Page 29 of 44 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 657

Thread: http://punkfromthegutters.blogspot.com/

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Ρε Μικέ, αυτά τα καταστήματα δεν έχουν ταυτότητα και το βασικότερο ΔΕΝ παίζουν μόνο metal. Άρα δεν είναι καγκουρομεταλλομάγαζα. Αυτά είναι μαγαζιά που το Σάββατο κατά 99% παίζουν το λεγόμενο "all about". Uriah Heep, Rainbow, Deep Purple, Nightwish, Slipknot, Metallica, Kyuss, Nirvana, Misfits και μετά UFO ξέρω 'γώ. Καμιά συνοχή, απλώς να περνάμε καλά και να βρισκόμαστε σε κέφι. Εγώ δε δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ μου σε ένα τέτοιο μαγαζί την ΕΠΙΚΗ αλλαγή από Helloween σε Green Day. Συνεπώς, ΜΗΝ το ρίχνετε και αυτό το κόλλημα για γνωστούς και οικείους ήχους στο metal.

Sod, μανούλα μου, τί Χέντριξ με λες;;; Μουστάκιας (Iommi ντε!) και αντίο ζωή.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member 00i00's Avatar

οκ θα στο πω αλλιως...

ειναι σαν να ανοιγω εγω ενα μαγαζι στο οποιο να παιζω νουνου ''μεταλ'' και νεκρονεκρα γκοθ ''μεταλ'' και οτι τελος παντων ειναι γιαλατζι...υποπροιον πως το λενε
    και να διαφημιζω το μαγαζι ως ΜΕΤΑΛ ΚΛΟΥΜΠ

και να ρθεις εσυ ο ανοξειδωτος ο ΤΙΜΙΟΣ ο απαστραπτον μεταλας και να με ζητησεις ΟΜΕΝ κι εγω να σε πω ''τι ειναι αυτο ρε μαστορα...μουσικη βαζομε εδω οχι ταινειες με τον αντιχριστο''

καπως ετσι μαλλον

Anti-Hero Reject's Avatar

Η μουντζα επωνυμη, σε αυτο περί Χέντριξ.
    Δεν μπορείς να καταλάβεις ρε συ Ρα ΑΠΛΑ πραγματα?
    Πάμε άλλη μία...μου την σπάνε μαγαζιά που βάζουν τον τίτλο "Ροκ Μπαρ" δίπλα στο όνομα τους, ενώ παίζουν ΜΕΤΑΛ.Δεν θα βάλουν Σλιπνοτ,δεν θα βάλουν Νιρβανα,ουτε Μισφιτς.Θα παίζουν Αορ,γκλαμ,χεβυ μεταλ,εως και θρας.Και τα περισσότερα εδω πέρα είναι έτσι.Και δεν μιλάμε για "οικειους ήχους", στα δικα μου τα αυτια σκατα είναι και οι Poison,σκατά και οι Helloween.Και πάνω-κάτω(με την εξαίρεση των τρουάδων), ο ίδιος κόσμος τα ακούει αυτα.
    Τουλάχιστον τα εξκαλιμπουρια, αναφέρονται ως "μεταλ", ποτε δεν ειπαν ροκ κτλ,αλλά τα ΜΑΓΑΖΙΑ "Ειμαστε Ροκ μπαρ και παίζουμε ΜΕΤΑΛ" είναι για τα σκατά.
    Πως να στο πω ρε παιδι μου για να το καταλαβεις...γιατι το Legacy δεν αναφέρεται ως "Legacy Metal Bar" αλλά ως "Legacy Rock Bar"??αφου μέταλ παίζει.

Για το άλλο, το λεγόμενο "Ροκ εν ρολ", έλα μία βόλτα απο δώ να την ακούσεις την πρόταση 50 φορές μέσα στο ίδιο βράδυ, για μαλακίες άσχετες με το ροκ εν ρολ.

Υγ:Χθές καλή ώρα, μετα το μάτς, πήγαμε για μπύρες σε ένα Ροκάδικο, και στην παρέα ήταν και 2 μεταλάδες οι οποίοι είχαν στραβώσει γιατι "δεν παίζει μεταλ εδω".Πέρα απο τα προφανέστατα μπινελίκια και το τρελό δούλεμα,αυτο που τους ειπα είναι ότι έτσι είναι το ΡΟΚΑΔΙΚΟ, και όχι σαν το Dizzy, ή σαν το Άδυτο.
    Last edited by Reject; 05-08-2011 at 21:29.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Λοιπόν, τέτοια μαγαζιά στην Πάτρα δεν υπάρχουν. Εάν λένε "rock club", τότε σχεδόν υποχρεωτικά οι δυο μέρες από τις επτά θα έχουν να κάνουν με rock (η μια με ελληνόφωνο, η άλλη με κλασικό/hard/prog [Eloy, Blue Oyster Cult, Camel κ.λπ.]). Στο Legacy παρομοίως δεν έχω πάει. Δεν μπορώ να πάρω θέση, επομένως.

Το "Heavy Metal" πάντως να ξέρετε ότι ποτέ δεν το υιοθέτησαν ως όρο ούτε οι Metallica οι ξεπλένηδες ούτε οι άκακοι Maiden ούτε οι Priest. Αυτές οι μπάντες δεν έχουν κομμάτι "Metal Warriors" επειδή θέλουν να παρουσιάζονται οι δουλειές τους από τις έγκριτες εφημερίδες.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

In search of... Neuroscar's Avatar

"Ροκ εν ρολ δεν είναι ούτε οι σκατοποζεριές σου (=το ανάλογο του λαικοποπ, ούτε ΚΑΝ σκυλάδικο, στην Αμερικη), δεν είναι οι μαλακίες που παίζει ο bon jovi, δεν είναι το black metal που ακους, φυσικά δεν είναι το death metal, και το μεγαλύτερο μέρος του heavy metal"..
    Και ουτε και οι Motorhead.

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Υγ:Χθές καλή ώρα, μετα το μάτς, πήγαμε για μπύρες σε ένα Ροκάδικο, και στην παρέα ήταν και 2 μεταλάδες οι οποίοι είχαν στραβώσει γιατι "δεν παίζει μεταλ εδω".

έφηβος ιρελίτζιος.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Ρε Μικέ, αυτά τα καταστήματα δεν έχουν ταυτότητα και το βασικότερο ΔΕΝ παίζουν μόνο metal. Άρα δεν είναι καγκουρομεταλλομάγαζα. Αυτά είναι μαγαζιά που το Σάββατο κατά 99% παίζουν το λεγόμενο "all about". Uriah Heep, Rainbow, Deep Purple, Nightwish, Slipknot, Metallica, Kyuss, Nirvana, Misfits και μετά UFO ξέρω 'γώ. Καμιά συνοχή, απλώς να περνάμε καλά και να βρισκόμαστε σε κέφι. Εγώ δε δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ μου σε ένα τέτοιο μαγαζί την ΕΠΙΚΗ αλλαγή από Helloween σε Green Day. Συνεπώς, ΜΗΝ το ρίχνετε και αυτό το κόλλημα για γνωστούς και οικείους ήχους στο metal.

Sod, μανούλα μου, τί Χέντριξ με λες;;; Μουστάκιας (Iommi ντε!) και αντίο ζωή.

all around θα εννοείς. επίσης μην σνομπάρετε χεντριξ γιατί ειπε μια βλακεία ο sod. σας έχει

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εντάξει υπάρχει πάντα η ομπρέλα ροκ που πιάνει τα πάντα , αλλά για τα μαγαζιά που παίζουν pure metal και δεν το διαφημίζουν στην λεζάντα τους απλά κόσμο χάνουν.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Δράκος ikonoklast's Avatar

Τη φορά που θα μπείτε σε μάγαζο που μεταξύ clash και anathema παίζει κάτι τέτοιο, ελάτε να τα πούμε:

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    αλλά για τα μαγαζιά που παίζουν pure metal και δεν το διαφημίζουν στην λεζάντα τους απλά κόσμο χάνουν.
    αυτό

rising hard rock & heavy metal music bar
    Rock or Nothing

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

αφού το τελευταίο blog post είναι σοβαρό θα απαντήσω με το ανάλογο ύφος. προσωπικά, πιστεύω (ξέρω, πλεονασμός αλλά στο er πρέπει να τονίζονται μερικά πράγματα) ότι η μουσική είναι καθαρά ψυχαγωγία και όλα αυτά περί φανατισμού και μεταλλοπατερισμού που αναφέρεις με αφήνουν αδιάφορο. είναι απλά "μ'αρέσει" ή "δε μ'αρέσει". αν όντως υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις που περιγράφεις, οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος, είτε τα κατακρίνει, είτε γελάει. στο μικρόκοσμο της τυρούπολης νο2 που ζω, ευτυχώς δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα - πέρα από το επίπεδο της πλακίτσας που κάνουμε μεταξύ μας. όταν έμενα αθήνα υπήρχαν κλίκες με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις, κυρίως στα 90s, αλλά έχω την εντύπωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των "μεταλλάδων" ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με αυτά, ούτε θεωρεί τα αντίστοιχα μουσικά έντυπα τόσο σοβαρά - πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν θαυμάσιο ανάγνωσμα τουαλέτας.

επίσης, νομίζω υπερτιμάς την απήχηση του metal στον κόσμο. καλώς ή κακώς οι πελάτες των αντίστοιχων bar, δισκάδικων, περιοδικών κτλ είναι μια ασήμαντη μειοψηφία. εδώ, σε πόλη 70.000 κατοίκων (και νομό 140.000) μπορώ να σου πω ότι τους ξέρω όλους έναν προς έναν. ίσως, στα 80s να είχε νόημα μια "συνομωσία" εναντίων των άλλων μουσικών ρευμάτων. τώρα και σε συνδυασμό με τις άπειρες και κυρίως δωρεάν πηγές ενημέρωσης δεν έχουν λογική τέτοιες καταστάσεις.

όλα αυτά δε σημαίνουν ότι θα πιέσω τον εαυτό μου να "μου αρέσει" κάτι μόνο και μόνο για να το παίξω ανοιχτόμυαλος, ούτε θα σταματήσει να μου αρέσει κάτι επειδή το ακούν και 4-5 γραφικοί. θυμάμαι ένα βράδυ στο μαγαζί, είχαν σκάσει μύτη 15-20 άτομα από ένα πάρτυ σε ένα τοπικό στέκι, κυρίως πάνκηδες. ήταν και λίγο στο κέφι τα παιδιά και ήθελα να ακούσουν πιο "punk friendly" μουσική. ήρθανε 3-4 άτομα και με καλό τρόπο ζήτησαν αν μπορεί να γίνει κάτι. τους ξεκαθάρισα ότι το μαγαζί έχει συγκεκριμένη μουσική κατεύθυνση, αλλά και ο πελάτης αξίζει το σεβασμό από τη στιγμή που τα σκάει για το ποτό του, οπότε έκανα ότι μπορούσα με αυτά που είχα στη διάθεσή μου και με σεβασμό στην υπόλοιπη πελατεία του μαγαζιού και η φάση εξελίχθηκε ωραία.
    Rock or Nothing

λοιπον...
    το καλυτερο ποστ εβερ απο αλεξ...ευγε νεε μου εγραψες οτι δεν θα μπορουσα ποτε μου λογω βαρεμαρας
    να το διαβασουν οι μεταλς γιατι λεει πραματα σωστα
    http://punkfromthegutters.blogspot.c...avy-metal.html

Senior Member freak brother's Avatar

και τι προτεινουμε? να κλεισουν τα μεταλλαδικα και οι μεταλλαδες να αφησουν μοικανες και τα μεταλλαδικα να γινουν πανκομαγαζα?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

τι σκατα...
    διαβασε τι γραφει ρε μπουνταλα

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    και τι προτεινουμε? να κλεισουν τα μεταλλαδικα και οι μεταλλαδες να αφησουν μοικανες και τα μεταλλαδικα να γινουν πανκομαγαζα?
    όχι.
    Απλά, να δωθεί χώρος έκφρασης, και σε άλλες τάσεις. Οκ, δεν ζούσε στο σκοτάδι των 80ς/90ς, αλλά πόσο πιθανό είναι να έρθει σε επαφή με άλλα πράγματα ένας πιτσιρικάς, που δεν την πολυψάχνει με ιντερνετ?
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.