7,5 το gamespot για το νέο zelda.
Last edited by asimoulis; 17-11-2011 at 01:18.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Γενικά ότι μείον δίνει, είναι αντίθετο από όσα ισχυρίζονται ολα τα άλλα reviews. Αλλά οκ, εδώ που τα λέμε, είναι και το gamespot.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
μαλακία παίζει. δεν μπορεί σε όλους τα control να παίζουν τέλεια και του τυπά να είναι προβληματικά. από την άλλη αυτά τα franchise είναι πως να το πω, πολλή επανάληψη.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
...κάτι που όμως έχει αλλάξει (και αυτό) στο Skyward Sword σύμφωνα με τα review που έχω διαβάσει. Δηλαδή όλοι λένε ότι για 1η φορά μετά από πόσα Zelda, έσπασαν τη φορμουλα του Οcarina Of Time και τους βγήκε σε καλό. Ουσιαστικά αυτό μαζί με τα controls εκθειάζουν όλοι. Και αυτά τα 2 κράζει το gamespot σαν να μην έγιναν. Ότινανισμος.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Rock star game developer Hideo Kojima has announced his next game will be Metal Gear Solid 5.
The information available is sketchy now but the latest issue of Official PlayStation Magazine UK says that Kojima is talking about his plans for the “past, present, and future of Metal Gear Solid 5,” which includes details on Metal Gear Solid 5 and Metal Gear Solid Rising. The magazine is teasing an interview with Kojima, who says he has been trying to kill off his key character, Solid Snake, for a decade.
Metal Gear Solid games have been Sony exclusives for a while, but Kojima Productions is working on the Rising title for the PC, PlayStation 3, and Xbox 360. The last title, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (published in 2008 ), sold more than 5 million copies by the end of 2009. It will be interesting to see if Metal Gear Solid 5 is published as an exclusive for Sony.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΨ&ΓΑΜΕΣ!
κατα πασα πιθανοτητα θα ψοφησει στο 5 ε, θα παραπαει αν γινει και 6.
επισης ΚΑΥΛΩΝΩ
Για το Sonic Generations είπατε τίποτα; Σχεδόν ξαναβρήκαν τη σωστή συνταγή...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
υπερχει τροπος να αφαιρεσομε hardcoded υποτιτλους απο μια ταινεια?
οχι.να τους κρυψεις,κατι γινεται.
http://uk.psp.ign.com/articles/121/1213470p1.html
gta v και στη χεστρα λοιπον.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
για να ξηγηθούν τα αλάνια πληροφορικάριοι ή απλά οι γνώστες με τα παρακάτω (υποψήφια θέματα στο μάθημα της):Code:ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΛΗΟΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
1)Να μετατραπεί σε παράσταση C++ η παρακάτω αλγεβρική παράσταση:
α2 –b2
x = ------------- .
b – 1
2)Αλγόριθμος. Όγκος δέντρων με ρυθμό μεταβολής ύψους και διαμέτρων.
3)Αλγόριθμος με πίνακα.
4)Να δημιουργήσετε αλγόριθμο που θα εμφανίζει τους 50 πρώτους άρτιους αριθμούς.
Εγώ ξέρετε ασχολούμαι με ταβανόπροκες, οπότε μου όλα αυτά μου φαίνονται πολύ παράξενα.
για τα πρώτα 3 δώσε λίγο διευκρινίσεις δεν καταλαβαίνω πολλά.
το 4) δεν χρειάζεται να είσαι πληροφορικάριος προφανώς.
Για κ από 1 μέχρι 50 {εμφάνισε 2*κ}