Πρώτα απ'όλα, εννοείται ότι δεν πρόκειται να "ψηφίσω".
Και ναι, εννοείται ότι όλο αυτό έχει τρελή πλάκα, αλλά κατανοώ και τη θέση των mods.
Από κει και πέρα, Firestorm: Έχεις υποσχεθεί 35 φορές ότι θα κόψεις τη μαλακία και μετά πας και ποστάρεις ξέρω γω πούτσους σε άσχετα topics. Άλλες τόσες φορές έχεις φάει μπαν ή/και έχεις αποχωρήσει ηχηρά ("δεν ξανασχολούμαι μαζί σας", "δεν ξανασυμμετέχω στη συζήτηση" κλπ) και άλλες τόσες έχεις επιστρέψει. Δεν είσαι ανήλικος και, από τα λεγόμενά σου, δε θες να σε θεωρούν οι άλλοι μειωμένης αντίληψης ή κάτι τέτοιο, ε τότε πώς στο διάολο εξηγείς όλες αυτές οι μεταπτώσεις; Πώς απαιτείς από τους γύρω σου να σε σέβονται και να σου φέρονται με μια δέουσα σοβαρότητα όταν εσύ ο ίδιος τσαλαπατάς τον εαυτό σου καταπατώντας συνεχώς τον ίδιο σου το λόγο; Με τι μούτρα αποδίδεις εσύ ο ίδιος αξιοπιστία στον εαυτό σου και πώς περιμένεις να τη δουν και οι άλλοι σε σένα και να μη σε θεωρούν γτπ και ότι λες συνεχώς μαλακίες (μη μπερδεύεσαι, κι αυτοί που ψήφισαν να μείνεις δε νομίζω να σε θεωρούν κανένα σούπερ άτομο, απλά το έκαναν ίσως επειδή έχουν μια πιο "φιλελελυθερίζουσα" στάση και ίσως γουστάρουν λίγο το χάος και την πλάκα);
Πραγματικά δε με απασχολεί αν θα μείνεις ή όχι, αλλά, πέρα από το ER (το οποίο είναι απλά ένα γαμημένο φόρουμ στο γαμημένο ίντερνετ), αν θες τη συμβουλή μου, κοίτα να τα βρεις πρώτα εσύ με τον εαυτό σου (επειδή προφανώς έχεις σοβαρά issues) και η αποδοχή από τους υπόλοιπους θα έρθει μόνη της. Ή απλά ωρίμασε ξέρω γω, πάρε όποια εκδοχή θες.