτατζογλειο και σε διπλο με γαυρο και εχεις παρει και κυπελλο Καραισκακη και Γκουμας και Τουμπα

7 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

@H., φίλε, ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είσαι όντως 30άρης και μηχανικός, γιατί φέρεσαι σαν καθυστερημένο 14χρονο
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

2 στους 27 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τυπικό δείγμα βάζελου ο αποπάνω. Αφού έχει να πάρει η ΑΕΚ 17 χρόνια πρωτάθλημα λέει πώς να πάρει ο ΠΑΟΚ? Λες και πρέπει να κόψουμε χαρτάκι προτεραιότητας και με βάση το πόσες κούπες έχει αποπίσω ο καθένας θα έρθει και η σειρά σας.

Για δεκαετία 70 παλικάρι μου αφού δεν τα έχεις μελετήσει μην κολλάς στο τέλος της πρότασής σου το "μπορεί να τα χετε φουσκώσει στην πόλη". Ή δεν ξέρεις ή ξέρεις, άσε τα μα και μου.

Και ο 00i00 μιλάει για ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, το ματς με τον Άρη στο Καυτατζόγλειο γιατί το κολλάς?

Γενικά εδώ πέρα με έχετε κάνει να ξαναθυμηθώ γιατί ΕΙΣΤΕ ΚΛΑΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.

Edit: εγώ πάλι για σένα Raven δεν είχα ποτέ αντίστοιχο δίλημμα, το εξεδήλωσα και παλιότερα. Είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ καθυστερημένος. 'Αλλωστε χωρίς να αναφερθώ καθόλου σε εσένα εσύ κάπως το ξεκίνησες αυτό.
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    ποτέ η παρακάτω χειρονομία δε βρήκε καλύτερη εφαρμογή
    Spoiler
    (και είχε και συνέχεια με περαιτέρω σχολιασμούς σου)

Quote Originally Posted by Raven Lord
    ρε οντόνιαν, απαντάς σοβαρά σε άτομο που επειδή διάλεξε την ομάδα που υποστήριζε το 80% του νηπιαγωγείου του, το 90% της γειτονιάς και όλο του το σόι, νομίζει ότι έκανε κάτι διαφορετικό από εμάς.
    ευτυχώς έχω φίλους παοκτσήδες που δεν είναι Η. και είδαμε μαζί το ματς και χαρήκαμε παρέα. και ξέρεις κάτι? είναι μεγαλύτερη μαγκιά να είσαι ΠΑΟΚ στα τρίκαλα όπου στάνταρ είχες να αντιμετωπίσεις την κόντρα από τη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων, και κάθε φορά που θες να πας γήπεδο θες 60 ευρώ βενζίνες και διόδια.
    Last edited by H.; 02-12-2011 at 13:28.

12 στους 15 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ειλικρινά πάντως, αυτό το κόμπλεξ που βγάζεις, δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται. υποψιάζομαι ανατομικό πρόβλημα, οπότε δε μ'αρέσει να κοροϊδεύω άτομα που έχουν σοβαρό πρόβλημα.
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

2 στους 23 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ρε δεν πας στο διάολο ρε κατσαπάνκ αγελαδάρη αγροτοβάζελε, το πρόβλημα το έχεις εσύ που δεν συζητάς αλλά ειρωνεύεσαι χωρίς πρότερη αφορμή.

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by H. View Post
    'Αλλωστε χωρίς να αναφερθώ καθόλου σε εσένα εσύ κάπως το ξεκίνησες αυτό.

Ναι, έχει γίνει εμετός όμως η φάση όλοι οι γαυροβάζελοι παντού και ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ και ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ενώ τις υπόλοιπες 360 μέρες του χρόνου στα μεταξύ τους μιλάνε για το "Παοκάκι" και "τι να μας πουν κι αυτοί".

Το αποτέλεσμα αυτό είναι ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ.
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

2 στους 19 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μιλάω κάπου εκεί προσωπικά στον χρήστη Raven Lord και μάλιστα με σκατοειρωνικό ύφος όπως εσύ? Σοβαρά τώρα, πριν είπες για ανατομικό πρόβλημα, ρε φίλε μήπως το 'χεις εσύ? Αν είναι πες το να ρυθμίσουμε και τον τρόπο που σε μιλάμε γιατί ήδη άρχισα να νιώθω άσχημα..
    Last edited by H.; 02-12-2011 at 13:28.

και η μούτζα μου εξέφρασε τη διαφωνία σε αυτό που είπες. τι άρχισα δηλαδή?
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

0 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Όντως λοιπόν έχεις το σοβαρό πρόβλημα που "αναθέτεις" σε άλλους (2η φορά paste):

Quote Originally Posted by Raven Lord
    ρε οντόνιαν, απαντάς σοβαρά σε άτομο που επειδή διάλεξε την ομάδα που υποστήριζε το 80% του νηπιαγωγείου του, το 90% της γειτονιάς και όλο του το σόι, νομίζει ότι έκανε κάτι διαφορετικό από εμάς.
    ευτυχώς έχω φίλους παοκτσήδες που δεν είναι Η. και είδαμε μαζί το ματς και χαρήκαμε παρέα. και ξέρεις κάτι? είναι μεγαλύτερη μαγκιά να είσαι ΠΑΟΚ στα τρίκαλα όπου στάνταρ είχες να αντιμετωπίσεις την κόντρα από τη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων, και κάθε φορά που θες να πας γήπεδο θες 60 ευρώ βενζίνες και διόδια.

Bottom line is όταν μιλάς έτσι να είσαι έτοιμος να λάβεις απαντήσεις ανάλογου ύφους και επιπέδου.

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μιλάω κάπου εκεί προσωπικά στον χρήστη Raven Lord και μάλιστα με σκατοειρωνικό ύφος όπως εσύ?
    αν εννοείς σκατοειρωνία το γεγονός ότι διάλεξες την πιο δημοφιλή ομαδα της πόλης σου και το παίζεις ιστορία, ναι το παραδέχομαι ότι το είπα.

Bottom line is όταν μιλάς έτσι να είσαι έτοιμος να λάβεις απαντήσεις ανάλογου ύφους και επιπέδου.
    οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί σε αντιπαθεί η πλειοψηφία του κόσμου εδώ μέσα.
    Rock or Nothing

Senior Member MaX Payne's Avatar

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τυπικό δείγμα βάζελου ο αποπάνω. Αφού έχει να πάρει η ΑΕΚ 17 χρόνια πρωτάθλημα λέει πώς να πάρει ο ΠΑΟΚ? Λες και πρέπει να κόψουμε χαρτάκι προτεραιότητας και με βάση το πόσες κούπες έχει αποπίσω ο καθένας θα έρθει και η σειρά σας.

Για δεκαετία 70 παλικάρι μου αφού δεν τα έχεις μελετήσει μην κολλάς στο τέλος της πρότασής σου το "μπορεί να τα χετε φουσκώσει στην πόλη". Ή δεν ξέρεις ή ξέρεις, άσε τα μα και μου.

Και ο 00i00 μιλάει για ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, το ματς με τον Άρη στο Καυτατζόγλειο γιατί το κολλάς?
    H. τα 70's ταζησες και εισαι σιγουρος οτι σε αδικουσανε και δεν επαιρνες πρωταθλημα; ειπα μπορει ναχετε και δικιο αλλα μπορει να ταχουν φουσκωσει τα ΜΜΕ της πολης και οι παλιοι οπαδοι τοσο περιεργο ειναι;

μετα ασε ΠΑΟ-ΑΕΚ εσυ ομαδα σοβαρη να πας για πρωταθλημα τα τελευταια 20 χρονια ποτε ειχες θα μας πεις εκτος 09-10?

εχεις 4 κυπελλα
    υπαρχουν κι αλλοι τελικοι που δεν μπορεις να πεις οτι σουφταιγε η Αθηνα γιαυτο τους αναφερω
    με τον αρη καυτατζογλειο τελικος κυπελλου ητανε, με την αελ στο οακα, με τον γαυρο διπλο τελικο ε ολους αυτους τους εχασες αυτο ειπα

The Patient H.'s Avatar

0 στους 21 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ε Raven? Επειδή λοιπόν το ανατομικό σου πρόβλημα δεν σου επιτρέπει να έχεις γνώση το γιατί και το πως επιλέγει ο καθένας την ομάδα που υποστηρίζει κι επειδή ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, πράγμα που δεν το αντιλαμβάνεται κανείς μη ΠΑΟΧΤΣΗΣ, σταμάτα να πυροβολάς ακατάπαυστα βλακείες λες κι έχω ανάγκη να το παίξω ιστορία σε σένα, μπούφε. Το δεύτερο άσχετο και αδιάφορο για μένα προσωπικά, αν θες λέμε και για τον καιρό τις προσεχείς μέρες με αυτή τη "λογική".

Edit: Max Payne, επί του θέματος, ναι εκτός του 09-10 δεν είχα ομάδα για πρωτάθλημα, αυτό όμως δε νομιμοποιεί τη λογική σου περί "εδώ δεν παίρνει η ΑΕΚ και εγώ πρωτάθλημα, πως θα πάρεις εσύ?". Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και που εστιάζω το λάθος σου. Προφανώς και δεν τα ζησα τα '70s, έχω ακούσει ότι λέει ο 00i00 και από άτομα εκτός πόλης και δεν λέω σαν ενίσχυση στην άποψή μου πράγματα τύπου "εκεί ψηλά μπορεί και να τα φουσκώνετε".

Έχω 4 κύπελλα ΚΑΙ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (συνεχίζεις να ξεχνάς να τα αναφέρεις) και δεν θυμάμαι σε ποιον τελικό κυπέλλου αναφέρεσαι με τον Άρη στο Καυταντζόγλειο δεδομένου ότι ο Άρης δεν έχει πάρει κανέναν πανελλαδικό τίτλο στη μπάλα.
    Last edited by H.; 02-12-2011 at 13:57.

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

οπότε επιστρέφουμε εδώ
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    αν η ομάδα σε προσδιορίζει σαν άτομο η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.
    επίσης, η ανάγκη σου να απευθύνεις συνεχώς μειωτικούς χαρακτηρισμούς στο συνομιλητή σου, ενισχύει τη θεωρία μου περί κομπλεξ.
    τεσπα, πες την τελευταία κουβέντα και τελείωνε.
    Last edited by Raven Lord; 02-12-2011 at 13:53.
    Rock or Nothing