Πριν από μερικές μέρες είδα στον ύπνο μου ότι είδα δύο ακόμα επεισόδια και ότι μου φάνηκαν κι αυτά μαλακία και ότι ήρθα εδώ και σας έλεγα "ορίστε, έχω δει τρία τώρα και εξακολουθεί να είναι μαλακία".
Πριν από μερικές μέρες είδα στον ύπνο μου ότι είδα δύο ακόμα επεισόδια και ότι μου φάνηκαν κι αυτά μαλακία και ότι ήρθα εδώ και σας έλεγα "ορίστε, έχω δει τρία τώρα και εξακολουθεί να είναι μαλακία".
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Είσαι μαλάκας.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Προχωράω τη δεύτερη season. Το είχα μυριστεί από την αρχή ότι η σειρά είναι grower. To ένστικτο μου είναι αλάνθαστο.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Αργησα κι εγώ πολύ να το αγαπήσω, το ξεκίνησα μετα απο το sopranos οπότε ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός. Είδα τα πρώτα 5 επεισόδια σε 1 χρόνο και τα υπόλοιπα 7 της πρώτης season σε μια εβδομάδα. Πάω για τη δεύτερη τώρα, καταπληκτική σειρά του γνωστού επιπέδου HBO.
Αργά ή γρήγορα όλοι μπαίνουν στο σωστό δρόμο.
(επόμενο βήμα, Treme)
Λοιπόν τον τελευταίο μήνα δεν έμπαινα καθόλου ερ γιατί ήθελα να μη με αποσπά τίποτα, να βυθιστώ ολοκληρωτικά στη σειρά, να νιώσω στο πετσί μου τους χαρακτήρες. Προχτές είδα και το τελευταίο. Λοιπόν πλέον μπορώ να πω χωρίς επιφύλαξη ότι η σειρά είναι ό,τι πιο δήθεν και γιατομπούτσο έχω δει. Έχετε χαζέψει όλοι.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
σου αξίζει
όχι επειδή δε σ'αρέσει, αλλά για το στυλάκι
Vielen Dank für alles was mal war
ennoeitai. efages allh mia kai apo mena
kane party 90s alliws tha eisai to mauro provato tou forum
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Πήγα να σου ρίξω την πρώτη από τις δικές σου 7/7 αλλά δύο φλώροι το χάλασαν.
οντοπικ, σε λίγο μπαίνω κι εγώ τρίτη. Θα τοποθετηθώ συνολικά μόλις την τελειώσω γιατί από ότι καταλαβαίνω από αυτά που λέτε η 4η δεν έχει πολύ ζουμί.
ps. ΕΠΙΚΟ ποστ σταμ.
Last edited by ikonoklast; 30-11-2011 at 13:18.
η 4η είναι η καλύτερη, έχει το περισσότερο βάθος με την ελάχιστη δυνατή συμμετοχή των βασικών χαρακτήρων.