-
Δράκος
Τι σόι μουνί τον έχει πετάξει αυτόν τον τύπο, εγώ χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει.
Η., με ρώτησες ποιούς δε βρίζω τελοσπάντων, σου είπα δέκα οργανώσεις ΚΑΙ τις πρωτοβουλίες αγανακτισμένων και τις συνελεύσεις τους οι οποίοι ούτε κόμμα, ούτε οργάνωση είναι, είναι απλός λαός που στην πλειοψηφία του δε ψηφίζει κανένα μαλάκα ή ακόμα να ψήφιζε παλιά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τώρα ούτε να τους βλέπει. Κι εγώ είμαι μαζί τους. Και βάλε σε όλους αυτούς και τους απεργούς σε εκατό διαφορετικούς κλάδους από το Μετρό μέχρι τους σκουπιδιάρηδες που δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΝΔ, ούτε μεγαλοσυνδικαλιστές, ούτε τίποτα απο ό,τι αναφέρω. Και αυτοί όλοι δεν είναι το 2%, είναι πολλοί περισσότεροι και λόγω της θέσης τους στην παραγωγή είναι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πλειοψηφία του τόπου αυτού. Και εσύ είσαι αυτό το σίχαμα που είσαι. Σκάσε επιτέλους.
Βtw, θα σου απαντάω σε όλα, ό,τι βλακεία λες εγώ θα κάθομαι να στην εξηγώ, έχω όλο τον καιρό. Το umlaut στο "ö" λοιπόν κρετίνε μπορεί να γραφεί "oe" στα εγγλέζικα, το "Schroedinger" υπάρχει. Και να μην υπήρχε, θα ήσουν ο τελευταίος που θα είχε λόγο σ' αυτό.
Tags for this Thread