Όχι, δεν λέει τιποτα για τα δυο φακτς. Πάντως η κρητική που κάνει στον Παπαδήμο εκεί είναι σοβαρή. Αλλα το πόιντ μου δεν έχει να κάνει με το άν ο Παπαδήμος είναι λάθος, έχει να κάνει με το οτι ο συντάκτης του μπλογκ ποστ δεν ασχολείται με τις απόψεις του παπαδήμου, απλώς λέει οτι ειναι υποχείριο των τραπεζών χωρίς να παραθέσει ουτε μισό γαμημένο επιχείρημα. Βασικά το ποιντ μου είναι οτι δεν γίνεται κάθε φορά που ένας αριστερός διαφωνεί με έναν μη αριστερό το πρώτο πράγμα που θα πεί να είναι πάντα "Αυτά τα λες γιατι είσαι υποχείριο των [insert conspiracy theory villain of your choice]". Οχι ρε καργιόλη, δεν είναι οποιος διαφωνεί μαζί σου πουλημένος. Οταν κάποιος αναλαμβάνει μια δουλειά στην οποία πληρώνεται το 1/100 απο αυτά που θα έπαιρνε σε μια ιδιωτική τράπεζα, η κρητική "είναι πουλημένος" είναι καταφανώς δείγμα καθυστέρησης.
Κι εγώ διαφωνώ με τις απόψεις του Παπαδήμου, αλλα αλλο είναι να βγω και να πώ οτι κάνει λάθος για αυτό και για αυτό το λόγο οπως ο Βαρουφάκης και άλλο να πώ οτι είναι πουλημένος. Οταν λές το δεύτερο είσαι ή καθυστερημένος ή συκοφάντης. Διαφωνείς? (η ερώτηση προς τον Ικονοκλαστ, για τους υπόλοιπους αδιαφορώ)
Α και τώρα που το θυμήθηκα, το να αναπαράγεις την "οποιος δεν είναι αριστερος είναι πουλημένος" καραμέλα σε κατατάσει επίσης στην κατηγορία του καθυστερημένου η του συκοφάντη. Αλλα μην ανησυχείτε, σε λίγους μήνες θα έχετε πάλι τον πρωθυπουργό που σας αξίζει.