Ένα κλασικό από μένα:
Ένα κλασικό από μένα:
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
οχι ακριβως εντος θεματος
η μουσικη (?) δημιουργηθηκε εκ των υστερων για να κολλαει με τα στιγμιοτυπα
Cooool
Αν έχετε υπόψην και άλλα στο ίδιο στυλ (που να σύνθεσε κάποιος μουσική για να κολλάει σε full σκηνές δλδ, όχι απλά κάποιο έτοιμο τραγούδι και μοντάζ βίντεο μετά για να ταιριάζει), πείτε έχει ενδιαφέρον ή αν είναι offtopic εδώ αλλού ξέρω γω..
Btw διαπίστωσα μόλις και τη καινούρια κυκλοφορία απ'όπου πρέπει να προέρχεται αυτό "Blotted Science - The Animation of Entomology" του 2011 λέει, που δεν είχα πάρει χαμπάρι για να τσεκάρω, thanx
Edit: Προλαβαίνω να τη πω πρώτος στον εαυτό μου επειδή μόλις επίσης διαπίστωσα οτι αυτό που ρωτάω στη πρώτη παράγραφο είναι μάλλον ο ορισμός ενός soundtrack σε οποιαδήποτε ταινία, οπότε στο μυαλό μου να διευκρινήσω σκεφτόμουν ότι ψάχνουμε άν είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκαναν οι ΒΤ εδώ και όχι περιπτώσεις οποιουδήποτε original OST που προφανώς ισχύουν στην αρχική περιγραφή![]()
Last edited by intronaut; 06-11-2011 at 00:43.
DEFEAT YOUR ENEMIES WITH SUCCESS!!
Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die Menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
αυτο τα σπαει....
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
το καλύτερο ηλεκτρονικό που θα ποσταριστεί στο θρεντ
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
from godspeed you! black emperor to last days of humanity
σαν μουσικη δεν ειναι του γουστου μου αλλα αισθητικα μου αρεσει πολυ
ΕΠΟΣ
Last edited by marsi; 06-11-2011 at 22:51.
from godspeed you! black emperor to last days of humanity