Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 249

Thread: Μετανάστευσις

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    μιλας σαν 40 χρονος που ψηφιζει λαος και ακουει θοδωρακη. Μιλαω για αυτους που πανε στα μαγαζια για αυτο τα μαγαζια ειναι ανοιχτα ΤΩΡΑ και ουτε για τους εργαζομενους , ουτε για το αν θα κλεισουν τα μαγαζια σε 1 βδομαδα απο τωρα λογω κρισης. Και ναι η Αθηνα εχει πληθωρα μαγαζιων για ολα τα γουστα , γκοθαδικα μεταλλαδικα ροκαδικα γκαραζαδικα μπλουζαδικα σκυλαδικα και ολα τα -αδικα.
    Ενταξει φιλος. ζουμε σε διαφορετικους κοσμους
    απλα δεν καταλαβαινεις ελληνικα , εγω ειπα με απλα ελληνικα οτι υπαρχουν μπαρς ανοιχτα τις καθημερινες στην Αθηνα πχ και εσυ μου ειπες ασχετα πραγματα, για τα παιδια που δουλευουν νυχτα για τα σκυλαδικα για το ετσι το αλλιως και κατεληξες οτι ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ !! μπραβο , πες μας και ποσο θα παει η μπυρα τωρα που θα ρθει η δραχμη!!
    δεν ξερω. ρωτα τον κατωριμο
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member

Ναι, οκ, πείτε όμως και για (αλλες) πραγματικές διαφορές ανάμεσα στη ζωή στην ελλάδα και έξω.
    Ούτεγω είχα κατα νου την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του να βγαίνεις μετα τα μεσανυκτά.

Senior Member freak brother's Avatar

κατι πιο γενικο? αλλες οι διαφορες της Ελλαδας απο την Ισπανια αλλες απο την Σιγκαπουρη αλλες απο το Ντουμπαι αλλες απο την Νορβηγια , απλα ας πει ο καθενας για το μερος που εχει ζησει-δουλεψει . Εγω σου πα εκει Αγγλια που ημουν δεν θα μενα ουτε 5000 ευρο τον μηνα να παιρνα... δεν ειχε πραγματα να κανεις που να ξεπερναν τα τετρημενα , 10 παμπ κλειναν στις 11, 1 κλαμπ που επαιζε ροκακια και κανα ρειτζ εγκεινστ δε μασιν που εκλεινε μια , ουτε καποιο κινημα ουτε καποια πολιτικοποιηση ουτε κατι πιο ψαγμενο απο τριμπιουτ ρεντ χοτ τσιλι πεππερς μπαντες , ειχε το Λονδινο σχετικα κοντα 1 ωρα αλλα για να πας και να γυριζεις σου φευγε ανετα ενα 50αρι και βαλε μονο για τις μεταφορες . Επισης οπως ειπαμε εχει να κανει και με τον καθε εναν ξεχωριστα , δλδ αμα εισαι μια μουναρα που παει να ζησει εξω θα κοινωνικοποιηθείς πολυ πιο ευκολα απο το αν εισαι ενας καιλας σαν και μενα που επρεπε να εκπεμσω σε αλλο μηκος κυμματος για να μπω σε παρεες και τετοια . αυτα
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Σορρυ ρε νταιθορ. συμπαθητικο το κομματι και ομορφα τα λεει ο λουκιανος, αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
    Μαλάκα ήταν ειρωνικό ποστ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ, έγιναν πρόσφατα όλοι καθυστερημένοι εδώ μέσα ή ήταν από πάντα;

Το οτι εσυ ποσταρεις γενικα ειρωνικα και εγω δεν επιασα την ειρωνεια δεν σημαινει αυτοματως οτι ειμαι καθυστερημενος.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Defunct Economist

Ενταξει φιλος. ζουμε σε διαφορετικους κοσμους
    απλα δεν καταλαβαινεις ελληνικα , εγω ειπα με απλα ελληνικα οτι υπαρχουν μπαρς ανοιχτα τις καθημερινες στην Αθηνα πχ και εσυ μου ειπες ασχετα πραγματα, για τα παιδια που δουλευουν νυχτα για τα σκυλαδικα για το ετσι το αλλιως και κατεληξες οτι ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ !! μπραβο , πες μας και ποσο θα παει η μπυρα τωρα που θα ρθει η δραχμη!!
    δεν ξερω. ρωτα τον κατωριμο
    Δεν θα ξαναδείτε καρλσμπεργκ και χάινεκεν ρε! (Αυτό είναι και το ολο νόημα της υποτίμησης, οτι θα είναι τόσο ακριβά τα ξένα προιόντα που θα προτιμάς να πίνεις ΦΙΞ και θα ανακάμψει η οικονομία)
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

ultimus_kafrus Djerdjelesh's Avatar

Μα και τώρα ΦΙΞ είμαστε, γιατί πατάει κάτω και heineken και carlsberg. Και δε βλέπουμε αποτέλεσμα.

ίσως αν πιούμε λίγο παραπάνω να δούμε κάποια αλλαγή ε;

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Heinikin Αθηναική ζυθοποιία, και carlsberg αν δεν κάνω λάθος , αυτή που έχουμε Ελλάδα είναι παραγωγή ΚΕΟ.

ον τοπικ, Ίσως να πήγαινα Νέα Ζηλανδία. Γενικά ζητάνε εκεί κόσμο http://www.immigration.govt.nz/ .
    Σίγουρα δεν θα πήγαινα κάπου με νόμισμα το ευρώ.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Κατω Χωρες ή Σκανδιναβια
    Κατα προτιμηση Ολλανδια ή Σουηδια
    Let The Freak Flag Fly!

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Ολλανδια..ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Ολλανδια..ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ.
    Σκασε ρε μην τον φορτωθούμε εμείς τελικα!
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Ολλανδια..ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ.
    Για διδακτορικο θα παω κασερι
    Let The Freak Flag Fly!

Señor Member Art In Haste's Avatar

Η σε πια αλλη χωρα ξεκινας την εξοδο σου στις 2
    Στην Ισπανία φρηκ, και οι παμπ στην Αγγλία κλείνουν εδώ και χρόνια στις 12.

Αλλά ρε παιδιά εντάξει, όπως σωστά ειπώθηκε, αυτά θα κρίνουν την επιλογή για το που θα πάτε να δουλέψτε; Για δουλειά πάτε όχι διακοπές.

Senior Member freak brother's Avatar

στην Ισπανια παντως εχουν τα μποτιγιας που μαζευονται ολοι στις πλατιες και στα παρκα και πινουν σαγκριες και τετοια.Εγω οταν ειχα παει Βαρκελωνη και Σαν σεμπαστιαν (το 2002)τα μπαροκλαμπς κλειναν στις 2-3 .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

φρηκ, οκ, αλλά όπως σου είπαν ένα σωρό ως τώρα, πόσοι μαζεύονται στις πλατείες και πού δεν είναι λόγος μετανάστευσις, σταμάτα να απαντάς
    Vielen Dank für alles was mal war

δήθεν asimoulis's Avatar

στην Ισπανια παντως εχουν τα μποτιγιας που μαζευονται ολοι στις πλατιες και στα παρκα και πινουν σαγκριες και τετοια
    έχουν απαγορευτεί αυτά εδώ και χρόνια. διορθώστε με.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Tags for this Thread