...και για να ρίξω κι εγώ φως από μία ακόμα γωνία....

...αν το "ignore" δούλευε κρύβοντας παντελώς τα ποστς του τάδε χρήστη, ακόμα και τα quotings, τότε προσωπικώς δεν θα είχα λόγο να κλικάρω καν το εν λόγω thread. Αλλά ως έχει τώρα, η επιλογή του ignore είναι λίγο ανεπαρκής. Ναι μεν είναι κάποια λύση αλλά λίγο μέτρια για τον σκοπό που εξυπηρετεί. Λύση, ωστόσο, έτσι απλά.

Από την άλλη κάνει ένας μοντξερωγώ την εξής άπλη ερώτηση: Να τον μπανάρουμε για πάντα ή όχι;

Και λέω ναι. Είναι πολύ απλό. Είναι λίγο αυστηρό αλλά είναι απλό!

Μισείς τον Τάδε; -Όχι
Θα μπορούσατε να ήσασταν φίλοι; -Πιθανόν!
Σου αρέσει η παρουσία του στο φόρουμ; -Όχι
Γιατί; -είναι φλύαρος και τις μακράν περισσότερες φορές εριστικός ή/και εκτός θέματος
Δεν υπάρχουν κι άλλοι που το κάνουν αυτό; -Σαφώς!
Γιατί να μπανάρουμε μόνο τον ένα; -Γιατί όχι;
Να μπανάρουμε κι άλλους; -Να γίνει πολλ, χωρίς πλάκα*
Θεωρείς ότι ο Τάδε έχει ψυχολογικά προβλήματα; -Στ' αρχίδια μου.
...Αλλά όπως και να' χει, είναι καλό παιδί έτσι; -Γιατί όχι, αλλά για το φόρουμ αυτό είναι 100% άσχετο.

*Το πολλ έχει πλάκα. Είναι ενδιαφέρουσα διαδικασία. Αν η πλειοψηφία ψηφίσει να μείνει ο Firestorm, it's okay ειλικρινά. Αν μου την σπάει τόσο, δεν θα μπαίνω.
Αλλά μάλλον και πάλι θα μπαίνω! Αν η πλειοψηφία δίωξει τον Firestorm (και στο μέλλον ίσως και άλλους δέκα...), ας κάνει/κάνουν δικό τους φόρουμ.
...και μετά ας μπανάρουν αυτοί εμένα.
Αλήθεια, είναι απλώς ένα φόρουμ. Αν κάποιοι εδώ μέσα είστε φίλοι και στην πραγματική ζωή, μείνετε φίλοι, είναι καλό! ...και αυτονόητο.
Αν ο Τάδε χρήστης έχει σοβάρο πρόβλημα ας το λύσει με τους φίλους του και τον εαυτό του.
Αν έχει πρόβλημα με το φόρουμ, να το λύσει με τους μοντς και τους άλλους χρήστες, άλλα μπορεί να φάει και μπαν.

...and Bob's your uncle.