Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 140

Thread: ΔΗ.ΑΡΙ.

The Patient H.'s Avatar

Μαλάκα μου πάλι διαβάζεις ό,τι γουστάρεις? Ποιος είπε ότι δεν είναι ΚΑΙ από αυτές τις παρατάξεις που είπες? Το "ΟΛΟΙ" το πρόσεξες στο προηγούμενο ποστ ή το γραψες στα παπάρια σου? Ποιος είπε εν τέλει ότι δεν είναι ΚΑΙ από αυτούς αλλά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (αν όχι οι περισσότεροι) δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι βουλευτικών κομμάτων που πλέον τα βγάζουν πέρα δύσκολα?

Αν είναι να συζητήσεις κόψε την κακή συνήθεια να διαβάζεις ότι θες εσύ από το κάθε ποστ. Και άμα είναι να κάνεις επίκληση σε αυθεντία κάνε έναν κόπο τουλάχιστον και κάνε c/p το όνομά του από κάπου..

Edit: Γελάω και με το edit στο #11 (κατά τρίτον μπλα μπλα μπλα) μπας και εισπράξεις κάνα pink. Γελοίε.
    Last edited by H.; 08-11-2011 at 19:04.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Δράκος ikonoklast's Avatar

Τι σόι μουνί τον έχει πετάξει αυτόν τον τύπο, εγώ χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει.

Η., με ρώτησες ποιούς δε βρίζω τελοσπάντων, σου είπα δέκα οργανώσεις ΚΑΙ τις πρωτοβουλίες αγανακτισμένων και τις συνελεύσεις τους οι οποίοι ούτε κόμμα, ούτε οργάνωση είναι, είναι απλός λαός που στην πλειοψηφία του δε ψηφίζει κανένα μαλάκα ή ακόμα να ψήφιζε παλιά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τώρα ούτε να τους βλέπει. Κι εγώ είμαι μαζί τους. Και βάλε σε όλους αυτούς και τους απεργούς σε εκατό διαφορετικούς κλάδους από το Μετρό μέχρι τους σκουπιδιάρηδες που δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΝΔ, ούτε μεγαλοσυνδικαλιστές, ούτε τίποτα απο ό,τι αναφέρω. Και αυτοί όλοι δεν είναι το 2%, είναι πολλοί περισσότεροι και λόγω της θέσης τους στην παραγωγή είναι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πλειοψηφία του τόπου αυτού. Και εσύ είσαι αυτό το σίχαμα που είσαι. Σκάσε επιτέλους.

Βtw, θα σου απαντάω σε όλα, ό,τι βλακεία λες εγώ θα κάθομαι να στην εξηγώ, έχω όλο τον καιρό. Το umlaut στο "ö" λοιπόν κρετίνε μπορεί να γραφεί "oe" στα εγγλέζικα, το "Schroedinger" υπάρχει. Και να μην υπήρχε, θα ήσουν ο τελευταίος που θα είχε λόγο σ' αυτό.

The Patient H.'s Avatar

Δημιουργική λογιστική και στην κατάρτιση των ποσοστών του λαού που εκφράζεται λοιπόν. Πώς είναι η πλειοψηφία με 2% και ούτε, ανάθεμά με κι αν μπορεί να εξηγήσει ο οποιοσδήποτε.

Και ο Schroedinger εκτός από τα umlaut παίρνει σίγουρα και c. Γελοίε.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Βασικά μία παρέμβαση σχετικά με την μειοψηφία του 2%, το 40-45% της αποχής (που τώρα σίγουρα αγγίζει το 50%), τι γίνεται; Κι αυτοί με το ζόρι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλ ε;
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

θυμάμαι ένα ποσοστό στο 40%, κάνω λάθος; πιθανότατα βέβαια να ήταν στις εκλογές για νομαρχοδήμαρχους.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member rage for order's Avatar

ευρωεκλογές ίσως

Defunct Economist

Quote Originally Posted by H. View Post
    Εγώ πάλι ρε Ικόνοκλαστ δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν, αφού έχεις θάψει όλο το πολιτικό σκηνικό, υπάρχει κάποιος άλλος εκτός από εσένα που να έχει μία σωστή πολιτική στάση. Και αν υπάρχει αν θα μπορούσες να μας πεις ποιος/ποιοι είναι αυτοί?
    Εγώ.

Επόμενη ερώτηση...
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

δήθεν asimoulis's Avatar

εσύ είσαι για πολιτικό γραφείο μίμη ανδρουλάκη
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γρ. Ψαριανός: Ο Λουκάς Παπαδήμος αποτελεί εγγύηση

Κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Αριστεράς", με επικεφαλής το βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τρίπολη και σε συνέντευξη τύπου, ανέφερε ότι ο νέος εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, "είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποτελεί εγγύηση, γιατί είναι αποδεκτός και από την κοινωνία και από το πολιτικό κατεστημένο και από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, την Ευρώπη και το μέσο πολίτη".

"Νομίζω", πρόσθεσε, ότι "δεν θα είναι μαριονέτα, δεν θα είναι κούριερ κανενός, ούτε διαμεσολαβητής του δικομματισμού και ταχυδακτυλουργός για να διατηρήσει τις ισορροπίες του δικομματισμού, που είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να αποχωρήσει''.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να είναι σύντομου χρονικού διαστήματος τριών μηνών και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να συμφωνηθούν κάποια πράγματα, στη βάση της κοινωνικής συνοχής και να πάμε σε εκλογές.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Για δες, εμείς δε γίναμε έτσι!

Senior Member

Ναι, δε γίναμε. Λοιπόν;
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Λοιπόν, μαλάκες, μας πουλάτε επανάσταση αλλά ποτέ έξω από τους θεσμούς και τώρα θυμηθήκατε να κράξετε τον Ψαριανό επειδή είναι πιο σκατάς (και πιο ειλικρινής) από σας. Χώστε το κεφάλι στο χώμα και κάντε το τουμπεκί καλύτερα.

Senior Member

Αφενός, άσε μας ρε τσογλάνι να πούμε με το υφάκι σου.

Αφετέρου, προφανώς για σένα οτιδήποτε δεν συμπεριλαμβάνει βαριοπούλες, μάρμαρα, στουπιά, μπουκάλια και καδρόνια είναι εντός των θεσμών. Άποψη σου. Μαλακιάρα μεν, αλλά άποψή σου.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Αφετέρου, προφανώς για σένα οτιδήποτε δεν συμπεριλαμβάνει βαριοπούλες, μάρμαρα, στουπιά, μπουκάλια και καδρόνια είναι εντός των θεσμών. Άποψη σου. Μαλακιάρα μεν, αλλά άποψή σου.
    Όχι, αλλά μπορώ να σε αφήσω να ζεις με αυτή την εντύπωση, κάνει σίγουρα τη ζωή σου πιο εύκολη!

Tags for this Thread