Results 1 to 15 of 1910

Thread: Παιδεία

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Defunct Economist

Quote Originally Posted by animae View Post
    Επίσης ξαναδιάβασε το πόστ σου και άμα δεν βγάλεις το ίδιο συμπέρασμα που βγάλαμε 2 ανθρωποι πιο κάτω, αλλάζω νικνειμ.
    Τέλος, μια άποψη γράφεις στο φορουμ δημόσια, ότι γαμημένο σχόλιο θέλω θα κάνω και ειδικά αφού δεν σε προσέβαλα, πρόσεχε πως μου απευθύνεις τον λόγο. Και δεν το λέω απειλητικά, απλά δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις, ως εκεί.
    Ξαναδιάβασα το ποστ μου. Το νόημα παραμένει οτι το σύστημα "ευκολων μαθηματικών" κάνει τους σουηδούς συμφοιτητές μου "ζώα", δεν είναι οτι το ελληνικό κάνει εμένα διάνοια. Δεν υπάρχει περιθώριο διπλής ερμηνίας, είναι σαφέστo το ποστ.

Τωρα, οσον αφορα το άλλο, αφου δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω ΣΤΟΚΕ, πως συμπεραίνεις το οτι απλά τελείωσα ενα ρημαδολύκειο και μια οικονομική σχολή? Θελω να πω, αν δεν με ήξερες θα κρατούσες πισινή για την μικρή πιθανότητα να μιλάω για αντικείμενο το οποίο εχω διδάξει (Φαινάνσιαλ Μαθ) σε μεγάλο σουηδικό πανεπιστήμιο και όντως να ξέρω τι λεω. Αλλα δεν κρατάς πισινή, μου μιλάς σαν να ξέρεις οτι είμαι άσχετος, οπότε κι εγώ σου μιλάω σαν να ξέρω οτι είσαι ΣΤΟΚΟΣ. Και ουτε εγώ στο λέω απειλητικά αυτό, απλα οταν μου μιλάς σαν να με ήξερες κι απο χτες να περιμένεις ανάλογη απάντηση.
    Last edited by katwrimos; 30-11-2011 at 22:43.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Tags for this Thread