μαυρομεταλλική όαση ορισμένα κομμάτια από Αρκάνουμ, πραγματικά.
μαυρομεταλλική όαση ορισμένα κομμάτια από Αρκάνουμ, πραγματικά.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Ο γνωστός θορυβοποιός ανέβασε αυτό : http://www.ideologic.org/files/Desce...nno%201994.pdf
το διάβασα ΟΛΟ ακούγοντας τη ντεθ μεταλ συλλογάρα που θα βρείτε στο blog του.
Eloi Eloi Lama Sabachthani
Ποτε δεν κατάλαβα τι βρίσκετε στον Arckanum. Τον βαριέμαι του θανατά.
Grá - Helfärd
"Helfärd is dedicated to the spirit that existed back in the '90s when Black Metal actually meant something"
Εμένα με ψήσανε. Εικάζω οτι έχει να πει σε φθόγγο και σια. Ακούγεται "νεράκι".
Mayhemικοί και Darkthronικοι όσο πρέπει.
Τίμιος και dedicated σίγουρα. Σκόρπια ωραία riffs, επίπεδα φωνητικά και έλλειψη πάθους ρε παιδί μου. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται. Δεν έχει τη σπίθα πωστολενε. Κερδίζει μόνο στιγμές – χάνει στην ουσία και καταδικάζεται στη μετριότητα. Από το Antikosmos και μετά που τον παρακολουθώ πάντα τα ίδια. Σα να μαθαίνει κολύμπι και φοβάται τα βαθιά. Κουβαλάει πιο πολύ την ΙΔΕΑ παρά την έμπνευση.
Ποιο Antikosmos ρεε; Είναι σαν να σου λέω από το Khronos και πέρα που παρακολουθώ τους Christ. Μιλάμε για τα τρία πρώτα και τη συλλογή κατά κύριο λόγο.
To Antikosmos είναι χρονικό σημείο αναφοράς. Τότε για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με τον Arckanum. Έχω ακούσει αρκετές δουλειές του με το Kostogher να κερδίζει τον περισσότερό μου χρόνο. Αλλά επιμένω. Είναι περισσότερο "θεωρητικός" if you know what I mean. Έτσι περίπου πρέπει να ακούγεται το riff, αυτή η θεματολογία περίπου ταιριάζει, έτσι προσεγγίζουμε αισθητικά το black metal κ.ο.κ...
Κοίτα, εγώ στη μουσική έχω μάθει να μιλάω με κομμάτια και με συγκεκριμένες προτάσεις (προς απόδειξη) και επιμένω ότι έχει μερικά απίστευτα κομμάτια. Κομμάτια που θα μπορούσαν να 'ναι στο Panzerfaust ή στο Hostmorke ας πούμε. Ένα από αυτά είναι το παρακάτω.
Τα ίδια λέμε. Ποτέ ο Arckanum δεν κατάφερε να φτιάξει ενα Panzerfaust διότι δεν είχε την έμπνευση για φτίαξει ένα Panzerfaust. Νιώθει απο black metal αλλά δεν τα καταφέρνει στο black metal. Έχει στιγμές όπως η αποπάνω αλλά δεν φτάνει. Κάνε demos με 3-4 κομμάτια κι ασπρόμαυρα εξώφυλλα, μείνε underground κι όλοι θα σε σέβονται. Μη μου κυκλοφορείς full lengths με ΕΝΑ ουσιαστικά τραγούδι. Τον συμπαθώ αλλά τον βαριέμαι.
Έψαχνα κάτι χαρντκορπανκοsites και ήρθα αντιμέτωπος με αυτό.
Έτος κυκλοφορίας 1990. Μια χαρά ακούγεται αλλά whathefuck??? Οι γνώστες ας δώσουν τα φώτα τους. Ποιός το σχεδίασε? Οι Ved Buens Ende γνωρίζουν την ύπαρξη του παραπάνω (που σταρχιδια τους κιολας,αλλά κουβέντα να γίνεται.)?
![]()
Νορβηγικό black metal εν έτει 1997. Μόνο κοπάνημα και σιδηρόδρομος από πίσω. Ο δίσκος έχει και πιο Borgir-ικές στιγμές, επ' ουδενί όμως ξεκωλαριλίκια.
Last edited by Ra Pariah; 25-11-2011 at 23:30.
Οι Voluspaa είχαν βγάλει ένα φοβερό ντέμο ονόματι "TAEMEN" το 1995 και μετά από ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα έβγαλαν πέρσι έναν πολύ καλό δίσκο μελωδικού και καλογυαλισμένου viking/black. Δεν θα γουστάρουν οι περισσότεροι, αλλά οι λάτρεις της μελωδίας ίσως ψηθούν. Ειδικά το συγκεκριμένο κομμάτι έχει αξιομνημόνευτες φωνητικές γραμμές.
Τεράστιος δίσκος το αποπάνω.
Voluspaa - Åsa (2010) Northern Warriors στο γοογλε και μεγκααπλοουντ μετα
angantyr, blodarv. τις γνωριζει κανεις αυτες; τι γνωμη εχει;
1) e4, c5
2) Νf3