6 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
Odonian

Originally Posted by
H.
Ασπαζόμουν το παοκάκι επειδή είπα σε ένα ματς (που βασικά 4 ήταν φέτος) ότι έπαιξε μάπα? Μήπως δεν είμαι και ΠΑΟΚ ξέρωγω?

Ή ξέρεις μήπως εσύ τον χαρακτηρισμό να τον αποδίδετε από φέτος και όχι εδώ και χρόνια για τον ΠΑΟΚ? Κουμπώνεσαι φίλος?
Να κάνω κάτι καλό εδώ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για 1002 λόγους, κυρίως ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ αλλά γιατί δε μ'αφήνετε.
Τέλος ναι ρε Οντόνιαν, τα ΠΑΟΚια ζούνε για να ακούσουν την αναγνώρισή σας, να 'σαι σίγουρος.
Ξέρεις τι όμως ε; Στα αρχίδια μου για τι ζουν τα παοκια. Το αν εγώ προσωπικά εκτιμώ την προσπάθεια μιας ομάδας δε μπορείς ούτε να μου το στερήσεις, ούτε να μου απαγορεύσεις να το λέω. Είναι άλλο πράγμα να χέστηκες αν ο τυχαίος βάζελος γουστάρει αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ και άλλο να θέλεις να του τρίψεις στη μούρη την πρόκριση λες και δεν ήθελε να περάσεις. Νισάφι με την παράνοια, δεν ζούμε όλοι για να μειώνουμε την παοκαρα, κρίνεστε από τις πράξεις σας και μόνο.
Δε σε αφήνουμε; Γελάω.
Όσο για το αν τον χαρακτηρισμό τον λέμε χρόνια, ισχύουν 2 πράγματα. Πρώτον για πολλά τελευταία χρόνια αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ δε συγκρινόταν με τους δυο μεγάλους της Αθήνας (για αρκετά χρόνια ούτε με την ΑΕΚ). Δεύτερον, τις χρονιές που άξιζε να συγκριθεί πολύς κόσμος το παραδέχτηκε. Για παράδειγμα την χρονιά που πήρες τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και την έχασες στα πλέη οφ, πολλοί εδώ μέσα (ανάμεσά τους κι εγώ) δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη θέση και τα πλέη οφ είναι για τον πούτσο. Ακόμα και φέτος, αν ρωτούσες τον μέσο οπαδό ΠΑΟ, θα σου έλεγε ότι θα παλεύαμε μεταξύ μας για τη δεύτερη θέση - άσχετα αν μας έχετε διαψεύσει.
Πι ες: Θυμάσαι που γελούσες με τον Φρικ και έλεγες ότι δεν είμαστε καν κοντά αγωνιστικά στον γαυρο; Κοίταξες τη βαθμολογία τελευταία; Πάρουμε δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, μαλακίες έλεγες.

ρε οντόνιαν, απαντάς σοβαρά σε άτομο που επειδή διάλεξε την ομάδα που υποστήριζε το 80% του νηπιαγωγείου του, το 90% της γειτονιάς και όλο του το σόι, νομίζει ότι έκανε κάτι διαφορετικό από εμάς.
ευτυχώς έχω φίλους παοκτσήδες που δεν είναι Η. και είδαμε μαζί το ματς και χαρήκαμε παρέα. και ξέρεις κάτι? είναι μεγαλύτερη μαγκιά να είσαι ΠΑΟΚ στα τρίκαλα όπου στάνταρ είχες να αντιμετωπίσεις την κόντρα από τη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων, και κάθε φορά που θες να πας γήπεδο θες 60 ευρώ βενζίνες και διόδια.