Τελειωσα το σπεισ μαριν και ξεκινησα..
Αντιο ζωη..
..
Τελειωσα το σπεισ μαριν και ξεκινησα..
Αντιο ζωη..
..
ρε γαμώτο από την καύλα μου έβαλα το morrowind το οποίο όμως είναι αρκετά λιγότερο user friendly και μάλλον δεν παίζεται. βέβαια ακούω για πολλά mods αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία. τα γραφικά πάντως που περίμενα να είναι εκεί το πρόβλημα δεν με χάλασαν.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ωραίος, για να δούμε...
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Πάλι δίκιο είχα ο πούστηςAnd of course, welcome to the new engine that powers the open-world experience, plainly dubbed the "Creation Engine". Although still partially based on the Gamebryo code that runs behind the scenes in Oblivion and Fallout 3
Πιθανότατα άλλαξαν ονομα γιατί το Gamebrylol έχει φάει τόσο γαμωσταυρίδι από τόσο πολύ κόσμο που θα ήταν κακό PR, όπως και συνέβη πέρυσι.
Last edited by SpiritCrusher; 18-11-2011 at 22:26.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ε προφανες ηταν, τα slow-mo death blows αλα fallout3 κανουν ΜΠΑΜ (αποψε)
γιατι λιγοτερο Userfriendly to morrowind. ηταν απλα πιο χαρκορ! και πιο τρου. και καλυτερο στη τελικη
αν εχει παει καποιος αλλος πιο ψηλα να ποσταρει pic![]()
![]()
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Last edited by Heimaa; 19-11-2011 at 02:51.
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
Asimouli, δώσε λίγο χρόνο στο Morrowind, δηλαδή μη το πιάσεις για ξεπέτα, είναι παιχνίδι εξαμήνου, με τα εξπάντσια υπολόγιζε και επαναληπτική Σεπτεμβρίου μέσα.
Φέρτο στα μέτρα σου με τα μοντ, ιμο βάλε οπωσδήποτε κάποιο Graphic Extender για view distance μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι και απόλαυσε τον πιο εμπνευσμένο σχεδιαστικά ψηφιακό κόσμο.έβερ.
καλή επιτυχία.
Επίσης, να πούμε ότι το βασικό θύμ του Skyrim, είναι εγγονάκι του Morrowind
Last edited by casshern; 19-11-2011 at 02:45.
Resistance is useless
Last edited by 12 stars circle your brow; 19-11-2011 at 09:25.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()