View Poll Results: Να φύγει ή να μείνει;

Voters
117. You may not vote on this poll
  • ΝΑ ΦΥΓΕΙ

58 49.57%
  • ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

59 50.43%
Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 359

Thread: Firestorm : H Tελική Κρίση.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

με κάποιο τρόπο ο firestorm βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και είπε στη μάνα μου επι λέξει "πείτε του γιου σας ότι είμαι ο νίκολάκης κι άμα με διώξουν από το φόρουμ θα τον σκοτώσω". απλά το αφήνω ως τροφή για συζήτηση.

γκεστάλ nothingman's Avatar

φίλε, αυτή θα ήταν μια ...αρρωστημένη φάση, χεχεχε

(τομπούλο, άργησα)
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Προβοκάτσια, θα 'πρεπε να απαγορεύονται τέτοιες δηλώσεις τη 'βδομάδα των εκλογών.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    το διαλεκτικό προτσές ενός ατόμου
    Ρε βλάκα, δε σου χω πει να μη λες τέτοια; Γιατί είσαι βλάκας; Δε στο χω πει; Γιατί με γράφεις;

Commisar, μίλα ανοιχτά σκατόφλωρε, εννοείς ότι «κάποιοι» κρατάνε «από οίκτο» τη menumission που είναι «κλινική περίπτωση». Τη menumission με την οποία εσύ ασχολείσαι με κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ο ηλίθιος της τάξης με το προβληματικό παιδάκι της τάξης. Πράγμα που μας θυμίζει ότι ένας καραγκιόζης σα και σένα είναι δάσκαλος και διδάσκει σε παιδάκια. Πράγματι, τι να λέει η «κλινική περίπτωση» και το αν θα φάει μπαν ο Firestorm μπροστά σ' αυτό.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Αν βγει ισοπαλία ban ο αποπάνω βλάκας. Πάμε.

Ον τοπικ, χεστηκα για τον παπαρα. Όπως είπαν και άλλοι υπάρχει το ignore οπότε ποτεητο, ποτατο. Αλλά εαν είναι να παει για ισοβαθμία και φορδελαλζ του quote απαιτώ να μετρήσουν οι 2 ψήφοι μου. Ή και η μια, ότι βολεύει.
    Last edited by SpiritCrusher; 29-11-2011 at 18:05.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Dythor View Post
    το διαλεκτικό προτσές ενός ατόμου
    Ρε βλάκα, δε σου χω πει να μη λες τέτοια; Γιατί είσαι βλάκας; Δε στο χω πει; Γιατί με γράφεις;

Commisar, μίλα ανοιχτά σκατόφλωρε, εννοείς ότι «κάποιοι» κρατάνε «από οίκτο» τη menumission που είναι «κλινική περίπτωση». Τη menumission με την οποία εσύ ασχολείσαι με κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ο ηλίθιος της τάξης με το προβληματικό παιδάκι της τάξης. Πράγμα που μας θυμίζει ότι ένας καραγκιόζης σα και σένα είναι δάσκαλος και διδάσκει σε παιδάκια. Πράγματι, τι να λέει η «κλινική περίπτωση» και το αν θα φάει μπαν ο Firestorm μπροστά σ' αυτό.
    γλύκας
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Α ναι, επίσης, αντί να κάνουμε 131412 χαζα πολλς πόσο δύσκολο είναι να τα βρειτε να τελειώνουμε; Πείτε απο μια συγγνώμη ο ένας με τον άλλο, δεσμευτείτε πως δε θα ξαναασχοληθείτε μεταξύ σας και ολα οκ. Πόσο δύσκολο δηλαδή; Αλήθεια.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Senior Member freak brother's Avatar

και με τι θα ασχολουμασταν στο φορουμ 2 μερες τωρα?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Α ναι, επίσης, αντί να κάνουμε 131412 χαζα πολλς πόσο δύσκολο είναι να τα βρειτε να τελειώνουμε; Πείτε απο μια συγγνώμη ο ένας με τον άλλο, δεσμευτείτε πως δε θα ξαναασχοληθείτε μεταξύ σας και ολα οκ. Πόσο δύσκολο δηλαδή; Αλήθεια.
    Ο ένας (ή ο άλλος) είμαι εγώ να υποθέσω ε =/

Δε το κάνω, φιρεστορμ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Μόλις σκέφτηκα πως αν φύγει ο ικονο και ο φαντομ (και ο βυντρα) απ' αυτό το φόρουμ, δε θα 'χω ούτε εγώ λόγο ύπαρξης..!
    Να φύγει, να φύγει!

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Ο ένας (ή ο άλλος) είμαι εγώ να υποθέσω ε =/

Δε το κάνω, φιρεστορμ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΩ.
    Γενικά όποιος έχει πρόβλημα μωρε. Είναι δύσκολο; Μπα.

Senior Member freak brother's Avatar

καποιοι εδω μεσα εχετε καταντησει σαν τις γεροκουκλες στο μαπετ σοου , τρωγεσται με τα ρουχα σας και σας μοναδικοι κοινωνοι της αληθειας του χιουμορ και γενικοτερα του φορουμ εναντιώνονται σε καθε νεωτερισμο και επειδη ειναι αγαμητοι γουσταρουν να κοψουν τα φτερα του καθε νεου γιουζερ που θελει να ειναι ενα ενεργο κομματι αυτης της κοινότητας .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    σκατόφλωρε
    αυτό το φλώρε να το κόψετε κάτι ατομάκια σαν τα μούτρα σου και σαν τον αποκάτω

ούτε για το ίντερνετ δεν σας παίρνει.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Γενικά είναι καθυστερημένος, αλλά ειδικά προσκυνώ, επειδή γράφει στ'αρχίδια του κάθε κανόνα του φόρουμ καθημερινώς και παρολαυτά φθάσατε να κάνετε ΚΑΙ πολλ.

Αν ήμουν αντμίν και δεν εμπλεκόταν ο Αμνήζιακ, θα είχα ξηλώσει τους μοντζ από τη ρίζα.
    Life begins at 45°.

Φαιαρστορμ, νιώθω λες και είμαι εσύ στα 16 μου, δεν θεωρώ ότι είσαι μποτ. Και εγώ είχα πρήξει αρχίδια στα πρώτα φόρουμς που έμπαινα (επίτηδες!) οπότε δεν μπορώ - περί του πως έχεις μιλήσει σε μένα σαν κόπανος 3ς φορές που μου έχεις μιλήσει - να πω τίποτε. Εγώ όταν ήμανε παιζάκι δεν είχαμε /b/ και άλλες τέτοιες πίπες που σ'εχουν επηρεάσει εσένα και έτσι η τρολλ περίοδος μου ήταν πιο ήπια και αθώα, φάση να πέσει κάνα ΚΑΝΤΙΛΙ καμιά σκληρή ειρωνεία επειδή είμαστε μάγκες. Σκατά μάγκας, ευαισθητούλης είμαι, ανακάλυψα στην πορεία και σταμάτησα.

Και εσύ ευαισθητούλης είσαι.

Δεν σε θέλω κοντά μου. Δεν μου προσφέρεις τίποτε. Δεν σε διαβάζω καν συνήθως. Όπως δεν θα ήθελα και κοντά μου τον 16χρονο Χελμ (εδώ ο 27χρονος σπάει αρχίδια καμιά φορά). Από το πως έχεις φερθεί σε άλλους εδώ, όχι σε μένα, χρειάζεσαι ράβδο σκληρή, και μετά στοργή και προδερμ σε άλλο φόρουμ για να σιάξεις. Έτσι λειτουργούν αυτά, καίμε γέφυρες σε ένα φόρουμ, μαθαίνουμε, πάμε σε ένα άλλο. Άαααντε να ξαναγυρίσεις σε 3 χρόνια που θα είναι η πανίδα αλλιώς.

Οπότε θέλω να κάτσεις. Να φας το ψυχοδυναμικό σου ξύλο μέχρι να μην αντέχεις άλλο, μέχρι να κλαις στο πληκτρολόγιο, και μετά να βρεις ελάχιστη αξιοπρέπεια να σηκωθείς να φύγεις σαν άνθρωπος και να ξαναδοκιμάσεις από την αρχή αλλού. Υποτίθεται είναι το ER εδώ που την αδυναμία την μυρίζεται από μακρυά και έρχεται και χέζει πανό στις πληγές σου. Η πληγή σου τώρα είναι η ενοχή σου το 'ω, μα, άλλαξα'. Να ζήσεις με τις ενοχές σου επειδή αρχίδια άλλαξες. Το αλλαγή στυλ ποστ δεν πάει να πει τίποτε, η αλλαγή είναι ζήτημα τρόπου ζωής και εσωτερικής δουλειάς. Άφεση θέλεις να είσαι το σκατακι που είσαι επειδή 'προσφέρεις στο pc & games φορουμ'΄.

Οπότε στο πνεύμα του όλου intervention λέω ότι άμα καταφέρετε και κάνετε τον φαιαρστορμ να φύγει κλαίγοντας από το ER, θα γράφω και εγώ τακτικά εδώ και δεσμεύομαι συνωμοτικά ότι δεν θα έχει ούτε ένα σεντόνι!!!

(πέραν τούτου)

(καλά δε παίζει)

(αλλά θα προσπαθήσω)

(πάμε πάλι στο σεξιον)