Συμφωνω λεξη προς λεξη με τα παραπανω, συν το οτι πραγματικα δε νομιζω να το ειχαμε καταλαβει αν δεν το ειχε γραψει ο Κελντορεν. Πεθανα με ατακα Μασουκα.
![]()
Συμφωνω λεξη προς λεξη με τα παραπανω, συν το οτι πραγματικα δε νομιζω να το ειχαμε καταλαβει αν δεν το ειχε γραψει ο Κελντορεν. Πεθανα με ατακα Μασουκα.
![]()
εχω κλασει με τις φωτο απο πανω ελεος χαχαχαχ
εγω διαφωνω με το οτι δεν θα το ειχαμε καταλαβει παντως.κι αν δεις και ξενα και μη reviews δεν ειμαι μονος.χαλαστηκε αρκετος κοσμος.
καταρχας η θεωρια στα ξενα φορα επαιζε νωριτερα αλλα δεν μπορουσες να το στηριξεις και τοσο.απο τοτε που γραφτηκε και εδω και ειδικα απο το επομενο κιολας επ. αν θυμαμαι καλα αρχισε να γινεται ολο και πιο εντονα φανερο.
η "γκρινια" δεν ειναι μονο για το predictable της υποθεσης.παει περισσοτερο στο οτι φοβαμαι οτι θα περασουν τα 3 τελευταια επεισοδια χωρις καποια ανατροπη,κατι μεγαλο τελοσπαντων.βεβαια μετα το φιναλε με ριτα τα περιμενω ολα απο δ'αυτους,οποτε υπαρχει ελπιδα.
Αυτό ακριβώς λέμε ρε φίλος, ότι επειδή γράφτηκε και το διάβασε όλος ο κόσμος όλοι μετά είχαν αυτό στο νου τους και πρόσεχαν τα στοιχεία με βάση αυτό το δεδομένο. Αν παρακολουθούσες τη σειρά μόνος χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις, θα το είχες καταλάβει;
Από κει και πέρα, περιθώριο για γκρίνια υπάρχει και μετά. Αλλά το "γκρινιάζω προκαταβολικά γιατί φοβάμαι ότι θα είναι το μάπα το τέλος", οκ να'χαμε να λέγαμε.
Επίσης, αυτή την καραμέλα "κακή 5η σεζόν" ποτέ δεν κατάλαβα πώς σκατά τη βρήκαμε και με βάση ποια δεδομένα. Έλεος δλδ, μου φαίνεται ότι μερικές φορές η γκρίνια είναι ο αυτοσκοπός.
ακριβως πριν απο το σημειο που quoteαρεις γραφω πως και ενω ειχαμε διαβασει την θεωρια,μεχρι ενα σημειο το ειχαν χειριστει πολυ πιο σωστα χωρις να στο δινουν τοσο στο πιατο.εκει ειναι η δικια μου "γκρινια",δεν προκαταβαλω αρνητικα κατι.ισα ισα θελω να πιστευω σε κατι καλυτερο στο τελος.απλα με τα μεχρι στιγμης δεδομενα φοβαμαι οτι δεν θα εχουμε το φορτσαρισμα που εχουμε συνηθως στα τελευταια 2-3.δε βγαζω σκαρτη τη σεζον σε καμμια περιπτωση αφου οτι και να γινει στο τελος για μενα ειναι ηδη καλυτερη της προηγουμενης τουλαχιστον.
και γιατι εισαι τοσο απολυτος;εγω πιστευω πως ναι αν και ισως λιγο πιο αργα.αφου απο ενα σημειο και μετα γινοταν ολο και πιο "να το παρει το ποταμι" φαση με τις εμφανισεις απο το πουθενα κτλ.
τεσπα για να μη το κουραζουμε αλλο,λεω να περιμενουμε το τελος.τελευταια φορα που ειχαμε νωριτερα απο το τελος αποκαλυψη ηταν αν δεν κανω λαθος με τρινιτι και ολοι ειδαμε τι μας επιφυλασε στο κλεισιμο.
ενα ιδανικο σεναριο imo θα ειναι να μας προετοιμασουν το εδαφος για μια σεζον που ο ντεξ θα ειναι ο κεντρικος "κακος" με ολο το τμημα του να ξετυλιγει τις υποθεσεις του και να τον αναγκασει να αποσυρθει απο την "ενεργο δραση" ωστε στη μεθεπομενη να παρει για τα καλα τον ρολο του πατερα του.
καποτε θυμαμαι πως λεγαμε εδω πως δυσκολα δεν θα δουμε το θανατο του ντεξτερ στο τελος της σειρας.πλεον εχω αρχισει να πιστευω πως θα γλυτωσει τα απιστευτα αλλα θα πληρωσει το τιμημα ο γιος του.
ε δεν ηταν λιγο για γελια οτιSpoiler
σε αλλα νεα, σαφης ο τυπος μαλλον στις 8 τελειωνει αλλα "Things could take a turn creatively where they come to us and say they need more time. ”http://insidetv.ew.com/2011/12/02/de...ries-end-game/
Προπαρασκευαστικο το επεισοδιο, για να δουμε τι θα γινει..
Υποψιαζομαι οτι ο Lewis θα παιζει και στις επομενες σεζον, γαματος ειναι, τον παω, μακαρι.
μάλλον στο τέλος της σεζόν κάποιος θα ανακαλύψει ότι ο Dexter είναι serial killer. Είτε είναι ο Lewis είτε είναι η Debra. Φαίνεται από την εμμονή του Lewis με τον Dexter και το ότι η Debra έχει αρχίσει και βλέπει την ψυχίατρο. Είναι και το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κορυφώσει αυτή τη σειρά στη παρούσα φάση.
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
to neo ep gamhse, sumpuknwmeno me polla gegonota/
Spoiler
1 week
Last edited by GraveMiasma; 12-12-2011 at 14:31.
το trailer του φιναλε...
ασχετο με την υποθεση αλλα παιζει να ειναι πρωτη φορα σε αμερικανικη σειρα/ταινια που ο κακος φανατισμενος απο την θρησκεια "τρομοκρατης" δεν ειναι ισλαμιστης και τεσπα μη-χριστιανος.
ολα καλα στο σημερινο αλλα:
Spoiler
επισης,ποτε περναει μια βδομαδα τωρα;
ahahah tromara na sou rthei vre satana!