Κοίτα τι ποσταρε ο πούστης

Συγκινητικοί Πιτσαδόρος, KLAPSE, Helm και όλοι εσεις που ενώ έχω πρήξει λίγο πολύ τα παπάρια σας, ακόμα με θέλετε ΚΟΝΤΑ σας να σας κρατάω συντροφία ποστάροντας ιερογλυφικά στο τσατ και random picture parsing σε διάφορα θρέντς. Ή και όχι. ΟΚ αυτός ο μύθος 'είσαι bot ποστάρεις ότινανε' πρέπει να σταματήσει- περάστε μια βόλτα απο τα recent post μου, ούτε τα μισά ποστ ανα σελίδα είναι 'media post' ας τα πούμε. Πιστεύω πως έχω φανεί ΧΡΗΣΙΜΟΣ στο pc&games ποστάροντας οδηγούς για ASIO (!!!! α, και emulators), βοηθώντας τον οποιονδήποτε σύντροφο ERίτη να φτιάξει το pc του και πρέπει πολύ πολύ σύντομα να ξαναγίνω Moderator. Δε θα ποστάρεις απλά στο φόρουμ του Firestorm, αλλά του Moderator Firestorm (!).

Σπυρέτο μου, και συ ήσουν 20χρονώ κάποτε και πόσταρες ΨΑΡΙΑ ΧΩΜΕΝΑ ΣΕ ΚΩΛΟΥΣ για να γιορτάσεις τα 5,000 ποστ σου στη φορουμάρα που πάντα είχες ως πρώτη κουβέντα, πανέξυπνε ουρακοτάγκε. Επίσης το Tumblr μου Καλά σε Γαμάει. Πάνε στη τέταρτη σελίδα, θα δείς φατσακαρτα μια πούτσα χωμένη σε ένα NES. Πες μου τώρα, ποιός άλλος θα μπορούσε να προσφέρει αυτό το θέαμα στην οθόνη σου;; Η κονσόλα που βίωσες για πρώτη φορά στη ζωή σου πράγματα όπως η αγάπη, το κλάμα, το γέλιο και το παιχνίδι, να σοδομίζεται τόσο αισχρά;; Εγώ προσωπικά νιώθω πως βιώνω τον έρωτα για πρώτη φορά.

Στη τελική, εγώ πάντοτε σε συμπαθούσα αλλά εσύ με πήρες με στραβό μάτι εξαρχής...πάντα πεταγόσουν να μου χωθείς δίχως αύριο, με απαξιωτικό υφάκι

Θέλω να ξέρεις ότι θα μου λείψεις. Πολύ. Δε θα το αντέξω Σπύρο, μη φύγεις. Σπύρο μ'ακούς; Είσαι ο ιντερνετικός μου ήρωας, ο ιδανικός άνθρωπος, αυτό που πάντα ονειρευόμουν... Σ'αγαπώ....