Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
H ΑΕΚ ασούμε δεν έχει χαμογελάκι, είναι πιο σοβαρό ζήτημα.![]()
από την "αριστερά" στην Ελλάδα ? ας μην απαντήσω εγώ, ας πει το κοινό
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ικονοκλαστ και συ στη θέση του Ψαριανού αυτά θα έκανες, είμαι σίγουρος πως αν ποτέ μπείτε στη βουλή (ποιός ξέρει με ποιόν δαιμονικό συνδυασμό κομματιδίων) θα ξεχάσετε και τις καταλήψεις και τους βηματισμούς και όλα αυτά τα φρικιαστικά που κάνετε όντας "έξω". Όλοι κέντρο να πάρετε κοστούμια θα είστε.
Γελάω. Τι σχιζοφρενικό μπορεί να σημαίνει «εσύ στη θέση του ψαριανού»; Εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος (μη-ΝΑΡ, μη-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ό,τι άλλο εννοείς) στη θέση του ψαριανού τι θα κανες δηλαδή;
εγώ σαν σχιζοειδές δεν έχω κανένα κρυφό όνειρο για την ψαριανοκαρέκλα, δεν επιθυμώ διαμεσολαβήσεις, δε θέλω να καθοδηγήσω, δεν είμαι ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ.
Last edited by Agoraphobic_S.I.; 18-11-2011 at 12:59.
να πω εδω οτι αλλο σχιζοφρενικος, αλλο σχιζοφρενης, αλλο σχιζοειδης.
this is radio freedom.
γιες σερ, το σχιζοειδές που λέω κάπου βασίζεται, κάποιοι έχουν γράψει γι' αυτά.
oh c'mon.
Agoraphobic_S.I., προσπάθησε για λίγο να τα ξεχάσεις όλα, ποιός είμαι εγώ, ποιός είσαι εσύ, που βρισκόμαστε. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και οδήγησέ μας σε ένα μέρος μαγικό, είμαστε ξαπλωμένοι στα γρασίδια και χαζεύουμε τους πήγασους να παίζουν με τις αντανακλάσεις του ουράνιου τόξου στα νερά του καταρράχτη. Άξαφνα, γυρνάω και σε ρωτάω: Είσαι σε θέση να αντιληφθείς οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ του Γρηγόρη Ψαριανού και του Ορέστη Κολοζώφ;
συγνώμη, ρώτησέ με ξανά, με αποσπά ο μονόκερος που αράζει δίπλα μας.
Spoiler
Λέω: Είσαι σε θέση να αντιληφθείς οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ του Πήγασου και του Μονόκερου;
ο μονοκερος ειναι κερατας και ο πηγασος φτερου~!
this is radio freedom.